luba Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Da, upravo u cilju objektivnog informisanja, ovo sto si ti citiriao nije o davanju gasa vec o Tadicevom obrazlozenju razloga...hvala ti sto objasnjavas kakve su mi namere i sta hocu da kazem, oduvek sam zelela da imam predstavnika za javnost, te da ne moram sama da se petljam sa porukama ljubavi i mrznje.iako nisam sigurna da treba da se pecam na prozivku, ostajem pri istom pitanju i dodajem: tadic je "dao" gas bosni 9.januara i prva vest o tome stigla je iz bosne u 19.53 uvece. u srbiji nijednom recju ni tadic, niti bilo ko od njegovih slave gladnih marketinskih azdaha, ni protivnika, ni rec nije rekla o tome sve do 11.januara, kada je srpska radikalna stranka u saopstenju optuzila tadica da se "pere (pred bosnom) kao sto je to radio u srebrenici" 2007.godine, kada je "da bi zadovoljio svoje nalogodavce iz brisela, otisao prvo tamo, a tek onda u potocare i bratunac, stradalista srpskog naroda..." mislim da ne moram dalje da navodim. takodje, svaka slicnost je u oku posmatraca.izjava o kojoj se prica u pescanika data je u poligrafu 19.januara. ako je za sve zaista cilj bila marketinska oluja koja tadicu treba da digne/spusti rejting, zasto se cekalo toliko? onda to znaci da su mu losi ti savetnici, ili su napadaci malo odmarali u januaru.takodje, ako je cilj informisanje, ili komentarisanje dogadjaja, a ne usmeno/radijsko/internetsko predanje koje je namenjeno vernim slusaocima, kao i onima koji nemaju potrebe za proveravanjem i analiziranjem poteza, dogadjaja i aktivnosti vec blanko prihvataju ono sto sagovornici ili komentatori objasne , onda treba malo zacackati, okrenuti par telefona, pozvati mozda nekog sarajliju da se cuje sta oni misle o tome i tako dalje.o tome da li se tadic bavio i mislio na sarajevo od aprila 1992. do jeseni 1995. takodje se moze ponesto saznati, ali je to vec zadiranje u privatnost, te to ne podrzavam. samo i dalje stojim iza toga da je deo uvodnika o kome se raspravlja motivisan mrznjom, ili ajde, snaznim protivljenjem predsednickom autokrati.srebrenicu nisam povezivala. ali arhive postoje da se proveri sta se i ko je sta pricao i trazio 2007.godine.Na zalost, tesko je doci do celog transkripta, pa mozda nekad kasnije moze luba da doprinese raspravi nekim dodatnim citatom iz emisije, uvodnik jednostavno ne podrzava njenu izjavu.moj doprinos raspravi se ovim zavrsava. ono sto je napisano i cuto u uvodniku, podrzava moju izjavu sasvim dovoljno.
bios Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 (edited) nego kad će da proradi sajt? mislim, zašto adminu treba ovoliko vremena za jednu tako prostu operaciju.čeka se da vinska sa omladnicima digne revoluciju ili da se zli hakeri iz mraka suoče? Edited January 26, 2009 by Biohemija
bios Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 pa ono, kampanja je pomalo :kdp: pa reko' bolje da je privode kraju.
Zabalujev Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nego kad će da proradi sajt? mislim, zašto adminu treba ovoliko vremena za jednu tako prostu operaciju.Kakvu operaciju? Kako možeš da znaš koliko je ta operacija složena kada nemamo nikakvih tehničkih podataka o prirodi napada na sajt?
bios Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ne zna ni ceca ko joj je čuknuo auto na parkingu, pa se opet šire teorije zavere kako je demoliran za vreme trajanja peščanika i povrh svega se za to vreme još ometa signal radija. jebote, pomislio bi čovek da će kad izađe iz kuće da se nađe u bagdadu, a ne beogradu.padali su i drugi sajtovi, pa čak i ovaj forum, ali se samo oko ovog slučaja sa peščanikovim pravi čitav cirkus.
vinska musica Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Biljana Srbljanovic o demoliranju Cecinog auta, na blogu B92 http://blog.b92.net/text/7066/DRUG%20NA%20DRUMU/ ....Jedan Jugo, bordo boje, dva mladića u njemu, penju se na travnjak, pa daju gas i u punoj brzini, pod neprirodnim uglom od devedeset stepeni, udaraju u tri puta tezu Opel Astru koju je Svetlana Lukić dobila od prijatelja na korišćenje, tom silinom da je penju na ivičnjak. Pri ovoj akciji, silina udarca potpuno demolira njihov Jugo, tako da jedva uspevaju da kola pokrenu i pobegnu sa mesta na kojem su namerno izazvali incident. A incident je upozorenje, nema drugog objašnjenja, znak za opasnost i snagu udarca na koji su napadači spremni....
Zabalujev Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ne zna ni ceca ko joj je čuknuo auto na parkingu, pa se opet šire teorije zavere kako je demoliran za vreme trajanja peščanika i povrh svega se za to vreme još ometa signal radija. jebote, pomislio bi čovek da će kad izađe iz kuće da se nađe u bagdadu, a ne beogradu.padali su i drugi sajtovi, pa čak i ovaj forum, ali se samo oko ovog slučaja sa peščanikovim pravi čitav cirkus.Mene samo zanima odakle ti ovomislim, zašto adminu treba ovoliko vremena za jednu tako prostu operacijui kako znaš da je ta operacija prosta?
dig_chohano Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jedan Jugo, bordo boje, dva mladića u njemu, penju se na travnjak, pa daju gas i u punoj brzini, pod neprirodnim uglom od devedeset stepeni, udaraju u tri puta tezu Opel Astru koju je Svetlana Lukić dobila od prijatelja na korišćenje.Obraz krši i zakon gravitacije
bios Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mene samo zanima odakle ti ovoi kako znaš da je ta operacija prosta?moram li da znam? lupam kao ceca pa možda i pogodim.
luba Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 pa sta cekate onda, sto ne ponudite pomoc?mislim, u podizanju sajta.
Zabalujev Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 moram li da znam? lupam kao ceca pa možda i pogodim.Pa nekako mi se čini da od nekoga ko izjavi da je operacija oporavka sajta peščanika prosta treba očekivati da zna.
Zabalujev Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 pa sta cekate onda, sto ne ponudite pomoc?mislim, u podizanju sajta.Rekoše ljudi da je prosto, sad čekamo uputstva šta i kako.
Recommended Posts