3opge Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 broz odgovoro na perinu prozivku.naravno peri & co. to nece biti dovoljno.to je on proracunato uradio da zamaze oci Peri
Lrd Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ovi hakerski napadi su odlicna stvar za Pescanik. Ogroman publicitet i sjajna stvar da se dospesi imidz voditeljki. Ovo im je najbolja moguca reklama.
sheridan Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 (edited) Ovi hakerski napadi su odlicna stvar za Pescanik. Ogroman publicitet i sjajna stvar da se dospesi imidz voditeljki. Ovo im je najbolja moguca reklama.Ma da, super im je. Uz malo srece naci ce se i neko da im ucini pa da im polomi noge ili nesto <_<Inace, super od Tadica sto je naredio miliciji da radi svoj posao :)Hvala ti predsednice. Edited January 27, 2009 by sheridan
yolo Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 tadic, jel to onaj sto je dao gas bosancima u zamenu za oprost srebrenickih zlocina?
Musharaf Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ako naredi, ne valja.ako ne naredi, opet ne valja.možda bi ga izvadilo da si prosvira glavu, a zatim se obesi. tako obešen sedne u kola koja surva u provaliju. onda izađe iz kola, polije se benzinom i zapali.naravno, i ovo što je uradio, uradio je pod pritiskom 1 moralnog autoriteta.
bios Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ne bre, to je onaj tadić kojeg je dobri i humani mol uslovio da mora da pošalje gas sarajevu da bi ga mi dobili.a i ovo je sigurno neki cunning plan. ne zna se još koji, ali mora da je tako.
mjone Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kako me samo nervirate ovim oštrenjem kite po Svetlani! Svi od reda! Na šta bre ovo liči? "Hehhehe, ne mogu četiri dana da poprave jedan sajt, hehehe.." "ahhahhha, neprirodan ugao, ahhahhah", "jeste, baš neko ometa Peščanik, hahhahh"... šta je ovo, ko se više naruga Svetlani, njemu ćuna najveća?Ej bre, u 21. veku nekoj tamo x novinaci kontinuirano prete, sprečavaju tribine, obaraju sajt, ometaju frekvencije za vreme emitovanja (da, ometaju, ja lično skoro svakog petka, a često i u vreme reprize čujem smetnje koje momentalno nestanu kada se završi emisija), demoliraju auto... I sve što vi imate da kažete na to je "nja nja nja"?!?!Ako imate neslaganja sa koncepcijom, stavovima, mišljenjima, akcijama... pa pametni ste ljudi pobogu, argumentujte svoje neslaganje, raspravljajte o TIM STAVOVIMA, ovde se radi o elementarnoj slobodi govora i rada! Da li je moguće da vama više smeta histerična Svetlana od nacoške stoke koja godinama neometano i nekažnjeno pokušava da je ućutka?!da, manje mi smeta nacoska stoka zato sto na njih ne obracam paznju, njihove sajtove ne citam, emisije ne slusam .. sto se mene tice sa njima treba MUP da se zabavljaa pescanik i ekipa oko istog me razocarala, zasto sam prema njima ostriji ... oni upropastavaju sansu da ovaj rezim ima pristojnu alternativu ... lukovica, samardzica i slicnih se otvoreno gnusam, cak i vise nego ociglednih 'nacosa', zasto sto se prvi lazno predstavljaju i zagadjuju ideju za koju se deklerativno zalazunemam nista protiv da se pescanik emituje i da se kazni bilo kakva represija nad njimaali uzasno me nerviraju, to ponekad moram da pokazem :)
Anduril Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kako me samo nervirate ovim oštrenjem kite po Svetlani! Svi od reda! Na šta bre ovo liči? "Hehhehe, ne mogu četiri dana da poprave jedan sajt, hehehe.." "ahhahhha, neprirodan ugao, ahhahhah", "jeste, baš neko ometa Peščanik, hahhahh"... šta je ovo, ko se više naruga Svetlani, njemu ćuna najveća?Ej bre, u 21. veku nekoj tamo x novinaci kontinuirano prete, sprečavaju tribine, obaraju sajt, ometaju frekvencije za vreme emitovanja (da, ometaju, ja lično skoro svakog petka, a često i u vreme reprize čujem smetnje koje momentalno nestanu kada se završi emisija), demoliraju auto... I sve što vi imate da kažete na to je "nja nja nja"?!?!Ako imate neslaganja sa koncepcijom, stavovima, mišljenjima, akcijama... pa pametni ste ljudi pobogu, argumentujte svoje neslaganje, raspravljajte o TIM STAVOVIMA, ovde se radi o elementarnoj slobodi govora i rada! Da li je moguće da vama više smeta histerična Svetlana od nacoške stoke koja godinama neometano i nekažnjeno pokušava da je ućutka?!Hteo sam nesto slicno da napisem, ali vidim da si ti vec napisao. Mislim, zabavno je biti stalno cinican i sarkastican na sva ova desavanja, medjutim, cinjenica je da bi emisija poput Pescanik-a bila uglavnom u okviru mejnstrima u nekoj razvijenoj demokratiji, a kod nas se smatra ekstremizmom/krajnjoscu u medijskoj sferi. I sta drugo ocekivati od drzave koja drzi nekoga poput Tijanica na celu RTS-a? A sto se tice cinizma i sarkazma, on je samo prirodna reakcija normalnih da bi ostali normalni u ovom ludilu od drzave. Samo - treba biti svestan toga i pokusati sagledati stvari ponekad i iz druge perspektive, recimo iz perspektive ovih cija se elementarna prava sistematski ugrozavaju.
