Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo mene friskog sa kragujevacke promocije! Majka druge Srbije i Srdja Popovic standardni, bilo je par manjih incidenata, verbalnih, mada je palo i jedno iznosenje iz sale. Neki kreteni poceli da se deru, da vredjaju Latinku, da psuju, glavni od njih trojice, cini mi se, ustade okrete se prema publici i rece: "braco i sestre Srbi, ako vas ima..." i u tom trenutku dodjose dvojica i odnesose ga. Ostali mu pajtosi sami izadjose. Posle je jedan isto malo krenuo da provocira (bio je miran sve vreme, dok Srdja nije rekao kao je 'borba za Kosovo besmislena', sto je ovog pogodilo) pa je samo izasao (uz malu pomoc one dvojice sto iznose.Sve u svemu, Srbija! E da, dabogda se svima pokvarili mobilni telefoni! angry.gif

Edited by Sludge Factory
Posted

Hehe, bio sam i ja ;) i izgleda da Nokije ne mogu da se ugase jerbo su isključivo one zvonile... ;)

Posted

Potego si cak iz BG-a. Svaka cast! :)

Posted

Hehehe, i posle vas kao ima 20 tisuća... <_<

Posted
:lol: Kaki crni dvajes tisuca, jedva sto ljudi! :D
Posted

Mislim štovalaca Peščanika sveukupno. A možda su i oni svi skoncentrisani u Beogradu. Prokleta centralizacija!

Posted
Potego si cak iz BG-a. Svaka cast! :)
Hehe, nisam potegao ;) "zatekao" sam se u Kg-u... :)
Posted
Hehe, nisam potegao ;) "zatekao" sam se u Kg-u... :)
Pa dobro, al si dos'o. I to je nesto! :D
Posted
... izgleda da Nokije ne mogu da se ugase jerbo su isključivo one zvonile... ;)
Pa, skoro da i ne mogu. Dok Simens utulim jednim potezom, na Nokiji se ožucim dok skontamsta sve treba da pritisnem da bi je umrtvila, prokletnicu. angry.gif
Posted

Al' najjace mi je to sto kad je prvi put nekom zazvonio telefon, ovi ostali su trebali odmah da iskljuce svoje (ako su zaboravili pre pocetka), ali jok, boli ih patka. A jos jace kad nekom zvoni telefon vise puta i ne pada mu napamet da ga iskljuci za sledeci put. Dal' su ljudi tolko oguglali da vise ni ne razmisljaju o mobilnim telefonima. Moguce. Nego, zaboravih da pohvalim pripadnike sekretarijata unutrasnjih poslova (oni su bili ti koji su iznosili izgrednike napolje) na zaista korektno i profi odradjenom poslu. Vis' sta znaci Ivica Dacic! :D Bez zezanje, stvarno su ljudi bili korektni i ponasali se onako kako i treba da se ponasaju.

Posted
A jos jace kad nekom zvoni telefon vise puta i ne pada mu napamet da ga iskljuci za sledeci put. Dal' su ljudi tolko oguglali da vise ni ne razmisljaju o mobilnim telefonima. Moguce.
Ma to su jebeni provokatori i ometači tribina!
Posted
Ma to su jebeni provokatori i ometači tribina!
E da, jedan od ovih provokatora koji je iznet napolje, zaboravio onu tasnicu/pederusu u guzvi, sa mobilnim unutra, pa mu posle zvonio telefon. :lol: On zvao 100%, da ometa! :D
Posted

slika i prilika Srbije...a bash je nashao "metu" u Latinki Perovic...