7 hours ago7 hr 1 minute ago, ivy said:u fkng Vrdniku je sladoled kugla 180dinUvek možeš da svratiš do manastira i pokupiš šaku bombona za dž.Ukoliko bombone nisu samo za praznike Edit. Svuda su cene sladoleda podivljale, ne znam da li se još Pirot drži. Edited 6 hours ago6 hr by Ras
4 hours ago4 hr 13 hours ago, Ras said:Jeo si u Moritzu Gde se to jede vrhunski sladoled u CG, ozbiljno pitam?Za Kotor znam da je ponuda sladoleda na skoro svim mestima iz onih hotelskih pakovanja i tako je bilo godinama.Moritz je to uočio kao priliku i u starom gradu sada imaju tri lokala (u Porto Montenegru u Tivtu su prisutni godinama).Novost za mene u Kotoru je Marrshalls Gelato, što je izgleda neki brend prisutan u Sarajevu, Podgorici, itd.. Liči na Ovcu, Luff i slične koncepte poznate ovde, aki nisam stigao da probamimaš i u hnovom moritz
4 hours ago4 hr 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:imaš i u hnovom moritzA, pa oni su se baš raširili po CG primorju.
4 hours ago4 hr 13 hours ago, Ras said:Jeo si u Moritzu Gde se to jede vrhunski sladoled u CG, ozbiljno pitam?Za Kotor znam da je ponuda sladoleda na skoro svim mestima iz onih hotelskih pakovanja i tako je bilo godinama.Moritz je to uočio kao priliku i u starom gradu sada imaju tri lokala (u Porto Montenegru u Tivtu su prisutni godinama).Novost za mene u Kotoru je Marrshalls Gelato, što je izgleda neki brend prisutan u Sarajevu, Podgorici, itd.. Liči na Ovcu, Luff i slične koncepte poznate ovde, aki nisam stigao da probamMislim da je @Mil@n mislio na sladoled u Crnoj ovci, ne Crnoj Gori
4 hours ago4 hr Gospođa izblendovala mandarine, dodala meda i limunovog soka, pa u zamrzivač.Ovo čak i ja jedem iako nisam fan slatkiša.
4 hours ago4 hr 7 minutes ago, Pixisis said:Mislim da je @Mil@n mislio na sladoled u Crnoj ovci, ne Crnoj Gori Definitivno su mi neophodne naočre začitanje @Mil@n izvinjavam se!
4 hours ago4 hr 7 minutes ago, Ras said:Definitivno su mi neophodne naočre začitanje @Mil@n izvinjavam se!Haha ma opušteno šta ti je :D Edited 4 hours ago4 hr by Mil@n
4 hours ago4 hr 2 hours ago, ivy said:u fkng Vrdniku je sladoled kugla 180dinJeo sam dobar sladoled u Indjiji i Vrscu.S tim sto je u Vrscu bio bolji.I nisu skupi.Ta turisticka mesta kao Vrdnik, Zlatibor su naravno preskupa, i jos guzva, grozim se hordi turista koji samo skljocaju selfije.Pre bih isao u Backu Topolu nego u Rim, ali bez zezanja.
3 hours ago3 hr 47 minutes ago, Ras said:Definitivno su mi neophodne naočre začitanje @Mil@n izvinjavam se!Nema veze, ionako si sve u pravu 😃