Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted
Ograđujem se da nisam gledao, već samo slušao ovo što su pustili sada u Peščaniku. Možda je sa slikom drugačije, ali ovako je samo užasan transfer neprijatnosti...
Isto je i kad gledaš.
Posted
svetlana slaPsak, postmodistkinja
Ništa gluplje nisam čuo dugo vremena...A slušao sam Biljanu Srbljanović pre par nedelja...
Posted

secam se kad su pitali politicare koji su prikazani u 'nikad izvini' sta misle o konceptu i o svojim likovima, kako je wub draskovic komentarisao kako nije lep (fizicki lep)

Posted

Svetlana Slapšak beše ona "filmska kritičarka" što se ganjala sa Pajkićem po Vremenu zabave (ili XZ ili samo Vreme) oko filmskih kritika i filmskih simbola i simbolike alkoholnih pića, "burbondžeka"? Ne sećam se oko kog filma su se pofajtali, ali se sećam da je Pajkić nazvao "mladom kritičarkom" i gadjao je stručnim terminima, a ova je uzvratila klanjem i zločinima po Bosni. Je l' to ta?

Posted
Svetlana Slapšak beše ona "filmska kritičarka" što se ganjala sa Pajkićem po Vremenu zabave (ili XZ ili samo Vreme) oko filmskih kritika i filmskih simbola i simbolike alkoholnih pića, "burbondžeka"? Ne sećam se oko kog filma su se pofajtali, ali se sećam da je Pajkić nazvao "mladom kritičarkom" i gadjao je stručnim terminima, a ova je uzvratila klanjem i zločinima po Bosni. Je l' to ta?
Liči...
Posted

ta, ali nije usko usmerena na film, ona se bavi kritickim promisljanjem.

Posted
Za malo da napišem "kreten", ali sam se suzdržao. Briljantni analitički um, u svakom slučaju.
Posted

vi stvarno ne znate ko je svetlana slapsak? novi prebezi sa sporta?

Posted

hahamada, razumem, ko je samo danas slusao sta bi pomislio...

Posted
lepo je sto ste se (delimicno) slozili i sto ljude od jedno 6 banki nazivate mladima. to su te neke pozitivne tendencije koje zapazam, i milo mi je zbog njih, tako da cu zanemariti to sto uopste ne znate o kome pricate. :)