dig_chohano Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Ne brisati ni slučajno. Ovo je idealna prilika da se napokon vidi ogoljeni metrosexualizam ovih kvazi-nacoša. Fensi kafe, bez taloga, mleko, šlag (garant i cimet stavljaju, rendaju čokoladu)... Prema njima je i Uki sturmbanfuhrer.
yolo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 (edited) mislim da cu ovom slikom da obradujem pokretaca teme. and now: the real thing!made in sarajevo, 25.8.2007 Edited November 1, 2007 by gazza
Tihajeza Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Turska, of kors.Kada je pijem na poslu, ili kod kuce da se razbudim, pijem iz soljice, obavezno sa tacnom. One nove, raskrupnjane, kao nekad za belu kafu.A kad je u pitanju larpurlartizam, onda volem one starinske, male, sa malom tacnom, od tri srka, ili 5 mikro srkova.
Takeshi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 mislim da cu ovom slikom da obradujem pokretaca teme. and now: the real thing!made in sarajevo, 25.8.2007ohoho, tu je bio i 1 rahat lokum. je l' od ruze?a ratluk je u soljici gde posle sipas kafu!? zanimljivo.
dig_chohano Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 (edited) mislim da cu ovom slikom da obradujem pokretaca teme. and now: the real thing!made in sarajevo, 25.8.2007Uh, mašala! Još fićok domaće radže, i eto komplet kafe (i dalje se može naručiti u renomiranim ugostiteljskim objektima visoke F kategorije diljem Srbije).A kad je u pitanju larpurlartizam, onda volem one starinske, male, sa malom tacnom, od tri srka, ili 5 mikro srkova. Edited November 2, 2007 by dig_chohano
henrik larsson Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Mene su te male classic šoljice sa cvetnim dezenima (i kvrgavom ručkom nezgodnom za držati) uvek podsećale na one tzv babske kafe, tj slabe i sa šećerom. Ono kad te ne pitaju hoćeš li šećer ili ne, nego samo sunu :(Dok sam pio tursku, to je obavezno bila midi šolja, 3/4 ispunjena, kafa jaka kao smrt i bez šećera (šećer u izvornom pojavnom obliku ne koristim nikako).
kgmr Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 pijem tursku (ko i cak noris). velike solje. jedinu nes (a stvorio se konsenzus da je nes za sisice) koju sam pila je jedna koju sam dobila na poklon od drugarice (flegma je idejni tvorac koncepta):
dig_chohano Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Jedino ako je ovo flegmino ljubimčea koncept je sledeći
henrik larsson Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 (edited) Ovo me podseća na ideju koju odavno želim da patentiram. Nešto kao Instant Coffee Kit. Gumeno dupence iz koga stiskanjem isteruješ kafu u šolju, gumene sisice za mleko i gumena pišica za vodu :)Edit: naravno, voda se zagreva u pišici dok ista ne poprimi oblik spreman za izbacivanje. Edited November 2, 2007 by henrik larsson
dig_chohano Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Patent ima jednu ozbiljnu manu: sisice i pišica na istom telu.
kgmr Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :lol:larsone, ne razbacuj se idejama javno. sad ce neko da je ukrade.
henrik larsson Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Patent ima jednu ozbiljnu manu: sisice i pišica na istom telu.Da, ali nema glavu, tako da je sve u redu.Verzija sa glavom uključuje i žestinu, koja izlazi iz usta :)
henrik larsson Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A ratluk na nos, da pretpostavim?Možda večeras razradim i tu ideju, mada ne volim ratluk. Čoveku svašta padne na um dok leži gripozan na gajbi petkom uveče, umesto da negde pije neku kvalitetnu ceđenu pomorandžu :(
slepa_koka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ima li na ovaj forum neki talijan da ni objasni sta je kafa pa da si idemo na spavanje.
Recommended Posts