Gojko & Stojko Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Aleksandrija/Erskinvil/Merikvil, ovaj prvi je opet Fintan Magi, u stilu kao prethodni Lost Figures: SaE 3 1
makaronee Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 (edited) vladimir abih, 2023. zoom, (+2023) Edited June 4, 2023 by makaronee poveznice 1
Eleniko Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 jahahahaha kako car neopevano jebe u svakoj prilici
Klara Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Jao, on Lik je u pravu za neke stvari, u vezi sa grafitima, ali odvratan nadmeni stav radi spuštanja sagovornika i fazon ''znate Vi ko sam ja'', mrš u pm, bre. Ne mogu da se setim kako se zvaše onaj naš ministar koji je na jednom šalteru dreknuo na radnicu ''Znate Vi ko sam ja?''. 1
slepa živana Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 6 hours ago, Klara said: Jao, on Lik je u pravu za neke stvari, u vezi sa grafitima, ali odvratan nadmeni stav radi spuštanja sagovornika i fazon ''znate Vi ko sam ja'', mrš u pm, bre. Ne mogu da se setim kako se zvaše onaj naš ministar koji je na jednom šalteru dreknuo na radnicu ''Znate Vi ko sam ja?''. nije mi teško, podsetiću te, dušan vujović ministar finansija. spisak postoji 1
Recommended Posts