zema Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 sta bi sa carte d'or? u merkatoru nema, takodje ni u maksiju, veru (na nbg-u) i rodi (na nbg-u).prosle godine ga je bilo u svim ovim prodavnicama.
kobni zelaya Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ima u Merkatoru, video sam pre neki dan i to ona najveća pakovanja.
zema Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 a hvala, bio sam pre 20-ak dana i bio je samo frikom i merkatorov sladoled
Frank Pembleton Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Moji favoriti od ovi "rasirenih" su oni IceFactory, to su oni u crnim plastikama.Ono sto me brine je da je svaki od 3 koji sam kupio ove godine imao cudan oblik unutra kao da je bio otopljen pa ponovo smrznut.Ukus je bio OK ali sumnjivo mi nesto...
darling Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 u moricu sam jela duplu cokoladu i djanduju. dupla cokolada ima skroz vestacki ukus, a djanduja je preslatka i bzvz. tako mi i treba kad sam radoznala, pa ocu preko vanile. s madagaskara. satro.
ivy Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 ja ovih dana mutim sladoled a i uklapa mi se u dijetu5 jajamrva stevije,vrh kasikice..jbga ovo je triki deo za izmeriti,reci..1 kisela pavlakaumucen slag od 1 slatke pavlakeumutiti posebno belanca,slag,spojiti,dodati crnu cokoladu,voce,sta ko voli..
*edited by mod Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 meni je u moricu ubedljivo najbolji sladoled, doduse najcesce uzimam vocne varijante. limeta i nana, pomorandza i djumbir i sl.
sailorman Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 u moricu sam jela duplu cokoladu i djanduju. dupla cokolada ima skroz vestacki ukus, a djanduja je preslatka i bzvz.tako mi i treba kad sam radoznala, pa ocu preko vanile. s madagaskara. satro.Uf, đanduja je odvratna. Jebeni Noger Džoger, jedini sladoled koji sam u detinjstvu izbegavala.Meni u Moritzu omiljena bila suva šljiva koje već dugo nema. Volim i banana kuki cimet.
Feindouno Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Jer jeo neko famozni sladoled u Caribicu? Na sta to lici?
nbg4ever Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 To kao podseca na onaj iz meka? Rekose mi da je ok, ali nista spektakularno.
Feindouno Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Pa taj neki fazon samo sto jos imas i dodatke poput svjezeg voca, kokosa, gumenih bombona
nbg4ever Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 A znam, zato me i ne interesuje :DMeni je karamel u meku jedan vrh, i sve sto mi u zivotu treba. I Aloma plazma, za kucnu varijantu, naravno
mire Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 ja ovih dana mutim sladoled a i uklapa mi se u dijetu5 jajamrva stevije,vrh kasikice..jbga ovo je triki deo za izmeriti,reci..1 kisela pavlakaumucen slag od 1 slatke pavlakeumutiti posebno belanca,slag,spojiti,dodati crnu cokoladu,voce,sta ko voli..ja to malo drugacijea slicnou svakom slucaju, domaci je najbolji
Ardian Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 (edited) jogurt + maline (+ secera po ukusu) -> zamrznuti = nema boljeg a jednostavnijeg ajskrima! Edited July 27, 2013 by everson
Recommended Posts