Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

znači 120 i 100...da li naplaćuju kornet?

Posted

Mlečna kugla u Moricu je 130. Ali ja se sećam da sam ranije uzimala dve za 210. Sad ne znam da li su podigli cene, ili sam možda uzimala mlečnu i voćnu pa je voćna znatno jeftinija, ili su kugle jeftinije kad uzimaš više.

Posted (edited)

Ovo ipak nisu one redovne kugle kakve su bile u našem detinjstvu. Mislim, nisu ni kugle nego lopatice, što reče duda. Meni jedna uglavnom dosta, kad sam baš alava želim dve.edit: Što ne znači da ne bih mogla pojesti 5, ali ipak to ne radim.

Edited by sailorman
Posted

Sta mu dodje taj hugh portion?

Posted

koliko možeš kažiprstom i palcom da obgrliš, šiš, Moćane, slabo ti parlaš taj ingliški :P

Posted

ma sigurno nisu svi sladoledi po 130sigurna sam da je bilo 7 lopaticatm i da je koštalo 760 dinto bilo pre 2 dana, teško da je poskupelo od tadaali možda je i ova računicatroje uzelo po dve mere, znači 3 x 210 = 630 + 1x130 = 760to je taj račun, znači svi isto koštaju, ali te navlače na veću porcijuda, skužila sam da im je ta mera različita ako uzimaš 1 ili dvetj. mi koji smo uzimali po dva različita, nismo dobili 2x količinu kao kad uzimaš 1

Posted

Ah, znači big je 1.5 standard, to sam negde već viđao. Bolje dve male znači :)Moraću da ih overim ove godine, prošle sam pao na propagandu dve osobe u čiji ukus verujem da nema tamo šta da se traži.

Posted

meni u moricu najbolji kesten, pa natsevi, pa vanila. egzoticne mesavine su mi bzvz, al to je stvar mog ukusa. i jos da dodam da bih volela da je manje slatko. i vise kremasto. sve u svemu, da u grad dodje neki super zanatski italijanski sladoled, a ne da ispadne da je ovo austrijsko sranje najbolji sladza s ove strane drine:D

Posted

Tražio sam po bg frikomov macho caramel, i kad sam ga probao, vidim da nestašica nije zbog potražnje, već je totalni promašaj!Послато са RACERII користећи Тапаток 2

Posted

Isto i njihov novi best sa malinom, ili šta je ono već, mnjah. Onaj mali keksić i sladoled prošaran čokoladom pak odlični, ali skupi naspram količine.

Posted
Čak i na Brodiću sad imaju Moritz Ice.
:o(ustvari, dobro je sto nisam videla. koliko-toliko ipak uspevam da se kontolisem i odolim, za sada)
Posted

jel to ovotumblr_lyjt1cNT8K1qljs3co1_500.jpg :ogde da nađem?

Posted
:o(ustvari, dobro je sto nisam videla. koliko-toliko ipak uspevam da se kontolisem i odolim, za sada)
Zaviri u onaj zamrzivač, hehe. Imali su samo crnu čokoladu prošli put, ali CČ iovako rulz.