May 10, 20168 yr Ove molbe i pisanja operaterima me podsjećaju na stil jednog filmadžije koji je tako stalno kukao da se piše RTS-u da pusti njegov film. Ne bi me čudilo da on stoji i iza ove lažne RT
May 10, 20168 yr I ja sam na to pomislila :) Juče je sajt radio, u impresumu navedena samo glavna i odgovorna urednica zvaničnog RT-a, postavljeni linkovi na sve postojeće redakcije rt, čak su i kao kontakt naveli kontakte sa originalnog rt-a, tekstovi uglavnom pokupljeni sa srpske verzije Sputnika. Danas ovo:
June 15, 20168 yr RTV 2 na broju 20, 24Kitchen HD na broju 82, Nat Geo Wild na 167, DTX HD na 170, Fox Crime HD na 174. To su novi kanali N1 Hd otišao na broj 6, SK 1 HD na 60, Ugašene SD verzije HBO-a
July 10, 20168 yr Jel najveća razlika između IPTV i Totala što IPTV nema SK? Jel bi se izgubilo još nešto prebacivanjem, kakav je kvalitet slike i odziv na komande?Koja bi najbolja opcija bila za nekoga ko hoće SK? MTS Box + D3i? Edited July 10, 20168 yr by miki.bg
July 10, 20168 yr Total def brže prebacuje kanale, ima SK i foxove koje nema iptv. Slika je on na oba provajdera. total ima 18 hd kanala
July 10, 20168 yr Ima i MTS tačno 18 HD kanala, premda su nešto manje atraktivni. https://www.mts.rs/privatni/televizija/mtstv/hdtv MTS IPTV uz to ima gledanje proizvoljne emisije emitovane u zadnja tri dana na gotovo svim bitnim kanalima. Edited July 10, 20168 yr by vememah
August 1, 20168 yr Ima li šanse da se to desi i na D3 platformi, odnosno da svi HD kanali pređu u osnovnu ponudu bez nadoknade? Hvala.