renne Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Od 1.10. će se drastićno poboljšati ponuda HD kanala u Totalu
Кристофер Лумумбо Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 drug iz svedske hoce da ubaci nase kanale tamo. pominje mi orion ali nigde nisam nasao njihovu ponudu. dajte neko resenje, kako to funkcionise, koga da kontaktira?
Milosh76 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Najbolje da neko iz Srbije prijavi totaltv na svoje ime, a opremu da mu posalje u Svedsku.Ja sam tako na svoje ime potpisao ugovor, rekao da cu sam da instaliram, dao 2400 dinara za "uvodjenje" i poslao sestri risiver i aktiviranu karticu. Ona ce tamo da nadje nekog majstora i da kupi satelitski tanjir i da podesi sve i imace nase programe preko totaltva. http://www.totaltv.tv/Total+TV/1/Srbija.shtml
assignment Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ja sam dao otkaz na Total TV jos prosle godine kada vise nije bilo Arene, pa sam furao NetTv plus, kad ono pre dve nedelje, PRC, nema vise ni tu Arene i rekli su da i dalje nece biti...Pitanje: Kako gledati JSL u inostranstvu a da nije budjavi strim?
Garnirung Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ima mts web tv za inostranstvo http://www.svenaklik.com/Ali su krš programi, osim što ima Arena 1.10 dolara cena za mesec, 100 za godinu dana
renne Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ez kojot, uzmi mu total ovde i aktiviraj, ako hoćeš dobićeš broj od čoveka na pm, samo se pozovi na mene.Assig, sad je i Net TV član Uniog Groupe, tj. deo SBB-a, zato nema više ArenaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
werbatim Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 A ima i Polaris ako vam je do Arena u inostranstvu.Tu možeš da uzmeš i samo Arena paket, mislim da je 400 ili 500 din.
Кристофер Лумумбо Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Ez kojot, uzmi mu total ovde i aktiviraj, ako hoćeš dobićeš broj od čoveka na pm, samo se pozovi na mene.Assig, sad je i Net TV član Uniog Groupe, tj. deo SBB-a, zato nema više ArenaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4pa je moze orion ili nesto na taj fazon bez satelitske, samo preko neta?
renne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Onda ti jedino ostaje Nettv, nema druge opcije
renne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 i još nešto nettv se kupuje u inostranstvu, ne može u srbiji
aram Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Ima mts web tv za inostranstvo http://www.svenaklik.com/Ali su krš programi, osim što ima Arena 1.10 dolara cena za mesec, 100 za godinu danaznas li mozda, ili bilo ko drugi, ima li kod njih hrt-a, bosanskih kanala i sl.?
Кристофер Лумумбо Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Onda ti jedino ostaje Nettv, nema druge opcijedrug ima antenu, tek sad mo javio. kako to funkcionise? kako se povezuje i sta ja ovde treba da uradim?
renne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 On okrene antenu na 16°E. A ti ovde pozoveš mog čoveka, ispičaš mu sve, on ti aktivira risiver i karticu, ti mu pošalješ to, on spoji tu svoju natenu koju je okrenuo na 16°E i to je to. Plaćaš mu mesečno 1210 dinara za star+plus paket. Ako hoćeš i HBO to je još 400, HD kanali su još 250. Eto...
Recommended Posts