May 2, 20204 yr On 1.3.2020. at 9:05, Gojko & Stojko said: Newtown/Glebe/Broadway/Central Park/Alexandria SaE Uf, ovo bih voleo da vidim izbliza.
May 18, 20204 yr On 16.5.2020. at 14:49, Gojko & Stojko said: SaE Mnogo, mnogo dobro! Imas li je jos iz nekog ugla?
May 18, 20204 yr Surealna, jesi siguran da ti je film dobro razvijen?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 19, 20204 yr 1 hour ago, I*m with the pilots said: Mnogo, mnogo dobro! Imas li je jos iz nekog ugla? 58 minutes ago, Lancia said: Gojko & Stojko se napili opak grafit. Da, ima taj trodimenzionalni osećaj. Imam i iz drugog ugla, mislio sam da je ona fotka iz gornjeg posta bolja. U spojleru ima još jedna, bez auta. Spoiler Ovde ima detalj zahvalnosti autorke naručiocima murala. Valhala koja se pominje na dnu linka (da su u foajeu služili čaj na zvaničnom predstavljanju murala) je Art Deco zgrada preko puta (na njoj je sa strane prethodni mural iz mog prethodnog posta, "Kelly & Her Gang") u kojoj je godinama bio istoimeni bioskop, nažalost zatvoren pre desetak godina. 1 hour ago, mlatko said: Surealna, jesi siguran da ti je film dobro razvijen? Kad već kažeš surealna, onaj mural sa Bondaja (prvi u mom prethodnom postu) je po uzoru na Gerniku, dolazak Engleza u Australiju i susret sa Aboridžinima. Evo još dva detalja SaE