renne Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 CineStar Premiere HD 1 i 2 na pozicijama 148 i 149 Prvi mesec free
mlatko Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Steta sto nema programske seme i info pa ne znam sta gledam, nadam se da ce biti... slika malo muti al to mi problem i sa nekim drugim kanalima.
renne Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 OTVOREN VIKEND – 10. i 11. septembra Total TV će svim svojim korisnicima omogućiti besplatno gledanje unapređenih Cinemax kanala.
renne Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Izbačene SD verzije Eurosporta, ubačen IDJ TV, startuje danas
mlatko Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Meni ES-i ne rade, jel treba HB za njih??? I ako mi je istekao ugovor od 2 godine jel prekidaju signal ili se nastavlja od meseca do meseca kako sam negde procitao? ...poslato sa prinudnog...
renne Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Treba ti HB za ES, jel imaš monoblok ili tripl Ne prekidaju signal naravno, sve dok plaćaš. Nego kad doletiš u srbiju zovi ih, kaži hoću da produžim, šta nudite za Dž u zamenu
mlatko Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 mislim monoblok imam, cekaj ako sam zakljucio ugovor za osnovni paket sa ES kako mogu da ukinu kanale sad jednostrano? mrzi me da se cimam sad po krovovima da ne pokvarim nesto... na ES uglavnom i nema nista osim tenisa sto gledah, jel bese AO tamo... u stvari mi ni ne treba duze od 6 meseci mislim, selim se verovatno leti. ako izdrzi vako, super. Bojao sam se da ne prekinu oko NG bas kad budem imao slobodni dan da sednem pogledam nesto :) ...poslato sa prinudnog...
renne Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Svi GS su na ES. Pa okreneš samo malo antenu, sa astre na HB
mlatko Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 kako, ne bese Eutelsat neki? pa onda nece raditi, ili sa eutelsat treba samo da skine u pocetku pa se moze mrdati?? ...poslato sa prinudnog...
renne Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Hotbird je Eutelsat na 13. Ako ti trenutno ne radi znači da je antena okrenuta na astru i 16e
mlatko Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) da, eutelsat 16. ne treba tako? inace, mozda je i problem sto sam ja uzeo samo dekoder, nisam i taj monoblok. to sam kupio jer nije mi radio stari koji sam imao na krovu. Edited November 18, 2016 by mlatko
renne Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Izgleda da se ne razumemo Svi totalovi kanali su na 16, osim es koji su na 13. Ako imaš monoblok za dva satelita, a ne hvataš es, znači da si na astri sa.drugim satelitom, pa gledaš ard i zdf. Razlika između astre i hb je 6 stepeni
Recommended Posts