Gonzo Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 (edited) yeah, novi peščanik bolji nego ikad! pera pcuje da se naježiš! sjajni novi gosti - teofil, gligorov! Edited September 18, 2009 by Gonzo
Gonzo Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 sta kazu? ocel biti bolje?nema nam spasa, evropa putuje, poslednji gase svetla :(
Anduril Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Pescanik podseca na pokvarenu gramofonsku plocu. To je zbog predstave zvane Srbija gde se poslednji cin ponavlja u nedogled a muzika samo prati.
Idioteque Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dobro je što Srbija ne podseća na pokvarenu ploču...
kim_philby Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Nikola Samardzic za Pescanik"Jedna od bandi dizajnirana da pali američke zastave i na velike datume teroriše prestonicu, napala je ambasadu Grčke, i javnost je konsternirana, jer za zvaničnu Srbiju je Grčka prijateljska, ali kao Vizantija, ne kao demokratska članica NATO i EU. Njihovu poruku su u tzv. javnosti dodatno relativizovali i tužilac, koji je incident pogrešno nazvao terorističkim, i apeli koji podsećaju na paljevinu američke ambasade, dok između redova nude simpatije sa antiameričkim i antikapitalističkim nazorima, koje promovišu sve kriptorežimske bande, a javile su se i mame, kako su to dobra deca."http://www.pescanik.net/content/view/3654/78/
teacher Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Nikola Samardžič Nepogrešivo komentariše društvene odnose u prošlosti i sadašnjosti, kao i uvek...
woodooinstalater Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Pescanik podseca na pokvarenu gramofonsku plocu.el to zvanicna najava?Redosleda, mislim.
John Coltrane Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 i sama Ceca je u ovoj emisiji rekla da su pomognuti od norvezhana...Torov je pisao u Danas-u, ponekad naletim na njegove textove...
slepa živana Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ali koliko mene nervira ovaj dejan ilić... on je vredan u pičku materinu... i majkemi nema san da ne mora da radi... o bože!
John Coltrane Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 upravo potvrdjujesh njegovu pricu u kojoj objashnjava kakav mi odnos imamo prema radu...
slepa živana Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 upravo potvrdjujesh njegovu pricu u kojoj objashnjava kakav mi odnos imamo prema radu...ko mi, maco?
John Coltrane Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 srbi kao narod, nervira te, a deluje kao da ga nisi ni slushala...tebe nervira covek koji voli da radi, zashto?!
slepa živana Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 srbi kao narod, nervira te, a deluje kao da ga nisi ni slushala...tebe nervira covek koji voli da radi, zashto?!da ga nisam slušala, ne bi me ni nervirao.i taman posla da me nerviraju ljudi koji vole da rade, samo što ne mislim da je dejan ilić jedan od njih. mislim da je licemer i da se istripovao da je mnogo vredniji od ostalih ljudi u ovoj zemlji.i ne znam odakle ti taj podatak da 'mi srbi kao narod' ne volimo da radimo... užas blagi!
Lale Gator Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 (edited) ne znam odakle ti taj podatak da 'mi srbi kao narod' ne volimo da radimoPobrkao nas je sa crnogorcima. Edited September 19, 2009 by Lale Gator
Recommended Posts