Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted
Medenica OK...Dubravka vrhunski...
Upravo tako. Dubravka je :wub:
Posted

KALUDJERIGLEDO SAM VAM METANIJEKAD VARATE BOGA ZIVA;GLEDO SAM VAS GDE SE PIJE,GDE SE JEDE I UZIVA.SLUSO SAM VAS KAD KUNETE,SVOJE STADO,SVOJE VERNE;I KAD TAJNI PRIZOVETE,LICEMERNI,LICEMERNE!GLEDO SAM VAS-NE DA NISAM,KAD RAZBLUDOM USPLAMTITE;GLEDO SAM VAS,NE DA NISAM,LICEMERNI,UPAMTITE!(Djura Jaksic)

Posted

u interpretaciji Mirka Djordjevica...btw josh jedna zaboraljvena prica oko ukljanjanja spomenika Djure Jakshica od strane crkve koja ga je proglasila "ludakom" zato shto je pricao sa pticama :wacko:

Posted (edited)

Ne znam gde da metnem ovo, pa neka za sada bude tu?! ;)

Edited by Ivan
Posted

Ccc... kad neko preti Jeremiću to je super, a kad se preti Peščaniku onda svi nanoge... <_<

Posted

pa naravno, ja nisam liberalcic. ja volim da stradaju moji neprijatelji.

Posted
Ccc... kad neko preti Jeremiću to je super, a kad se preti Peščaniku onda svi nanoge... <_<
Jeremiću je prećeno, Peščanik je napadnut.Valjda neka razlika postoji u tome?
Posted

Nedeljni telegraf - demanti Srđa Popović 25.03.2009.Povodom neistinite informacije objavljene u listu ?Nedeljni telegraf? od 18.03.2009. na strani 4, sa pozivom na čl. 47 Zakona o javnom informisanju (Sl. glasnik RS, br. 43/2003 i 61/2005), zahtevam da objavite moj sledeći odgovor:U vašem listu je 18. marta 2009. objavljena moja navodna izjava pod naslovom ?Mesarović je sudija sa iskustvom?, u kome tobož pozdravljam izbor gospođe Mesarović na čelo Vrhovnog suda Srbije, ?jer je suđenje za atentat na Zorana Đinđića vodila zakonito?.Vi ste obmanuli javnost.(1) Nikada vam nisam dao takvu izjavu, niti mi je iko iz vašeg lista tražio; i(2) Moje mišljenje o gospođi Mesarović kao sudiji i načinu na koji je vodila postupak u suđenju za atentat je upravo suprotno. Mislim da je ona loš sudija i da je sudila u pomenutom postupku pod direktnim pritiskom izvršne vlasti. O tome sam više puta javno govorio, pa me zapanjuje vaša smelost da moje stavove svesno falsifikujete i dezinformišete javnost.Konačno, jasno je da je njen izbor ?nagrada? za poslušnost.Zahtevam da moj odgovor objavite u roku predviđenom u čl. 50 Zakona o javnom informisanju, poštujući načelo jednakosti informacije i odgovora iz čl. 56 istog Zakona.Advokat Srđa PopovićBeograd, 24.03.2009.Peščanik.net, 25.03.2009.

Posted

jutros je bila odlicna emisija...

Posted
jutros je bila odlicna emisija...
Da, a od one divne i prepametne dece čoveku se mozak raspada od tugeu kakvoj drzavi rastu i čemu mogu da se nadaju u budućnosti.
Posted

ko su bili gosti jutros?