Moća Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Renne posto imam dva tv na Totalu to znaci da ne mogu u isto vreme da hvatam i Astru i Hot Bird?
Ajant23 Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 A, je l' može lancem od bicikla da iz sobe izdaleka koriguje položaj satelitske?
katamaran Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 A motor za satelitsku? Mislim da je moj brat svojevremeno imao al ne secam se kolko je to zadovoljstvo kostalo.
renne Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Danas bi trebalo da krenu i SPI kanali u Totalu. 6hd i 2 sd kanala
renne Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Mrzelo te da okreneš prethodnu stranu, a? E moćo moćo U totalu ovih dana kreće SPI International paket kanala, FilmBox, DocuBox, FightBox, EroXx... Ukupno osam kanala. Sve u HD, prva dva meseca free, posle toga 3€ mesečno. A malo posle toga i još dosta kanala u HD na novom zakupljenom transponderu.
renne Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 trenutno pink kanali freeFrekvencija 11151, Vertikala, fec 2/3, i 13268symbol rate. Pa ako nekoga interesuju može da ih preskenira
Musky Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 juče sam dobio HD risivere.. na full HD televizoru vidno bolja slika na HD kanalima. Potrebna dodatna podešavanja oštrine i kontrasta prvenstveno, jer sa prethodnim setovanjem za SD kanale sada slika vrišti od oštrine i probija na svetlijim tonovima.
Musky Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 pitanje....postoji li način da kada činčevima povežem total risiver sa audio pojačalom, ton ne kasni kada pojačam i na televizoru koji tu ima ulogu centralnog zvučnika?
Recommended Posts