Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

zar ne snimaju kamere trake na normalnim aerodromima?

• Replies 5k
  • Views 365.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

Da li si pogledala i na trakama drugih letova? Meni je pre nekoliko godina prtljag na Fraportu bio u traci beckog leta, spazih ga slucajno dok sam isla do toaleta

Nije ukralo oe!!

Stigao danas :)) (zbrljaše nešto Španci, Francuzi i Srbi)

Detalji uskoro (koga zanima)

Nije ukralo oe!!

Stigao danas :)) (zbrljaše nešto Španci, Francuzi i Srbi)

Detalji uskoro (koga zanima)

Cekamo...

i nestanak struje (redje) i potvrda kofera (cesce) su mi se desavale i na drugim aerodromima, verovatno su u tvom slucaju te dve stvari povezane, tako da ne bih dramio.

oko bozica i nove godine je neverovatno stresno i za putnike i za radnike po aerodromima, najbolje je ne ici nigde :fantom:

Edited by Parsons

Cekamo...

+1

+1

+1

meni se mnogo puta desavalo da mi ne dodje kofer, da posle par dana ne mogu da ga lociraju, pa moram da opisujem sta imam u koferu. jednom mi je dosao posle 5 dana, ali nikad mi niko nije rekao: uzeo ti je neko kofer. 

Hehe, ja tu držim neki rekord verovatno: 2 kofera, od kojih je u jednom bio vredan uređaj su mi vraćeni, bez ikakvih nedostataka posle 3 meseca. Umetnici zaslužni za to su iz Aeroflota.

Edited by Alec

Razmisljam da idem u Madrid tokom proleca i gledam kombinacije letova, i jedna od opcija je preko Ciriha, s tim sto ima 50min na aerodromu izmedju letova, a imala bih prtljag. Da li je to malo vremena? Bila sam vec na tom aerodromu i rekla bih da je izvodljivo ali tad nisam letela dalje odmah.

Najniza cena je preko Alitalije sa velikom pauzom u Rimu sto nije toliki problem koliko mi se ne svidja sto stize u Madrid u ~ponoc, bice problem doci do grada nekim redovnim prevozom (recimo poslednji voz je nesto pre ponoci).

Sa ovim LCCovima mi je iskreno tesko da se izborim, nesto mi skyscanner bojkotuje u ukljucivanju istih u kombinacije. Ili da cekam jos malo da AS/Etihad uvede direktnu liniju :lol:

Razmisljam da idem u Madrid tokom proleca i gledam kombinacije letova, i jedna od opcija je preko Ciriha, s tim sto ima 50min na aerodromu izmedju letova, a imala bih prtljag. Da li je to malo vremena? Bila sam vec na tom aerodromu i rekla bih da je izvodljivo ali tad nisam letela dalje odmah.

Ja sam leteo za/iz Beograda preko Ciriha sa pauzom od 40 minuta i bilo je definitivno izvodljivo. Razlika je sto bi ti tamo usla u Sengen, pa to moze da zahteva malo vise vremena.

Standardni MCT za ZRH je 40 minuta.

STANDARD.D/D...D/I...I/D...I/I.
ONLINE    .40   .40   .40   .40
OFFLINE   .40   .40   .40   .40

Beograd se ne pominje, ali za neke iz Madrida je cak i manje - 35 min.

LX-LX II   .35 FLT 2021 - FLT 1838 MAD - ATH 
LX-LX II   .35 FLT 2021 - FLT  754 MAD - LUX

Moš da biraš Budimpešta, Bukurešt, Temišvar Wizz airom za oko 120€ povratna, AS neće biti ispod 500 (možda iz ZG bude jeftinije za naše prijatelje)

Edited by El Guapo

Standardni MCT za ZRH je 40 minuta.

STANDARD.D/D...D/I...I/D...I/I.
ONLINE    .40   .40   .40   .40
OFFLINE   .40   .40   .40   .40
Beograd se ne pominje, ali za neke iz Madrida je cak i manje - 35 min.
LX-LX II   .35 FLT 2021 - FLT 1838 MAD - ATH 
LX-LX II   .35 FLT 2021 - FLT  754 MAD - LUX

Gde gledas ovo?

Gde gledas ovo?

www.expertflyer.com

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Izvodljivo je 50 min u Cirihu ali gledaj da nigde ne gubiš vreme nego pravo na gejt.