vinska musica Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 I meni je ona bila naj u današnjem izdanju Peščanika.
Joshua Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jbte, koji transfer neprijatnosti dok sam slusala onog izafektiranog klinca na kraju.Taman sam naucila kako da varim vidojkovica i sociologa, a sad ovaj mali... preteruju.
Musharaf Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jbte, koji transfer neprijatnosti dok sam slusala onog izafektiranog klinca na kraju.Taman sam naucila kako da varim vidojkovica i sociologa, a sad ovaj mali... preteruju. okej, dovoljno sam zaintrigiran da poslušam fajl. čime se bavi nova zvezda, epistemologija?
Joshua Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 (edited) okej, dovoljno sam zaintrigiran da poslušam fajl. čime se bavi nova zvezda, epistemologija?epistemologijom, ontologijom, egzistencijom, istorijom svega i svacega od velikog praska naovamo, programiranjem, pravljenjem neke vrste warcrafta sa domacim politicarima podeljenim na sile dobra (ldp, ds...) i zla( sps, srs, dss...)... ma sve je pokrio.Mali je nova zvezda na KDP nebuMali je ivana zigon u ldp tripu. Edited October 25, 2008 by Joshua
Lale Gator Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 E bre, sad proverih na sajtu, mali nije uopće nova zvezda, u pitanju je dečak Vasa. Pre nekoliko godina su ga dovodili u emisiju, ja tad nisam pratio Peščanik ali je nekoliko ortaka bilo impresionirano njegovim nastupom i na njihovo navaljivanje sam odslušao. Sećam se da je pričao kako je bio zgranut saznanjem da je 1 Srbin isprovocirao 1 svetski rat, kako se to totalno kosilo sa njegovom dotadašnjom percepcijom njegovog naroda. Mogu ti reći da je moj tadašnji utisak bio otprilike kao tvoja današnja reakcija, samo što moja malenkost tada nije bila u stanju da to izrazi... tako da sam dečaka Vasu potisnuo. Al' evo ga! Vratio se na velikim vratimaтм. Našao sam transkript te emisije!A evo i transkripta prvog gostovanja dečaka Vasilija u Peščaniku, ono bi moglo da objasniтм neke stvari. Nedavno je Centar za proučavanje alternativa koji vodi Milan Nikolić predstavio vrlo zanimljive rezultate istraživanja po kojima ispada da u Srba skoro da nema nacionalista. Vi slušate Milana Nikolića i šestogodišnjeg Vasilija koji reprezentuje uvređene srpske nacionaliste... Svetlana Lukić: Koja je tvoja stranka?Vasilije: Demokratska stranka Srbije.Svetlana Lukić: Čija je to stranka?Vasilije: Koštuničina.Svetlana Lukić: Sad da mi objasniš zašto si ti za tog čoveka?Vasilije: Zato što mi je mama ranije govorila da je Koštunica dobar čovek. I meni je ostalo to mišljenje i ne znam zašto je promenila mišljenje.Svetlana Vuković: Pa zato što se Koštunica promenio, pogoršao se.Vasilije: Nije, pogoršao se Labus. A Koštunica je sad još bolji.Svetlana Lukić: šta su mu dobre osobine?Vasilije: Dobre stvari govori svojim podanicima, stvari koje će pomoći Srbima.Svetlana Lukić: A što samo Srbima, zašto ne i drugima, Mađarima...Vasilije: Zato što je on predsednik samo Srbije.Svetlana Lukić: E, bre, Vasilije, ko živi u Srbiji?Vasilije: Srbi...Svetlana Lukić: I Bošnjaci...Vasilije: Ali on je samo za Srbe.Svetlana Lukić: Dobro, to je tačno.Vasilije: On je samo za one koji su Srbi a to je dobro jer on je predsednik samo Srbije a ko je predsednik Srbije brine se samo o Srbima.Svetlana Lukić: A ko će, izvini, da brine o Mađarima koji žive ovde, o Rumunima, Rusinima, o Romima, o Albancima, ko će o njima da brine?Vasilije: Đinđić.Milan Nikolić: Mi verujemo u stvari da je zahvaljujući školi kroz koju smo prošli najveći broj građana izvukao odlične zaključke, vrlo zrele.Vasilije: šešelj je isto kao Sloba, Labus je slično Slobi.Svetlana Lukić: A Đinđić?Vasilije: Đinđić nije u priči zato što on nije bio na glasanju, a Koštunica je skroz suprotno od Slobe.Svetlana Lukić: Kako je