Sludge Factory Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 http://www.pescanik.net/arhiva/Pescanik/20...11-13-09-30.mp3
Ivan Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 O kakvog li mazohiste!Ja to utvrdio tek nakon što sam ga odslušao. <_<
mioba Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 odličan miloš ćirić. varalice bedne, nema pregovora. hoću ljubav! tačka -_-
Mp40 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 (edited) Ivan Kuzminovic moze da ode u penziju. Uspeli su da pronadju veceg foliranta. Milose, kralje! Ako Kuzminovic prezire mekike, ovaj mrzi i krofne i piroske i langose...Doslo mi je da od stana Biljane Plavsic pa do Hrama Sv. Save ispisem autolakom imena svih nevinih zrtava ovog rata ali sam se setio da bih time prosirio ozonsku rupu 25 puta i necu se predati bez borbe. Naslov iz Politike, crn kako samo to naslov u toj dnevnoj stampi 1989., kad ni NY Times nije imao stampu u boji, moze da bude... Svojom crnocom najavljivao je smak sveta koji sledi. Odlazim u inostranstvo ali ne bez borbe. Ne dok ne promenim sebe! I tamo cu zvati Djindjica Zoran. Odatle cu se jos jace razocaravati u DS pa i LDP ali glasacu! Glasacu, tako mi pada berlinskog zida!!! Ma, doslo mi je da organizujem Fejsbuk grupu "dosta vise fasizma, kako bre mozete vise!" koliko sam besan. Slusam Repetitor i Svi Na Pod kad mi je ovako tesko...Treba ceniti ljude kojima je sve ispod File Minjona cist totalitarizam i krsenje osnovnih ljucki prava! Edited November 15, 2009 by Mp40
kgmr Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ivan je pionir ; mars ti ljubitelju kopikatora.
Mp40 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ja nisam tradicionalista i priznajem kad se pojavi neko ko ima veci i bolji. Skloni se u stranu Ivaneeee, Ivaneeee, Ivaneeeeeeeee-eeee!Mekike su prevazidjene! Crna slova Politike poslala su ih na ropotarnicu suocavanja...
Ryan Franco Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ma, doslo mi je da organizujem Fejsbuk grupu "dosta vise fasizma, kako bre mozete vise!" koliko sam besan.E ako je doslo do vako radikalnih akcija...Slusam Repetitor i Svi Na Pod kad mi je ovako tesko...Je l' ovaj bre normalan?
Sludge Factory Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Spremte sutra mekike:Gosti u emisiji 20.11.2009.Vesna Rakić-VodinelićDejan IlićVelimir Ćurgus KazimirIvan KuzminovićLjiljana PalibrkMilena Jerotijević
Mp40 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ovo je dno-dna u najavi!Kakvu su emisiju mogli da naprave ove nedelje a uradili su ovaj sideshow... Bolje da su pustili Lukovica da nabada sat ipo. Sad ce Mekikar i Knjizar da afektiraju, Curgus ce da bude pomirljiv a pravican a VRN dosadna. Ove dve predgrupe mogu samo da zamislim... Jedna je garant student trece godine rodnih bolonjskih integracija a druga je putovala u Evropu i iznenadila se...P.E.-P.N.U.S.
tazza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kakvu su emisiju mogli da naprave ove nedelje a uradili su ovaj sideshow... Bolje da su pustili Lukovica da nabada sat ipo.Upravo. Luković bi bio jedino primereno rešenje.Sad ce Mekikar i Knjizar da afektiraju, Curgus ce da bude pomirljiv a pravican a VRN dosadna. Ove dve predgrupe mogu samo da zamislim... Jedna je garant student trece godine rodnih bolonjskih integracija a druga je putovala u Evropu i iznenadila se... kuku nama, toliko je postalo predvidivo. pitam se, pošto slušam protekle 3 godine onako bez preskoka, da li su i ranije vrteli tako stalno iste uzdanice?
slepa živana Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 kuku nama, toliko je postalo predvidivo. pitam se, pošto slušam protekle 3 godine onako bez preskoka, da li su i ranije vrteli tako stalno iste uzdanice?i ja se sad baš to pitam. totalno me izdalo pamćenje. prvo, čini mi se da je ranije bilo više sagovornika po emisiji, iako je trajalo kraće. a drugo, čini mi se da je bilo šarenije... ali uopšte nisam sigurna, možda sam se samo smorila od peščanika na kraju, pa tripujem...možda sludge ima jasnu predstavu o tim promenama, pošto vidim da posvećeno prati.mogo bi da da neki presek, ako ga ne mrzi...
Mp40 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Sad sam se dobro zamislio... i skenjo: Najmladji sagovornici su po pravilu najgluplji. Cece kao da podsticu klincadiju da budu cartoon-liberali za samarcinu a matorce puste da mudro pricaju. Mekikar i Arhivar Politike su stvarno nesvetla buducnost Pescanika. Mada, moram da priznam da perverzno iscekujem da cujem sta je Mekikara iskreno ispizdelo od proslog sessiona. Zanima me koja sredstva za uznemirenje uzima pre snimanja. Otkad je gnevni MV presao polovinu svog polickog kruga i krenuo nazad ka svojim narockim pocecima, spalo liberalno nerviranja na ove slabice... Daj nek nadju nekog bar malo da psuje malo, da nam zameni MVa.Ljubisa Rajic je danas totalno jebo keve onako kako treba (u kaziprstu) tako da ce sutrasnji Pescanik biti bespotreban.Ja bih pre u krug sluso Rajica, Dezulovica, Lukovica, Pancica, Zivkova, Vesnu pesic, Koraca, Mitu Boarova, Nadezdu Milenkovic nego ova osvezenja. I Biki je bila na listi do poslednjeg blama...
Sludge Factory Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 (edited) http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2009-11-20-09-30.mp3Ljubisa Rajic je danas totalno jebo keve onako kako treba (u kaziprstu) tako da ce sutrasnji Pescanik biti bespotreban.Zakacio poslednjih 10ak minuta. Razbio. Edited November 20, 2009 by Sludge Factory
Recommended Posts