October 20, 200816 yr Mp40 said: Ostaje mu da profi hedonizmom i jebanjem prokrci put kroz kapitalizam za koji radi ali ga licno bas i ne voli.ne mogu da se otmem utisku da ti ovo pišeš o sebijadan si ko govno
October 20, 200816 yr udd said: ne mogu da se otmem utisku da ti ovo pišeš o sebijadan si ko govno Markane, nemas li nekakvo potpisivanje knjiga, poco je sajam?
October 20, 200816 yr uuu, ovo obecava. udario lazni panker na melodicnog pankera... ko gvozdena pesnica protivu zmaja. kraj neizvestan i jak do samog istog, a celicna pandza je ostra.
October 22, 200816 yr foto said: pa naravno.evo ja od 5.10. vodim nepoliticki zivot (osim kafanskih razgovora i piskaranja po forumu), zaradjujem pare i ne psujem u sve 116.i, naravno, da ce sve da bude bar dobro, ako ne i super.Veruj mi da i ja sve vise uzivam u zivotu.Btw, moji snovi ispunjeni PL me nazvao ravnim ko daska, malo sam ljut sto i ja nisam DB-ovac, al nema veze, ne uspeva se preko noci.;)
October 22, 200816 yr uros_s78 said: PL me nazvao ravnim ko daska Важно је да си улетео у кремасту алеју великана. Кад је пала прозивка?
October 22, 200816 yr Hella said: Важно је да си улетео у кремасту алеју великана. Кад је пала прозивка?Tamo kazu u petak.;)
October 22, 200816 yr uros_s78 said: Tamo kazu u petak.;)Луковић прошлог петка није гостовао у "Пешчанику", Уроше_с78. Quote Gosti u emisiji 17.10.2008:Latinka PerovićAleksandar GajinMirko ĐorđevićMarko Vidojković Edited October 22, 200816 yr by Hella