gagorder Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ako naredi, ne valja.ako ne naredi, opet ne valja.možda bi ga izvadilo da si prosvira glavu, a zatim se obesi. tako obešen sedne u kola koja surva u provaliju. onda izađe iz kola, polije se benzinom i zapali.naravno, i ovo što je uradio, uradio je pod pritiskom 1 moralnog autoriteta.ko ga jebe.sad cu jos da se sekiram sto je njemu nastavnica upisala u svesku cvetic sa dve umesto sa pet latica.mislim, opasan je problem u ovome drustvu to sto se njegova postignuca ne valorizuju na posten nacin valorizovace ga na izborima. do tada - neka trpi.
teacher Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Hteo sam nesto slicno da napisem, ali vidim da si ti vec napisao. Mislim, zabavno je biti stalno cinican i sarkastican na sva ova desavanja, medjutim, cinjenica je da bi emisija poput Pescanik-a bila uglavnom u okviru mejnstrima u nekoj razvijenoj demokratiji, a kod nas se smatra ekstremizmom/krajnjoscu u medijskoj sferi. I sta drugo ocekivati od drzave koja drzi nekoga poput Tijanica na celu RTS-a? A sto se tice cinizma i sarkazma, on je samo prirodna reakcija normalnih da bi ostali normalni u ovom ludilu od drzave. Samo - treba biti svestan toga i pokusati sagledati stvari ponekad i iz druge perspektive, recimo iz perspektive ovih cija se elementarna prava sistematski ugrozavaju.Odgovor na prvi pasus. Ne postoji nijedna "razvijena demokratija" u kome bi ovakva emisija bila mejnstrim. Mejnstrim znači da je to slušana emisija, da može sama da se finansira. Istina, ni događaji koji su izazvali pojavljivanje ove emisije i njenu formu nisu tipični.
Miralem Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Hteo sam nesto slicno da napisem, ali vidim da si ti vec napisao. Mislim, zabavno je biti stalno cinican i sarkastican na sva ova desavanja, medjutim, cinjenica je da bi emisija poput Pescanik-a bila uglavnom u okviru mejnstrima u nekoj razvijenoj demokratiji, a kod nas se smatra ekstremizmom/krajnjoscu u medijskoj sferi. na osnovu cega to tvrdis? toga sto se u njoj pojavljuju uvek isti likovi, od kojih je minimum 2/3 clan/ simpatizer 1 cenzus partije? i koji, opet, uglavnom kritikuju* jedne te iste likove, ma sta ovi uradili? i gde je pl svakodnevni gost? bas su prisutni svi uslovi za demokratski mainstream.Samo - treba biti svestan toga i pokusati sagledati stvari ponekad i iz druge perspektive, recimo iz perspektive ovih cija se elementarna prava sistematski ugrozavaju.pokusavam, ali:1) atentat na kola jebenim yugom, gde je postojala realna sansa da "profesionalci" tom prilikom izginu, i koji se desava pred kamerama, mi nekako deluje kao rad pijanih budala koje su se sasvim slucajno tu zatekle. ako se zaista radi o pokusaju zastrasivanja, onda ti likovi verovatno imaju baldricka za savetnika. uostalom, obzirom na kamere, slucaj ce ubrzo dobiti epilog, samo valja malo sacekati.2) hakeri? sajt bio dawn nekoliko dana, jaka stvar. koji nije? nek obezbede dobar hosting i strucnog admina, resen problem. 3) smetnje pri emitovanju? bemliga, tesko mi je da poverujem da db svakog petka ometa signal. ako to rade, onda su retardiraniji nego sto sam mislio. u svakom slucaju, posto se dosta ljudi na to zali, slucaj treba ispitati (sto je nas voljeni drug predsednik vec najavio, al ni to ne valja nekima).*neselektivna kritika po bilo cemu sto neko uradi, samo zato sto je on u pitanju, i ne spada pod kritiku- vec kafansko proseravanje. aka "novinarstvo sa stavom" gde se dede bar pokusaj objektivnosti, ili je nju vreme pregazilo?
