Lale Gator Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 nikad necu prezaliti sto im sudba ote ivanu zigon, pa nije svoj narikacki talenat stvaila u sluzbu ove vrle emisije.tu je zato dečak vasa <_<
Sludge Factory Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2008-12-12-09-29.mp3Danas bio Ljuba Zivkov! :)
John Coltrane Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 mi njima dajemo ugalj, a oni nama uzimaju zito...
uros_s78 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Peščanik - šta je brend Srbije?el' ovo naš Ukica?Nisam vise Ukica, to sam bio u prethodnom zivotu, sada sam :kdp:.:P
Sludge Factory Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 (edited) Ljuba Zivkov i Misa Brkic objasnili neke stvari. Onaj Sejtanov ratnik je podnosljivija verzija Vidojkovica, mada je rekao neke dobre stvari. U stvari, sve sto je rekao je bilo ok. :) Edited December 13, 2008 by Sludge Factory
Кристофер Лумумбо Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 da, dobar je bio sejtanov ratnik. ne bi ga poredio sa vidojkovicem, zato sto sejtan, za razliku od vidojkovica, ima sta da kaze. jedino je pominjanje djindjica izazvalo transfer neprijatnosti srednje jacine, ali ok. lepo bi bilo da cesce gostuje.p.s. izgleda da mu se goran markovic nesto zamerio :D
Sludge Factory Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 p.s. izgleda da mu se goran markovic nesto zamerio :DAaa, mora da ga je zezao na ispitu! :DMene podsetio na Vidojkovica glasom, dikcijom, pominjanjem Star Warsa i ostalih saga, falilo je samo psovanje, pa da bude komplet. Mada je, kako sam razumeo nesto mladji od Vidojkovica, to je otprilike ta neka "generacija".
fancy claps Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Aaa, mora da ga je zezao na ispitu! :DMene podsetio na Vidojkovica glasom, dikcijom, pominjanjem Star Warsa i ostalih saga, falilo je samo psovanje, pa da bude komplet. Mada je, kako sam razumeo nesto mladji od Vidojkovica, to je otprilike ta neka "generacija".mdaj, neukusno je porediti ovog pametnog i artikulisanog momka s poluretardiranim drekavcem. filipovic >>>>>>>> vidojkovica i u pravu je kad govori o markovicu. taj covek se srozao u svakom smislu.
Sludge Factory Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 mdaj, neukusno je porediti ovog pametnog i artikulisanog momka s poluretardiranim drekavcem. filipovic >>>>>>>> vidojkovica i u pravu je kad govori o markovicu. taj covek se srozao u svakom smislu.Nisam ja rekao da je Filipovic neartikulisan, pa da me zato podseca na Vidojkovica. Rekoh na sta sam mislio, a i stavovi im se podudaraju poprilicno.Sto se Markovica tice, ako je istina da je ono hapsenje imalo veze s tim sto je on u vlasti sada (kao savetnik ministra kulture, do duse), onda je zaista rec o debelom srozavanju. Mada mi se cini da je sa tim hapsenjem mnogo vise veze imao Svetozar Cvetkovic (koji koji je producent filma). Naravno, ne znam sta je Markovicu, u opste, trebalo to da bude savetnik ministra, pa i ono ulazenje u upravni (ili koji vec) odbor Bolikite. Mnog se druzi sa Cvetkovicem izgleda. :D
Sludge Factory Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2008-12-19-09-30.mp3
Lale Gator Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Hebote, ovaj Miloš Vasić je prolupo... Puki protok vremena, međutim, tu pretpostavku svodi na apsurd: posao ove koalicije i njene vlade jeste da donese potrebne zakone. Nagađajte slobodno koji od tih zakona najviše smetaju opstrukcionašima: onaj o zapleni imovine stečene krivičnim delima (moj izbor); onaj o putnim ispravama? Neki misle da je o ovom poslednjem reč, jer dobar deo radikalskih poslanika ionako ima hrvatske pasoše i baš ih je mnogo briga hoće li ovi naši SRJ plavetni pasoši prestati da važe. Ne brini se, čitaoče: sve i da ne izglasaju taj zakon o pasošima, doneće Vlada uredbicu na tu temu. Najveći deo naše političke klase - za razliku od radikala - ima samo ove plavetne pasoše. Znaju to i radikali, ali koriste priliku da plaše narod, a i da malo uspore te evropske, je li, integracije. Brojka godine
Sludge Factory Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2008-12-26-09-30.mp3
Lale Gator Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 (edited) http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2008-12-26-09-30.mp3Srđa Popović bio zanimljiviji nego inače. Edited December 26, 2008 by Lale Gator
Sludge Factory Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Srđa Popović bio zanimljiviji nego inače.Srdja objasnio, kao i uvek. Meni je on uvek zanimljiv za slusanje, plus onaj njegov glas. :)
John Coltrane Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Srdja je No.1 odavno...Stojadinovic je standardno dobar u svojim izjavama...ko ce docekati 23.1. :(
Recommended Posts