Jump to content

Pescanik

Featured Replies

John Coltrane said:
Dubravka Stojanovic :Hail: svaka joj je zlatna...
:lol:
  • Replies 2.7k
  • Views 269.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Jeste, krenuo je 2000. Znam da je Svetlana Lukić imala emisiju, isto na B92, Fantom slobode za vreme rata kada je otišla sa Radio Beograda. Imaš tu emisiju, i još neke (Jutopija npr) na sajt

mioba said:
:isuse: jel ovo neki didaktički primer kako ne treba lupetati il autentičan ispad?"slušam peščanik al mi se ne sviđa sve što se priča -_-" ko đilas da vas je trenirao za slikanje slikedaj argument, dokaži da razumeš, lirske pasaže sačuvaj za spomenar
Vrlo je jednostavno. Ja na primer mislim da izmedju Dubravke Stojanovic i Nikole Samaedzica postoji isti takav jaz kao izmedju imenovane i Velje Ilica. Pescanik je jednostavno potpuno rascepljen samo je najstarsnije kada taj rascep same voditeljke ili pojedini labilniji gosti (poput Biki) internalizuju pa sami sebi protivrece. Samo poslusaj poslednji nastup BS koji izmedju ostalog ukljucuje tvrdnju o jednakosti SSSR-a i 3 Rajha (na osnovu svedocenja ambasadora Nemacke u Parizu) u kombinaciji sa pozitivnim izjavama o NOB-u.E sada ako je tako onda ispada da je dovoljno biti protiv Kostunice i kohabitanata pa zalomiti termin u Pescaniku.BTW, nije svako ko kaze nesto lose o Pescaniku poslenik DS-a. Ima nas i karadzicevaca ;)

Kuzminović :Hail:

teacher said:
Kuzminović :Hail:
:Hail:

ucho shta je smeshno?

John Coltrane said:
ucho shta je smeshno?
:lol:

jel uzeo sredstva za uznemirenje pre emisije???

Mp40 said:
jel uzeo sredstva za uznemirenje pre emisije???
Jeste, rant all the way. Omiljen mi je.

"mene je sramota da je Dodik uvazen lik u ovoj zemlji" by Teofil

Sludge Factory said:
http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2009-10-23-09-30.mp323.10.2009. Dubravka StojanovićIvan KuzminovićMirko ĐorđevićŽarko KoraćTeofil PančićDubravka Ugrešić
Време је за трочасовни формат.
  Sludge Factory said:
Teofil Pančić
Laktaški knez kao beogradska beba.Teofil Pančić22.10.2009.
Reveal hidden contents

kim_philby said:
Vrlo je jednostavno. Ja na primer mislim da izmedju Dubravke Stojanovic i Nikole Samardzica postoji isti takav jaz kao izmedju imenovane i Velje Ilica.
upravo. a opet, oboje su dobri u svojoj struci, za NS je bolje da pise knjige kao sto je ona o karlu petom nego da prica po radiju ali njegov izbor, nemam nista protiv

dan sam provela sa covekom (inace mi je drag kolega) koji ne zna ko je petar lukovic.posle zabezeknutosti, dobio je objasnjenje:kako bre ne znas, to ti je onaj sto govori 'ma boli me bre kurac za kosovo'

Pontijak said:
upravo. a opet, oboje su dobri u svojoj struci, za NS je bolje da pise knjige kao sto je ona o karlu petom nego da prica po radiju ali njegov izbor, nemam nista protiv
Slazem se i da prestane da proganja studente sa ne-beogradskim akcentom...