vinska musica Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 to renne Na Totalu imaš i desetak radio programa, od kojih su, nažalost, slušljivi jedino B92 i Index radio. Ostalo su uglavnom pinkoidne stanice, izuzev Montenegra, koji je valjda neki državni crnogorski radio.
renne Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Tako je, a može se iskenirati i još par nemačkih radio kanala na Astri.
Ledja Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Pa sigurno će biti skuplji od TTV-a.Ma svestan sam ja da mora da bude skuplji, samo je kljucno pitanje koliko
Grunf Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 negde mi se mota po glavi da sam nekada cuo pricu o 30ak evra mesecno, i da ta cifra treba da pokrije internet, IPTV i VOIP.
Kelt Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 negde mi se mota po glavi da sam nekada cuo pricu o 30ak evra mesecno, i da ta cifra treba da pokrije internet, IPTV i VOIP.da su dodali još besplatno telefoniranje u lokalu, onda bi bilo ko u grčkoj...Ovo ne zvuči loše, doduše, ali pitanje je...
renne Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nisu još nigde zvanično ništa pričali o cenama. A i veliko je pitanje kada će to sve startovati.
Grunf Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 u oktobru pocinje test faza. ukupan protok 9.8mbps. za IPTV je potrebno barem 4mbps cini mi se.
Cyrano de Bergerac Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Vrijeme je kupovati LCD TV. Početkom iduće godine SBB planira svoju satelitsku platformu obogatiti i sa kanalima u visokoj razlučivosti (HDTV), a u ponudi će se naći i PVR službeni digitalni prijemnici koji će omogućiti korištenje usluge VOD (Video na zahtjev). link
vinska musica Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ....Inače, najjeftiniji je tzv. osnovni paket i košta 620 dinara. U njemu su: RTS I i II, B92, Info B92, Fox, Avala, Košava, Janal D, STB, DoQ, Enter, Super, SOS, MTS, Panonija, Kopernikus, Palma, Spectrum, Most, Happy Cable, Televizija S, History, Explorer, Geography, Discovery, BBCPrime, MTV Adria, Motors i Metropolis. .... Da dopunim samu sebe, posto sam tek sinoc primetila da, u okviru osnovnog paketa, imam jos "tonu" kanala: TravelOBN /BiH/RTRS / Rep.Srpska/ATV /Alternativa-Banja Luka/FTV /federalna BiH tv/TV3 /slovencki kanl/Sport Club /hrvatski kanal/Alfa RTV Atlas /valjda CG/Top MusicUltra TV 24 sata tv TV Melos Sveukupno 42 kanala.
Ivan Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Da li se nešto u međuvremenu odmaklo po pitanju TTV vs. Internet?
renne Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Krenula dva nova kanala, GolfKlub i Lov i Ribolov. Motors tv i BBC Prime pčeli da emituju u 16:9.
luba Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 ima neko preporuku za dilera total tv-a? hocu maman da pocastim, a posto je u pitanju 25 km od beograda, da ne zovem bas svakog da pitam da li bi da dolazi u vrcin.
renne Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Probaj da pozoveš Rošesat, oni su u Bežanisjkoj. Ako ne budu hteli javi pad a ti dam neke brojeve na PM.
nautilus Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Zna li neko kako se mijenjaju podesavanja satelita na Total tv? Htio bih da prebacim sa Astre na Hotbird ali ne ide nesto :D
Recommended Posts