Jump to content

Sladoled

Featured Replies

1 minute ago, ivy said:

u fkng Vrdniku je sladoled kugla 180din

Uvek možeš da svratiš do manastira i pokupiš šaku bombona za dž.

Ukoliko bombone nisu samo za praznike cry

Edit. Svuda su cene sladoleda podivljale, ne znam da li se još Pirot drži.

Edited by Ras

• Replies 1.9k
  • Views 203.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma foliraža, neko kome su detinjstvo u sladolednom smislu obeležili 1 hladiša i rumenko odjednom postaje sladoledni somelije i ne jede sladoled nego đelatotm   moš mislit

• slepa živana
    slepa živana

ja kupila pre par dana kad sam se skrljala, da se častim da ne potonem u tešku potištenost, setim se da ga forumaši hvale... nije bio veliki izbor pa sam kupila neki čokolada, straćatela, nešto nešto

• banecare1
    banecare1

svidja se i meni, ali nije bilo da se kupi u kini, tako da sam pre 5-6 godina inicirao projekat da se pocne sa proizvodnjom . nasli partnera, naucili kineze da proizvode tvorog, dovukli deo opreme iz

Posted Images

13 hours ago, Ras said:

Jeo si u Moritzu rolleyes

Gde se to jede vrhunski sladoled u CG, ozbiljno pitam?

Za Kotor znam da je ponuda sladoleda na skoro svim mestima iz onih hotelskih pakovanja i tako je bilo godinama.

Moritz je to uočio kao priliku i u starom gradu sada imaju tri lokala (u Porto Montenegru u Tivtu su prisutni godinama).

Novost za mene u Kotoru je Marrshalls Gelato, što je izgleda neki brend prisutan u Sarajevu, Podgorici, itd.. Liči na Ovcu, Luff i slične koncepte poznate ovde, aki nisam stigao da probam

imaš i u hnovom moritz

8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

imaš i u hnovom moritz

A, pa oni su se baš raširili po CG primorju.

A u Pirotu?

13 hours ago, Ras said:

Jeo si u Moritzu rolleyes

Gde se to jede vrhunski sladoled u CG, ozbiljno pitam?

Za Kotor znam da je ponuda sladoleda na skoro svim mestima iz onih hotelskih pakovanja i tako je bilo godinama.

Moritz je to uočio kao priliku i u starom gradu sada imaju tri lokala (u Porto Montenegru u Tivtu su prisutni godinama).

Novost za mene u Kotoru je Marrshalls Gelato, što je izgleda neki brend prisutan u Sarajevu, Podgorici, itd.. Liči na Ovcu, Luff i slične koncepte poznate ovde, aki nisam stigao da probam

Mislim da je @Mil@n mislio na sladoled u Crnoj ovci, ne Crnoj Gori unsure

Gospođa izblendovala mandarine, dodala meda i limunovog soka, pa u zamrzivač.

Ovo čak i ja jedem iako nisam fan slatkiša.

7 minutes ago, Pixisis said:

Mislim da je @Mil@n mislio na sladoled u Crnoj ovci, ne Crnoj Gori unsure

Definitivno su mi neophodne naočre za

čitanje isuse

@Mil@n izvinjavam se!

7 minutes ago, Ras said:

čitanje isuse

@Mil@n izvinjavam se!

Haha ma opušteno šta ti je :D

Edited by Mil@n

2 hours ago, ivy said:

u fkng Vrdniku je sladoled kugla 180din

Jeo sam dobar sladoled u Indjiji i Vrscu.

S tim sto je u Vrscu bio bolji.

I nisu skupi.

Ta turisticka mesta kao Vrdnik, Zlatibor su naravno preskupa, i jos guzva, grozim se hordi turista koji samo skljocaju selfije.

Pre bih isao u Backu Topolu nego u Rim, ali bez zezanja.

47 minutes ago, Ras said:

čitanje isuse

@Mil@n izvinjavam se!

Nema veze, ionako si sve u pravu 😃

@brusli

meni je Vrdnik mesto kroz koje prolazim dok idem u ili iz sume D

Ovde je bio veliki skok u ceni prosle godine. Ove nisu nesto specijalno menjali. Jedino sto se generalno bas podigao kvalitet. Valjda su ljudi manje tolerantni sa ovakvim cenama na prevaru.

Definitivno cene sladoleda u Srbiji divljaju!

Evo mi koleginica kaže da su porciju (dve velike kugle) u Prizrenu plaćali 1,5 evro.

On 21. 6. 2025. at 21:07, nenad said:

frust je razumljiv jer je kao i u ostatku ugostiteljstva u bg po sredi bahacenje sa cenama. meni npr crna ovca ima smisla samo za orah i mak, jer takav sladoled zaista ne mozes da pojedes nigde, sve ove cokolade, lesnici, vanile nisu tolko bolje od konfelcije, posebno ako ne preferiras sladoled sa manje secera.

On 22. 6. 2025. at 7:31, Vapad said:

Hm, probaj naći Ice Dream, oni su u okviru Big/Aviv, u Pančevu ih jako koristim, čitao sam negde da ih ima i po BG, a video sam, isto negde, ali se ne sećam gde tačno, da neko prodaje njihov sladoled, ako se setim dopišem, Znam par suvlasnika iz prolaza i jesu navukli svojevremeno dobru robu iz italije.

Imaju svašta i imaju tipa jedne nedelje nešto pa malo zamene i promene, probaju, menjaju recepte, ne uvek na bolje, ali...

Mak i bela čokolada ove godine početo, jako dobro.

Jagoda nije loša (njije sorbe).

Ananas, đumbir, nana - kad utrefe sa više đumbira odličan, kada je više ananasa, onako.

Kruška - joj, preslatko, ali kida, kad ima.

Cimet rolnice - fino, retko ima doduše.

Pistać na vodi je odličan. Ima još i običan i neki dubai, ali ovaj je najfiniji.

Ima i dosta drugih ukusa koji ne impresioniraju... e da, mango sorbe, jak, sladak, ali osvežava i prija.

Mislim da su cene tako 200-250-280 - "obični" vs "premium", ali su devojke lake ruke i široke duše, dve kugle puna čaša, pa ti ne bude žao.

+1 za Ice Dream. Jeo ih juce prvi put u Pancevu, kugle su obicne 200 kinte, one kao premium ukusi 280. Meni stavili ovu mesavinu bele cokolade i maka (zakiva, maka vise nego u strudli) i rafaelo (sasvim ok). Prelivalo se iz case, mislim da stavljaju bar duplo vise nego Crna Ovca a kvalitet je isti.

jeso sam neki fensi sladoled na adi, kaze seka da jos ima u bnv, al tamo slabo zalazim. a i zaboravio sam kako se zove.

lepi su.