Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted
Objasni mi onda.šta je poenta njene priče?Verovatno nema s kime da priča pa sad javno ogovara.
Izgleda da nisi skapir'o ni poentu gatorove priče
Posted

jebiga đeri jedino ti nisi skapirao poentu - svemu je kriva milka planinc!

Posted
Onda stvarno jadni ako je takvu volite.
šta ćeš... cool.gif
Posted
jebiga đeri jedino ti nisi skapirao poentu - svemu je kriva milka planinc!
A ja mislio da su krivi brokeri po Biljani?
Posted
A ja mislio da su krivi brokeri po Biljani?
ma naravno, svi su krivi i brokeri i poslovođe i milka i čanak... pitanje je dana kada će da zabije šake u sopstvena usta i da počne da viče 'ja sam kriva... ja sam kriva...'nego mene je ipak najviše pogodilo kada sam čula da svi ljudi 'kake'... ne mogu da se sredim od juče
Posted (edited)

Čuvena priča o tzv. finoći da se neke stvari ne pričaju ali se podrazuvaju ili da se nisu dogodile kao u SSSR-u dok to ne objavi Pravda.A Biki bolje da drugi put gleda šta kupuje pa joj se neće desiti da se svađa sa poslovođama i čistačicama.

Edited by Jerry
Posted

Nažalost, Biljanin esej o kakenju i čistačici sa keceljom je zasenio Borkin psy-trance omaž 1912oj i nikad pregaženoj Bugarskoj, šta je to zajedničko Dobrici Ćosiću i pruzi Beograd-Bar i svašta još nešto, što sam nažalost pozaboravljo.

Posted

Ne znam šta vam je, pa se mučite slušajući taj Peščanik. Ja već tri nedelje ne pratim, pa sam živ i zdrav.

Posted (edited)

Ne znam šta doživljavaju pojedinci/ke, ali očigledno nekako deluje. Samo naleću novi talasi pomnih slušalaca koji pažljivo analiziraju, razložno kritikuju i zdravo se sprdaju. Da sam autor takvog medijskog proizvoda, bio bih zadovoljan ovakvom publikom.

Edited by Zabalujev
Posted

Збланута фаца оног бића које предводи "Њихове" (други десно од "плеј" дугмета) је факинг прајслес.

Posted

nadam se da ce veceras biti mirnije...

Posted

Otupela me prva polovina emisije.Vesna Rakić-Vodinelić, sjajno, tema je bila za nju, isecirala je poentu. I to je to.Ali šta će Ivan Medenica opet na istu temu? Narodnim jezikom?Dubravka Stojanović. :wub: Mislim, šta reći a ne slagati!?

Posted

Medenica OK...Dubravka vrhunski...