Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

Odlican show danas! Ono sa one dve tribine je apsolutno super. Drago mi je kad se uverim da nisam lud i je normalno sto sa godinama postajem sve iskljuciviji ekstremni levicar. Vidim da i uceniji od mene samo sto nisu uzeli puske.

Posted
Drago mi je kad se uverim da nisam lud i je normalno sto sa godinama postajem sve iskljuciviji ekstremni levicar. Vidim da i uceniji od mene samo sto nisu uzeli puske.
I mene je donedavno ista paranoja morila.. :lol:
Posted

Olivera Milosavljevic :Hail: (opet! prica zena non-stop, ali nema ko da cuje)

Posted (edited)

...

Edited by Sludge Factory
Posted

Pescanik u utorak kod mene u kafanici, dakle 19 h, gosti Teofil Pancic i Mirko DjordjevicCekam vas.I obe Cece vas cekaju.Sremski Karlovci, petrovaradinska bb ( stari lovacki) - 061/ 23 75 999 ko zeli nesto da pita

Posted

Gosti u emisiji 12.06.2009.Boris DežulovićMiša VasićMiša Brkićpromocija u Beloj Crkvi

Posted

Dezulovic :Hail: kratko, jasno, iskreno...

• 2 months later...
Posted

Pošto nemamo topic o SPC (?!!!), evo ovde, Dvori Vladike Kačavende.A i fer je pljuvačima najaviti da u petak ponovo kreće emisija, valja obaviti temeljne pripreme žlezda.

Posted (edited)

pa to je stara reportaza. bila u nekoj gloriji/storiju/helou jos pre 2-3 godine. sto je sada aktuelna?edit:videh sada na sajtu (pise lepo za pismene): "fotografije: Glorija, 04.01.2006: Parče neba na zemlji - dom Vladike Kačavende"jel kacavenda nesto nedavno zajebao ili je ovo, sto idioteque rece, samo za hvatanje zaleta za novu sezonu?

Edited by foto
Posted

Ma ja sam out of date.. Video negde link za ovo pa reko da podelim, nisam ranije video pa sam mislio da je aktuelno. Enivej, ne može da škodi. :)

Posted
...valja obaviti temeljne pripreme žlezda.
:D hvala na podsecanju, staracemo se.
Posted

sutra pocinje jesenja sezona, a gosti su Vladimir Gligorov, Dejan Ilić, Teofil Pančić i Petar Luković...