Posted September 9, 200816 yr Pratite redovno temu sa Dizajn Zone, meni se govno smrzlo, a smrzava se i dalje.
September 10, 200816 yr koja je ovo budala, ljudi moji...ama da ovo nije neka Web 2.0 kampanja za novi supertim kreativaca????
September 10, 200816 yr Author Ne znam, ali tip ladno može da se kandiduje za poziciju kreativnog direktora Celog Sveta.
September 10, 200816 yr Author Btw, dok se čeka apdejt, nije zgoreg uživati i u ovom, od istog autora. Tip je inače arhitekta, ali ko da je to sad bitno...
September 11, 200816 yr Ok, pinovao sam ovu on-line izlozbu - tip je Kreativan, ako nas (kad nas -_- ) razocara, otpinovacemo. Edited September 11, 200816 yr by CowBoy
September 12, 200816 yr ako nas (kad nas -_- ) razocaraOnda nam uvek ostaje nasa prva ljubav, Matilda.
September 12, 200816 yr Kao 1 astrucnjak za dizajna - naravno - nemam 1 pojma, ali BRatE onakve brojke iliti cifre u zivotu video nisam :osana vo vishnjih: Pomalo se brinem da covek to (tek tako - kao da je to nista!) kaci, a neko negde vredno kopira i kani profitirati na tome...
January 14, 200916 yr Pratite redovno temu sa Dizajn Zone, meni se govno smrzlo, a smrzava se i dalje.do 1. zareza: e fala ti ko bratu, od 1. zareza: za mene to rade zdruzeno ukrajina&rusija