Sludge Factory Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 (edited) Evo mene friskog sa kragujevacke promocije! Majka druge Srbije i Srdja Popovic standardni, bilo je par manjih incidenata, verbalnih, mada je palo i jedno iznosenje iz sale. Neki kreteni poceli da se deru, da vredjaju Latinku, da psuju, glavni od njih trojice, cini mi se, ustade okrete se prema publici i rece: "braco i sestre Srbi, ako vas ima..." i u tom trenutku dodjose dvojica i odnesose ga. Ostali mu pajtosi sami izadjose. Posle je jedan isto malo krenuo da provocira (bio je miran sve vreme, dok Srdja nije rekao kao je 'borba za Kosovo besmislena', sto je ovog pogodilo) pa je samo izasao (uz malu pomoc one dvojice sto iznose.Sve u svemu, Srbija! E da, dabogda se svima pokvarili mobilni telefoni! Edited May 19, 2009 by Sludge Factory
srdjann Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Hehe, bio sam i ja ;) i izgleda da Nokije ne mogu da se ugase jerbo su isključivo one zvonile... ;)
Lale Gator Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Mislim štovalaca Peščanika sveukupno. A možda su i oni svi skoncentrisani u Beogradu. Prokleta centralizacija!
srdjann Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Potego si cak iz BG-a. Svaka cast! :)Hehe, nisam potegao ;) "zatekao" sam se u Kg-u... :)
Sludge Factory Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Hehe, nisam potegao ;) "zatekao" sam se u Kg-u... :)Pa dobro, al si dos'o. I to je nesto! :D
vinska musica Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ... izgleda da Nokije ne mogu da se ugase jerbo su isključivo one zvonile... ;)Pa, skoro da i ne mogu. Dok Simens utulim jednim potezom, na Nokiji se ožucim dok skontamsta sve treba da pritisnem da bi je umrtvila, prokletnicu.
Sludge Factory Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Al' najjace mi je to sto kad je prvi put nekom zazvonio telefon, ovi ostali su trebali odmah da iskljuce svoje (ako su zaboravili pre pocetka), ali jok, boli ih patka. A jos jace kad nekom zvoni telefon vise puta i ne pada mu napamet da ga iskljuci za sledeci put. Dal' su ljudi tolko oguglali da vise ni ne razmisljaju o mobilnim telefonima. Moguce. Nego, zaboravih da pohvalim pripadnike sekretarijata unutrasnjih poslova (oni su bili ti koji su iznosili izgrednike napolje) na zaista korektno i profi odradjenom poslu. Vis' sta znaci Ivica Dacic! :D Bez zezanje, stvarno su ljudi bili korektni i ponasali se onako kako i treba da se ponasaju.
Lale Gator Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A jos jace kad nekom zvoni telefon vise puta i ne pada mu napamet da ga iskljuci za sledeci put. Dal' su ljudi tolko oguglali da vise ni ne razmisljaju o mobilnim telefonima. Moguce.Ma to su jebeni provokatori i ometači tribina!
Sludge Factory Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ma to su jebeni provokatori i ometači tribina!E da, jedan od ovih provokatora koji je iznet napolje, zaboravio onu tasnicu/pederusu u guzvi, sa mobilnim unutra, pa mu posle zvonio telefon. On zvao 100%, da ometa! :D
John Coltrane Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 slika i prilika Srbije...a bash je nashao "metu" u Latinki Perovic...
Recommended Posts