Jump to content
IGNORED

Total TV

Ledja

Recommended Posts

Posted

ОК, хвала још једном, зваћу сутра.

Posted

SBB sad nudi Total paket Net+TV sa ADSL-om. Nisam to znao. Posle srpske nove prelazim kod njih. Zbog Zlopernikuse na k... te nabijem.

Posted

Do kraja 2015. svim korisnicima koji već nemaju HD risiver se menja SD za HD risiver, i u 2016. se kreće sa mpeg4 transponderima.

• 3 weeks later...
Posted

Testiraju

RTV1

FOX HD

FOX Life HD

VIASAT NATURE HD

N1 HD

Posted

Video sam na sajtu Totala da imaju ponudu Tv+ADSL. Jer™ planiraju tako nešto sa D3i?

Posted

Ne, jer je D3i i zamišljen da radi nezavisno od mreže.

Posted

Ne, jer je D3i i zamišljen da radi nezavisno od mreže.

Jasno mi je, nego sam mislio da će možda i tu ponuditi neki paket, kad već nude obe usluge. Hvala na odgovoru.
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

Jel vama radi  Vojvodina?

Edited by Zico
Posted

Prijavio sam se za Total tv mix (Totaltv+adsl) pa javite na sta da obratim paznju i neke fore i fazone™ koje bi bilo dobro znati.

Posted

Jel vama radi  Vojvodina?

Ne, već par dana stoji samo oznaka RTV.

Btw, ovih dana ukinuli Atlas TV, pojma nemam zašto. 

Posted

Nisam baš stručnjak, al sam na renneovom forumu :-) pročitala da za Atlas TV i RTV treba HD risiver (crni) jer emituju u MPEG4. Uskoro kreće zamena svih risivera. Pisao je renne o tome...

Posted

Prijavio sam se za Total tv mix (Totaltv+adsl) pa javite na sta da obratim paznju i neke fore i fazone™ koje bi bilo dobro znati.

Ako ranije nisi imao Total, obrati osobitu pažnju da antena bude postavljena na lokaciji koja je dostupna za skidanje snežnih nanosa.

Moj komšija ima specijalnu alatku ....četka privezana na motku od najmanje 4 metra. Al on se već navežbo pa ne izgleda strašno.

Posted

Nisam baš stručnjak, al sam na renneovom forumu :-) pročitala da za Atlas TV i RTV treba HD risiver (crni) jer emituju u MPEG4. Uskoro kreće zamena svih risivera. Pisao je renne o tome...

Počela je zamena...
Posted

Ako ranije nisi imao Total, obrati osobitu pažnju da antena bude postavljena na lokaciji koja je dostupna za skidanje snežnih nanosa.

Moj komšija ima specijalnu alatku ....četka privezana na motku od najmanje 4 metra. Al on se već navežbo pa ne izgleda strašno.

Jedina pristupacna mesta gde moze da se postavi antena jesu dve terase koje imam tako da ne brine sto se tice toga. U kom smeru treba da bude okrenuta antena?
Posted

Jug. Eutelsat W2 je na 16E.