Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)
u kolima sam na blic uhvatio koracev lament o sterilnosti blogova, stampe i zivota u srbiji an general..sta je jos rekao profa?
Свашта.Американци су спремни на промене, Срби нису јер неће да изаберу неког аутсајдера, нпр. Чедомира Јовановића. Тадићева помиритељска политика је главни кривац за несаницу, забриност и недостатак перспективе у слушалаца "Пешчаника". Иста та политика је разлог што блогови и јавне трибине постају стерилни и смешни. Због Сребренице не смете бити ведри, насмејани, имати маркетиншки тим и мерити популарност. Људи који правдају сарадњу с Тадићем се понашају као и они који су правдали Недићеву колаборацију с нацистима. Taдић јесте био у Сребреници, али је после тога отишао у Братунац, што је вештачка симетрија, другачија прича с неупоредиво мање жртава и свашта још за чути, научити и препричавати покољењима... Edited by Hella
Posted
Људи који правдају сарадњу с Тадићем се понашају као и они који су правдали Недићеву колаборацију с нацистима.
uuu, heavy. izgleda je zesce opala slusanost.
Posted (edited)

Слушаност можда јесте, али интензитет напада није. "Е-новине" пишу да је "аутомобил Светлане Лукић смрскан" на паркингу Б92 за време емитовања "Пешчаника". Помислио би човек да су га истрескали бејзбол палицама, шипкама, циглама, каменицама или скакањем по колима. Међутим, "непознати починиоци" су, уместо стакала, хаубе и врата, "уништили задњи трап аутомобила" тако што су "тежак аутомобил" ударили "у великој брзини", "одгурнули га с паркинг места читав метар", те збрисали с лица места. Срећа да је паркинг под видео надзором па ће се идентитет инвентивних уништитеља и њихове праве намере брзо открити.

Edited by Hella
Posted
Слушаност можда јесте, али интензитет напада није. "Е-новине" пишу да је "аутомобил Светлане Лукић смрскан" на паркингу Б92 за време емитовања "Пешчаника". Помислио би човек да су га истрескали бејзбол палицама, шипкама, циглама, каменицама или скакањем по колима. Међутим, "непознати починиоци" су, уместо стакала, хаубе и врата, "уништили задњи трап аутомобила" тако што су "тежак аутомобил" ударили "у великој брзини", "одгурнули га с паркинг места читав метар", те збрисали с лица места. Срећа да је паркинг под видео надзором па ће се идентитет инвентивних уништитеља и њихове праве намере брзо открити.
haha bas mi je zao :)ekipa oko pescanika bi dupe dala da se sloba vrati da mogu legitimno uzivaju u svojoj 'ugrozenosti' ... a hakerisanje je sigurno izvela IT ekipa iz MUP-a
Posted

Znači situacija je postala krajnje ozbiljna!Ja sam za to da se svi sajtovi na srpskom internet nebu podrede pescaniku i sluze kao podrska istom. Podhitno ukoniti ovaj forum i umesto njega postaviti sajt pescanika! Demokratija i sloboda govora ne smeju biti uguseni! :lol:

Posted
Znači situacija je postala krajnje ozbiljna!Ja sam za to da se svi sajtovi na srpskom internet nebu podrede pescaniku i sluze kao podrska istom. Podhitno ukoniti ovaj forum i umesto njega postaviti sajt pescanika! Demokratija i sloboda govora ne smeju biti uguseni! :lol:
ma da, grand show u interesu demokratije i slobode govora u svoj program ubacuje igranu komediju 'Vuk & Boris - Transkripti' .. cene bice duhovito njihovoj redovnoj publici ...
Posted (edited)
haha bas mi je zao :)
Moже ли без сеирења, макар? Слупана кола јесу несрећа сама по себи, без обзира што су дежурни борци за слободу говора већ смислили да догађај прикажу као још један пример напада на слободу говора.Што се тиче сајта, било би добро да неки стручњак објасни како то да сајт овде ради, а овде не ради? Edited by Hella
Posted
Што се тиче сајта, било би добро да неки стручњак објасни како то да сајт овде ради, а овде не ради?
Relativizatoru! angry.gif
Posted

hella zlonamerno izvlaci recenice iz konteksta. <_< ne bi me cudilo da je on the haker.

Posted
Људи који правдају сарадњу с Тадићем се понашају као и они који су правдали Недићеву колаборацију с нацистима.
meni se čini da nisi dobro preneo ovo. Umesto "Tadićem" treba da stoji "Dačićem". što menja smisao, malko. Ovako ispada da je Tadić ekvivalent nacistima.
Posted
hella zlonamerno izvlaci recenice iz konteksta. <_< ne bi me cudilo da je on the haker.
meni se čini da nisi dobro preneo ovo. Umesto "Tadićem" treba da stoji "Dačićem". što menja smisao, malko. Ovako ispada da je Tadić ekvivalent nacistima.
kojot objasnio
Posted

E, aj stvarno nije u redu. PPPrepoznatljivi forumaski cinizam je jedno, i to je dobra stvar, ali nije okej sprdati se kada nekome iz Pescanika namerno slupaju auto. Meni prvom ne bi bilo svejedno (usro bih se), pa neka iza mene stoji sto Soroša. I ovo mi je mnogo ozbiljniji incident nego ona glupost u Arandjelovcu.

Posted
Па да. Некако боље звучи када се Тадић упореди с Недићем.