Cane Vukic Prebranac Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 ОК, хвала још једном, зваћу сутра.
Moća Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 SBB sad nudi Total paket Net+TV sa ADSL-om. Nisam to znao. Posle srpske nove prelazim kod njih. Zbog Zlopernikuse na k... te nabijem.
renne Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Do kraja 2015. svim korisnicima koji već nemaju HD risiver se menja SD za HD risiver, i u 2016. se kreće sa mpeg4 transponderima.
renne Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Testiraju RTV1 FOX HD FOX Life HD VIASAT NATURE HD N1 HD
Sokrat Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Video sam na sajtu Totala da imaju ponudu Tv+ADSL. Jer planiraju tako nešto sa D3i?
renne Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ne, jer je D3i i zamišljen da radi nezavisno od mreže.
Sokrat Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ne, jer je D3i i zamišljen da radi nezavisno od mreže.Jasno mi je, nego sam mislio da će možda i tu ponuditi neki paket, kad već nude obe usluge. Hvala na odgovoru.
Zico Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 (edited) Jel vama radi Vojvodina? Edited February 13, 2015 by Zico
Moća Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Prijavio sam se za Total tv mix (Totaltv+adsl) pa javite na sta da obratim paznju i neke fore i fazone koje bi bilo dobro znati.
vinska musica Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Jel vama radi Vojvodina? Ne, već par dana stoji samo oznaka RTV. Btw, ovih dana ukinuli Atlas TV, pojma nemam zašto.
Edit Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Nisam baš stručnjak, al sam na renneovom forumu :-) pročitala da za Atlas TV i RTV treba HD risiver (crni) jer emituju u MPEG4. Uskoro kreće zamena svih risivera. Pisao je renne o tome...
Musky Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Prijavio sam se za Total tv mix (Totaltv+adsl) pa javite na sta da obratim paznju i neke fore i fazone koje bi bilo dobro znati. Ako ranije nisi imao Total, obrati osobitu pažnju da antena bude postavljena na lokaciji koja je dostupna za skidanje snežnih nanosa. Moj komšija ima specijalnu alatku ....četka privezana na motku od najmanje 4 metra. Al on se već navežbo pa ne izgleda strašno.
radisa Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Nisam baš stručnjak, al sam na renneovom forumu :-) pročitala da za Atlas TV i RTV treba HD risiver (crni) jer emituju u MPEG4. Uskoro kreće zamena svih risivera. Pisao je renne o tome...Počela je zamena...
Moća Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Ako ranije nisi imao Total, obrati osobitu pažnju da antena bude postavljena na lokaciji koja je dostupna za skidanje snežnih nanosa. Moj komšija ima specijalnu alatku ....četka privezana na motku od najmanje 4 metra. Al on se već navežbo pa ne izgleda strašno. Jedina pristupacna mesta gde moze da se postavi antena jesu dve terase koje imam tako da ne brine sto se tice toga. U kom smeru treba da bude okrenuta antena?
Recommended Posts