Jump to content
IGNORED

Total TV

Ledja

Recommended Posts

Posted

to renne Na Totalu imaš i desetak radio programa, od kojih su, nažalost, slušljivi jedino B92 i Index radio. Ostalo su uglavnom pinkoidne stanice, izuzev Montenegra, koji je valjda neki državni crnogorski radio.

Posted

Tako je, a može se iskenirati i još par nemačkih radio kanala na Astri.

Posted
Pa sigurno će biti skuplji od TTV-a.
Ma svestan sam ja da mora da bude skuplji, samo je kljucno pitanje koliko
Posted

negde mi se mota po glavi da sam nekada cuo pricu o 30ak evra mesecno, i da ta cifra treba da pokrije internet, IPTV i VOIP.

Posted
negde mi se mota po glavi da sam nekada cuo pricu o 30ak evra mesecno, i da ta cifra treba da pokrije internet, IPTV i VOIP.
da su dodali još besplatno telefoniranje u lokalu, onda bi bilo ko u grčkoj...Ovo ne zvuči loše, doduše, ali pitanje je... :unsure:
Posted

Nisu još nigde zvanično ništa pričali o cenama. A i veliko je pitanje kada će to sve startovati.

Posted

u oktobru pocinje test faza. ukupan protok 9.8mbps. za IPTV je potrebno barem 4mbps cini mi se.

Posted

Vrijeme je kupovati LCD TV.

Početkom iduće godine SBB planira svoju satelitsku platformu obogatiti i sa kanalima u visokoj razlučivosti (HDTV), a u ponudi će se naći i PVR službeni digitalni prijemnici koji će omogućiti korištenje usluge VOD (Video na zahtjev).
link
  • 2 months later...
Posted
....Inače, najjeftiniji je tzv. osnovni paket i košta 620 dinara. U njemu su: RTS I i II, B92, Info B92, Fox, Avala, Košava, Janal D, STB, DoQ, Enter, Super, SOS, MTS, Panonija, Kopernikus, Palma, Spectrum, Most, Happy Cable, Televizija S, History, Explorer, Geography, Discovery, BBCPrime, MTV Adria, Motors i Metropolis. ....
Da dopunim samu sebe, posto sam tek sinoc primetila da, u okviru osnovnog paketa, imam jos "tonu" kanala: TravelOBN /BiH/RTRS / Rep.Srpska/ATV /Alternativa-Banja Luka/FTV /federalna BiH tv/TV3 /slovencki kanl/Sport Club /hrvatski kanal/Alfa RTV Atlas /valjda CG/Top MusicUltra TV 24 sata tv TV Melos Sveukupno 42 kanala.
  • 1 month later...
Posted

Da li se nešto u međuvremenu odmaklo po pitanju TTV vs. Internet?

Posted

Krenula dva nova kanala, GolfKlub i Lov i Ribolov. Motors tv i BBC Prime pčeli da emituju u 16:9.

• 9 months later...
Posted

ima neko preporuku za dilera total tv-a? hocu maman da pocastim, a posto je u pitanju 25 km od beograda, da ne zovem bas svakog da pitam da li bi da dolazi u vrcin.

Posted

Probaj da pozoveš Rošesat, oni su u Bežanisjkoj. Ako ne budu hteli javi pad a ti dam neke brojeve na PM.

• 1 month later...
Posted

Zna li neko kako se mijenjaju podesavanja satelita na Total tv? Htio bih da prebacim sa Astre na Hotbird ali ne ide nesto :D