Mil@n Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Meni se čini da ćemo ja i nestleova lubenica ozbiljno da se družimo ovog leta.
Patty Lee Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Zaviri u onaj zamrzivač, hehe.hocu, thnx. nije ni cudo sto nisam provalila da ima novina, ja se samo ulogorim i uvek isto narucujem.
sailorman Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 hocu, thnx. nije ni cudo sto nisam provalila da ima novina, ja se samo ulogorim i uvek isto narucujem. Ako kažeš da naručuješ picu Verde i roze špricer (sve neke boje!), zabrinuću se da smo mi ustvari ista osoba
Patty Lee Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ako kažeš da naručuješ picu Verde i roze špricer (sve neke boje!), zabrinuću se da smo mi ustvari ista osoba nismo, nismo.verde da, ali roze spricer jos nikad nisam. ;)
sailorman Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Nisam ljubitelj Frikoma, ali King Prestige ima ukus one staaaare milke, iz 80-ih, što dobiješ kad neko ide u inozemstvo.
Roger Sanchez Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Dva nova asa (što se mene tiče) iz ledane Gazde Tode.njam..hodor
Dr Arslanagić Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 taman da te pitam... kako se zvala poslastičarnica u Jurišićevoj gde je bio dobar sladoled i postoji li još uvek?
Skyhighatrist Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ja bi ovo njupo (javlja mi se da sam istu stvar rekao i prošle godine u ovo vreme)
Roger Sanchez Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 taman da te pitam... kako se zvala poslastičarnica u Jurišićevoj gde je bio dobar sladoled i postoji li još uvek?Kod Trovača i dalje postoji, koliko ja znam.
Frank Pembleton Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Jel ovo neka sala ova Dalmacija?Pa kakav je to ukus?Tripice!?!
morgana Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 pa da, odnos riba:sve ostalo je 1:4. ocekivao bi covjek da je cg a ne dalmacija :Dhttp://www.ledo.hr/hr/proizvodi/sladoledi/quattro/quattro-dalmacija
Skyhighatrist Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Jel ovo neka sala ova Dalmacija?Pa kakav je to ukus?Tripice!?! Zajebancija, naravno.
Milosh76 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Gde u BG moze da se nadje sladoled za dijabeticare, osim u Uscu? Tamo ima 3 ukusa i jako su dobri.Nekad je ICE FACTORY imao takodje sladoled za dijabeticare a prosle godine ga nisam nalazio u prodaji. Mislim da je i Frikom imao neke 2 varijante.
kobni zelaya Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Videh danas da je Moritz Eis otvorio štand u Ušću. Overio sam vanilu sa Madagaskara, prste da poližeš
yolo Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 (edited) Gde u BG moze da se nadje sladoled za dijabeticare, osim u Uscu? Tamo ima 3 ukusa i jako su dobri.Nekad je ICE FACTORY imao takodje sladoled za dijabeticare a prosle godine ga nisam nalazio u prodaji. Mislim da je i Frikom imao neke 2 varijante.ja ti savetujem da ako gledas te fabricke sladolede, obavezno dobro proucis one informacije na poledjini vezano za sastav proizvoda. vrlo cesto tzv proizvodi za dijabeticare budu nezdraviji od onih drugih. fruktoza ne da nije zamena za secer nego nemam reci da opisem kakva je to prevara - glikemijski indeks isti ako ne i gori od recimo zutog secera. ono sto zaista ima manji unos secera su razne supstance kao zamene da ne nabrajam ovde sve te hemije, aspartane, ono sranje koje ide u coca colu zero i slicno. to je sve pitanje izbora otrova kojim ces da se roknes.moj prijateljski savet kao sapatnika u ovome je da smanjis kolicinu sladoleda ali da ga se ne odrices. 2-3 porcije nedeljno omiljenog sladoleda uz vise fizicke aktivnosti te nece oterati u grob, ni na krace ni na duze staze - pod uslovom da ti je secer generalno dobro regulisan. Edited June 12, 2013 by gazza1
Recommended Posts