Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted
Hebote, ovaj Miloš Vasić je prolupo...Brojka godine
Vidis, to nije losa ideja. Mogli bi smo da nahuskamo onog naseg pitbul Jeremica da u onom Srpsko-Hrvatskom poravnjanju izdejstvuje za Seselja jedan primerak pasosa. Pa neka mu sude kao Hrvatu.Kad je mogao Legija da se sepuri sa hrvatskim pasosem i kojekakva bagra kriminalna, a sto ne bi i radikalski poslanici mahom posedovali iste? Ja ne vidim tu problem za prolupavanje.Al' ajde neka ti bude. :rolleyes:
  • 4 weeks later...
Posted

Korac objashnjava...uf, bash mi je falio Peshcanik...

Posted

A ja sam se probudila jedva dva minuta pre pocetka Perinog nastupa, iako sam uredno programirala mobilni da me probudi u 9. Posle sam ukljucila Milutinov radio, pa tamo cula da je "Cecin uvodnik bio super", da je i "Dejan bi odlican", ali da ga je "Pera zakucao", da je bio "spektakularan" itd.

Posted

sludge, davaj link.

Posted

Imaju problema s hakerima. Verovatno će sutra postaviti. Pera Luković smorio bre, još sam čekao 20 minuta tramvaj dok sam njega slušao :twak: Preslušaću ponovo radi onog jadnička što mu je Službeni glasnik konkurencija.

Posted

Svi bili dobri!Pera o penzionerima :lol:

Posted

ko je sjebo sajt?

Posted
ko je sjebo sajt?
Ne znam šta se dešava, ali neka promene jebeni hosting (vidim da su na sezamhostingu, verovatno neka shared varijanta) ili neka nađu nekog normalnog administratora. Ja ću da im radim upola cene, šteta da se propuste minijature Ivana Kuzminovića i Marka Vidojkovića...
Posted (edited)

Sajt je sjebo Boris Tadić, to je svakom dobronamernom čoveku jasno.

Edited by Luka
Posted
Ne znam šta se dešava, ali neka promene jebeni hosting (vidim da su na sezamhostingu, verovatno neka shared varijanta) ili neka nađu nekog normalnog administratora. Ja ću da im radim upola cene, šteta da se propuste minijature Ivana Kuzminovića i Marka Vidojkovića...
jel bio kuzminovic opet?jel moze forum da se podesi tako da dobijem mail notifikaciju kadgod kuzminovic javno nastupi?:wub: