Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

"ne mogu oni mene da plate tako malo koliko ja malo mogu da radim" cuvena krilatica u Srbalja...

Posted
"ne mogu oni mene da plate tako malo koliko ja malo mogu da radim" cuvena krilatica u Srbalja...
jao izvini molim te! ja sam tebe potpuno pogrešno shvatila. nisam shvatila da govoriš o 'malo' plaćenom poslu. mislila sam na rad uopšte.ali hajde molim te, reci mi, ako si pomno slušao, kad je dejan ilić pričao o tome kako mu dolaze klinci i pitaju da li bi mogli da prevode za njega, pa pitaju koliko plaća, a on kaže koliko, a oni kažu malo. a onda on zapeni - čekaj stani kako malo, ti još ništa nisi uradio a malo ti je.šta sad to znači? jel ti kao vredan čovek, kad ti neko ponudi da obaviš posao za 2 dinara, kažeš sebi - pa dobro, deluje malo 2 dinara, ali s obzirom da nisam još ništa uradio, 2 dinara je ok... jel tako pomisliš, džone?
Posted

protivureči sam sebi.sećam ga se iz pretposlednjeg gostovanja gde je pričao kako sedi u kancelariji i ne radi ništa (svecka kriza) i neće da zaposli one iz programa 1. šansa na grbači Vlade pa da ništa ne rade u duetu.

Posted

korac je jutros bio odlican.

Posted (edited)

Vesna Rakic Vodinelic danas u Pescaniku komentarise divljacko ubistvo Brisa Tatona i spekulise da Dan zalosti ne bi bio proglasen da je ubijen gradjanin Albanije. Zatim kaze da se, ako ne bi bilo tako, unapred izvinjava gradonacelniku sto ne veruje da bi ovaj proglasio Dan zalosti! :blink: Sticem zalostan utisak da bi Vesna Rakic Vodinelic bila "zadovoljnija" da nije proglasen Dan zalosti zbog smrti Brisa Tatona. Ako nije tako, unapred se izvinjavam Vesni Rakic Vodinelic sto sam stekao takav zalostan utisak.

Edited by Nesh
Posted

Koje budalastine... Jedino da ubijemo nekog Albanca pa da vidimo.

Posted
... Jedino da ubijemo nekog Albanca pa da vidimo.
Malo li smo, treba jos?
Posted
Malo li smo, treba jos?
I to sto kazes. Mozda da ga dovedemo na Obilicev, da mu objasnimo da Obilic nije Albanac pa onda.
Posted
Dobar sam prijatelj sa Mileninom sestrom, bio sam na jednoj od najmucnijih sahrana i nije mi bas sasvim jasno sta je autor hteo reci.
ne znam. meni je txt (kao i vecina romana toka svesti prof. dr. samardzica) degutantan.