March 24, 201213 yr koja je najjeftinija varijanta Beograd-Varsava? hvala puno LOT, direktno. Za koje datume gledas?
March 30, 201213 yr Dobio novi posao, pocinjem 30 aprila. Do sada sam leteo jednom nedeljno (poslednjih 5 godina) kracim relacijama (od sat i po do 3 sata). A uskoro malo redje, ali zato svaka 3 meseca na po dve nedelje do US, UK, Kine i jos po koji region. Excited!
March 30, 201213 yr Dobio novi posao, pocinjem 30 aprila. Do sada sam leteo jednom nedeljno (poslednjih 5 godina) kracim relacijama (od sat i po do 3 sata). A uskoro malo redje, ali zato svaka 3 meseca na po dve nedelje do US, UK, Kine i jos po koji region. Excited! Cestitam!i zavidim :D
April 2, 201213 yr ne znam jel bila tema,al ako nekom zatreba (cekanje izmedju 2 leta ili rani jutarnji let pa ne bi da placa hotel samo za 1 prenociste) :D http://www.sleepinginairports.net/
April 4, 201213 yr Preporuka za Beograd - Granada preko ne vise od dva grada? Ili do Malage pa posle neki bus..
April 4, 201213 yr Jatom do Rima ili Amsterdama.Iz Rima Air Europa do Madrida, ili KLM iz Amsterdama do Madrida.Posle Iberiom do Granade. Moze sve u jedan dan. Krenes ujutro iz BG, na Granadi si za veceru po spanskom obicaju (onu kasnu :) ).Ne pitaj me za itinerary i cene, jms ce da naleti i nadje povoljno :)
April 11, 201213 yr wizz air web check in za BG ajodron, kako to ide?Popunim online, istampam i sa tim idem na gejt? Ne idem dole na check in uopste??
April 11, 201213 yr Author wizz air web check in za BG ajodron, kako to ide?Popunim online, istampam i sa tim idem na gejt? Ne idem dole na check in uopste??Popunis, istampas, i to ti je to. Ne moras na check in, samo pazi kolika ti je torba, hoce ponekad da izdvoje za primer nekoga ko ima vise od 1 komada rucnog prtljaga ili mu torba ne staje u ono gvozdje. Wizzovci su u Eindhovenu na moje oci naplatili coveku 60 evra za unosenje pederuse, a mene su pustili sa kartonskom kutijetinom sa reprodukcijama Van Goga (ne benda). Edited April 11, 201213 yr by Marko M. Dabovic
April 11, 201213 yr Popunis, istampas, i to ti je to. Ne moras na check in, samo pazi kolika ti je torba, hoce ponekad da izdvoje za primer nekoga ko ima vise od 1 komada rucnog prtljaga ili mu torba ne staje u ono gvozdje.Wizzovci su u Eindhovenu na moje oci naplatili coveku 60 evra za unosenje pederuse, a mene su pustili sa kartonskom kutijetinom sa reprodukcijama Van Goga (ne benda).Putovao sam "Vizerom" i "onlajn" sam se "čekirao" više puta kod više avio-prevoznika i čini mi se da na njihovim sajtovima uvek piše napomena da non-EU rezidenti moraju, bez obzira što su se "onlajn čekirali" i što nose samo ručni prtljag, da se prethodno jave na šalter ... Edited April 11, 201213 yr by stoka
April 11, 201213 yr Putovao sam "Vizerom" i "onlajn" sam se "čekirao" više puta kod više avio-prevoznika i čini mi se da na njihovim sajtovima uvek piše napomena da non-EU rezidenti moraju, bez obzira što su se "onlajn čekirali" i što nose samo ručni prtljag, da se prethodno jave na šalter ...tako je, mora im se verificirat posjedovanje valjane putovnice
April 11, 201213 yr wizz air web check in za BG ajodron, kako to ide?Popunim online, istampam i sa tim idem na gejt? Ne idem dole na check in uopste?? http://wizzair.com/useful_information/web_check-in/?language=SRCITAT: "Путници који нису из ЕУ/ЕЕА морају да оду до пулта за чекирање компаније Wizz Air ради провере докумената пре него што прођу кроз безбедносну контролу до места за полазак. Ако то не учине, путовање им може бити ускраћено ..."