bilo na glasanju, jesi li dobio neki listić, jesi li tražio?Vasilije: Tražio sam, predložili su mi ali mama mi nije dala da glasam za Koštunicu.Svetlana Lukić: Jesi li se ti bunio?Vasilije: Jesam i čika mi je rekao da mogu i dao mi je moj papirić i zamolio mamu da napiše, ja sam zamolio mamu za Koštunicu, a ona je rekla ? ne. Tako da sam ostao bez (plače) Hteo sam da pitam za još jedan papirić više i Caca bi glasala za Koštunicu da za još dva papirića više pobedi Koštunica.Svetlana Lukić: Izvini, uopšte ih nije pobedio, da ti kažem.Vasilije: Nego ko je pobedio?Svetlana Vuković: Nije izabran, niko nije pobedio. Niko nije izabran za predsednika, nije izašlo dovoljno ljudi na glasanje. Ti voliš ljude sa bradom jer je i tvoj tata imao bradu, zašto ti se onda ne sviđa Labus kad on ima bradu?Vasilije: Sviđa mi se izgled, ali ja gledam na unutrašnjost, na mozak, na pamet, na dobrotu. A šta, nemamo predsednika?Svetlana Lukić: Stvarno mi se najmanje sviđa u ovom intervjuu što stalno govoriš da samo Srbi žive u Srbiji, ipak, pored svega. Ajde Koštunica i nekako...Vasilije: Pa šta, ti nisi Srpkinja?Svetlana Lukić: Jesam, pa šta.Vasilije: Pa što ti se onda to ne dopada kad si Srpkinja. Kad si u Americi, Amerikanac si, ma šta da si u stvari. Ako si Turčin, dođeš u Srbiju, Srbin si, dođeš na Kosovo Albanac si.Svetlana Vuković: Marija Pantelić je jaka devojčica?Vasilije: Nije.Svetlana Vuković: Nego?Vasilije: Ona brani devojčice, svoj rod, baš kao što Konstantin brani tuđi rod, a to mi je glupo.Svetlana Vuković: Konstantin brani devojčice?Vasilije: Da, to mi je skroz je glupo.Svetlana Lukić: što?Vasilije: Da braniš tuđi rod! Rod brani rod svoj.Svetlana Vuković: Fašisto. Vaso, ti si žešći fašista.Vasilije: Dubrovnik.Svetlana Lukić: Da li bi voleo da ideš tamo na letovanje?Vasilije: Da.Svetlana Lukić: Pa što ne ideš?Vasilije: U svađi smo. Mi i Hrvati.Svetlana Lukić: što?Vasilije: Zbog Slobe i njegovih ratova.Svetlana Lukić: A ko je više kriv, mi ili Hrvati?Vasilije: Mi.Svetlana Lukić: I misliš da su oni s pravom ljuti na nas?Vasilije: Da.
Lale Gator Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Joj najjači uvod ikad! Evo mali teaser: Sada umesto Kosova kao univerzalni uzrok svih problema imamo svetsku finansijsku krizu, a umesto Haga kao glavnu kočnicu evropskih integracija imamo loš poslovnik! Lep napredak, alal nam vera!
Mp40 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2008-10-31-09-29.mp3
John Coltrane Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dubravka Stojanovic kao i uvek kopa po tragicnim scenama nashe istorije koja nam se ponavlja...Dimitrije Boarov objasnio ...
Sludge Factory Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2008-11-07-09-29.mp3
Musharaf Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 šta kaže peščanik, jel to nama žuti diktator leluja fatamorganu svetske finansijske krize pred očima? jesu li cece probušile balon tako što su štednju oročile na sedamdeset godina? dajte neki brejking njuz.
Кристофер Лумумбо Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 šta kaže peščanik, jel to nama žuti diktator leluja fatamorganu svetske finansijske krize pred očima? jesu li cece probušile balon tako što su štednju oročile na sedamdeset godina? dajte neki brejking njuz.pa shaper nam je vec objasnio da mi krizu necemo osetiti, tako da cece kazu da nemamo razloga za brigu. boki je progovorio preko idola.
John Coltrane Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 (edited) pa shaper nam je vec objasnio da mi krizu necemo osetiti, tako da cece kazu da nemamo razloga za brigu. boki je progovorio preko idola.pa,da, uostalom shta mi imamo sa tim shto je nekim amerima propalo 15 godina penzionog fonda za 1 dan?!...to se nas ne tice, kao i uvek vodimo sjajnu politiku edit: slovo Edited November 8, 2008 by John Coltrane
Recommended Posts