Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)

yeah, novi peščanik bolji nego ikad! pera pcuje da se naježiš! sjajni novi gosti - teofil, gligorov!

Edited by Gonzo
Posted
sta kazu? ocel biti bolje?
nema nam spasa, evropa putuje, poslednji gase svetla :(
Posted

Pescanik podseca na pokvarenu gramofonsku plocu. To je zbog predstave zvane Srbija gde se poslednji cin ponavlja u nedogled a muzika samo prati.

Posted

Dobro je što Srbija ne podseća na pokvarenu ploču...

Posted

Nikola Samardzic za Pescanik"Jedna od bandi dizajnirana da pali američke zastave i na velike datume teroriše prestonicu, napala je ambasadu Grčke, i javnost je konsternirana, jer za zvaničnu Srbiju je Grčka prijateljska, ali kao Vizantija, ne kao demokratska članica NATO i EU. Njihovu poruku su u tzv. javnosti dodatno relativizovali i tužilac, koji je incident pogrešno nazvao terorističkim, i apeli koji podsećaju na paljevinu američke ambasade, dok između redova nude simpatije sa antiameričkim i antikapitalističkim nazorima, koje promovišu sve kriptorežimske bande, a javile su se i mame, kako su to dobra deca."http://www.pescanik.net/content/view/3654/78/

Posted

Nikola Samardžič :wub: Nepogrešivo komentariše društvene odnose u prošlosti i sadašnjosti, kao i uvek...

Posted
Pescanik podseca na pokvarenu gramofonsku plocu.
el to zvanicna najava?Redosleda, mislim.
Posted

i sama Ceca je u ovoj emisiji rekla da su pomognuti od norvezhana...Torov je pisao u Danas-u, ponekad naletim na njegove textove...

Posted

ali koliko mene nervira ovaj dejan ilić... on je vredan u pičku materinu... i majkemi nema san da ne mora da radi... o bože!

Posted

upravo potvrdjujesh njegovu pricu u kojoj objashnjava kakav mi odnos imamo prema radu...

Posted
upravo potvrdjujesh njegovu pricu u kojoj objashnjava kakav mi odnos imamo prema radu...
ko mi, maco?
Posted

srbi kao narod, nervira te, a deluje kao da ga nisi ni slushala...tebe nervira covek koji voli da radi, zashto?!

Posted
srbi kao narod, nervira te, a deluje kao da ga nisi ni slushala...tebe nervira covek koji voli da radi, zashto?!
da ga nisam slušala, ne bi me ni nervirao.i taman posla da me nerviraju ljudi koji vole da rade, samo što ne mislim da je dejan ilić jedan od njih. mislim da je licemer i da se istripovao da je mnogo vredniji od ostalih ljudi u ovoj zemlji.i ne znam odakle ti taj podatak da 'mi srbi kao narod' ne volimo da radimo... užas blagi!
Posted (edited)
ne znam odakle ti taj podatak da 'mi srbi kao narod' ne volimo da radimo
Pobrkao nas je sa crnogorcima. Edited by Lale Gator