Idioteque Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 neselektivna kritika po bilo cemu sto neko uradi, samo zato sto je on u pitanju, i ne spada pod kritiku- vec kafansko proseravanje.Sjajno! Sad kroz ovu rečenicu isfiltriraj sostveno pisanije na "ozbiljnim" temama i dobićeš fascinantan rezultat. Koliko puta si u životu slušao Peščanik i kada je bilo poslednji put? Iskreno. Pitam, ne prejudiciram.@mjone:Nadam se da ćeš razumeti zašto nakon da, manje mi smeta nacoska stoka nisam dalje čitao.
mjone Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ma opusteno, vise od povrsne politicke korektnosti nisam ni ocekivao
Hella Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 (edited) Slučaj Peščanik: Offline pismo Borisu TadićuObjavljeno: Pon, 26. 01. 2009. 14:56VREME TEČE, PREDSEDNIČE!Činjenicu da deo javnosti misli da vi stojite iza cenzure medija i da ste, možda, lično kivni na ?Peščanik?, jer se ?Peščanik? nije pretvorio u vaše PR robove ? možete ignorisati, naravno, to je vaše lično i predsedničko pravo; ali, ako to učinite, pređete preko svega kao da se ništa nije dogodilo, ne oglasite se, ne obezbedite da Država Srbija ustanovi ko je odgovoran za ovu vrstu najpodlije, miloševićevske cenzure, imaćemo sve razloge da poverujemo da je Predsedniku dobro, a kad je Predsedniku dobro ? onda ništa.Дабоме. Али није ми јасно што је Исаија уопште искао да се овај јави и појави кад је ионако изгатао шта диктатор смера с њима:Slučaj Peščanik: Oglasio se Boris Tadić!Objavljeno: Sre, 28. 01. 2009. 13:04TRAžIM, DAKLE - NE ZAHTEVAMOvo otaljavanje odgovornosti ? pa, učinio sam što sam mogao, reći će Boris Tadić ? unapred je suočeno sa fatalnim ishodom; nadležni državni organi, ispostaviće se, biće nenadležni za čitav slučaj, emisija Peščanik možda neće biti baš toliko ometana idući put, postoji teoretska mogućnost da i web sajt Peščanika zaživi dan-dva, taman koliko treba vremena da se posvetimo nacionalnim prioritetima: Kosovu, Kosovu i konačno ? Rusiji.Факинг вуду маџик, ман... Edited January 28, 2009 by Hella
Anduril Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Odgovor na prvi pasus. Ne postoji nijedna "razvijena demokratija" u kome bi ovakva emisija bila mejnstrim. Mejnstrim znači da je to slušana emisija, da može sama da se finansira. Istina, ni događaji koji su izazvali pojavljivanje ove emisije i njenu formu nisu tipični.Mislio sam na politicki mejnstrim, a ne na mejnstrim po formatu, finasiranju itd.Pescanik je pre svega politicka emisija i ja ne vidim veliku razliku u tome sta recimo mozem cuti na BBC radiju i sta mozem cuti u Pescaniku. I na BBC-ju mogu ponekad cuti budale. Naravno, mi mozemo da argumentujemo da nismo Britanija ili Zapadna Evropa, ali sta se onda trtimo i pricamo o nekom pro-evropskom kursu kad se ponasamo ili tolerisemo ponasanje koje je vise svojstveno nekim neslobodnim drustvima daleko od onog cemu tezimo? Onda lepo kazemo da zelimo da ostanemo ovakvo konzervativno i korumpirano drustvo, pa da zavrsimo sa celom evropskom pricom, modernizmom, reformizmom itd. Lazna podrska nekom konceptu zapravo i najvise urusava taj koncept.
Recommended Posts