Nesh Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 On 1.3.2020. at 9:05, Gojko & Stojko said: Newtown/Glebe/Broadway/Central Park/Alexandria SaE Uf, ovo bih voleo da vidim izbliza.
I*m with the pilots Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Novi Benksi u bolnici https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-52556544
I*m with the pilots Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 On 16.5.2020. at 14:49, Gojko & Stojko said: SaE Mnogo, mnogo dobro! Imas li je jos iz nekog ugla?
mlatko Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Surealna, jesi siguran da ti je film dobro razvijen?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Gojko & Stojko Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 1 hour ago, I*m with the pilots said: Mnogo, mnogo dobro! Imas li je jos iz nekog ugla? 58 minutes ago, Lancia said: Gojko & Stojko se napili opak grafit. Da, ima taj trodimenzionalni osećaj. Imam i iz drugog ugla, mislio sam da je ona fotka iz gornjeg posta bolja. U spojleru ima još jedna, bez auta. Spoiler Ovde ima detalj zahvalnosti autorke naručiocima murala. Valhala koja se pominje na dnu linka (da su u foajeu služili čaj na zvaničnom predstavljanju murala) je Art Deco zgrada preko puta (na njoj je sa strane prethodni mural iz mog prethodnog posta, "Kelly & Her Gang") u kojoj je godinama bio istoimeni bioskop, nažalost zatvoren pre desetak godina. 1 hour ago, mlatko said: Surealna, jesi siguran da ti je film dobro razvijen? Kad već kažeš surealna, onaj mural sa Bondaja (prvi u mom prethodnom postu) je po uzoru na Gerniku, dolazak Engleza u Australiju i susret sa Aboridžinima. Evo još dva detalja SaE
Recommended Posts