Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted
sta je reko o mekikama, nemam nerava da slusam dalje od koracevog melanza i milbrota?
Ma ništa, nego svako ima svog vola na Palama.
Posted

Vidojkovic posle duzeg vremena :thumbsup: ...Mirko Djordjevic objasnio...

Posted (edited)

Bogami, Vidojkovic stvarno govorio interesantno. Mislim, razumem njegov stav.Latinka i Mirko :Hail:

Edited by Sludge Factory
Posted (edited)
Dosta cenim Stirnera pa samo da skrenem pažnju na tipfeler u covekovom imenu.What are the ideas of Max StirnerThe Ego and It's Own
Fala, nije namerno.Edit:Auuu, Markan odrastao. Shvatio! Smirio se. Ko u vojsci da je bio! Da mu se nije, naopako, i najveci penist na svetu smanjio? Brinem, jebiga, toliko je evoluirao da se plasim da nije bilo i fizickih mutacija. Win some, lose some. Potresna ispovest o otreznjenju preterano gnevnog mladog buntovnika koji je svoj intelektualni revolt godinama kanalisao kroz visestranacki sistem i izbore... Probao je sve partije, verovao liderima a onda shvatio da su svi isti.Poucno i potresno! Ostaje mu da profi hedonizmom i jebanjem prokrci put kroz kapitalizam za koji radi ali ga licno bas i ne voli. Eh, kuda ode liberalno demokracki pank...? Edited by Mp40
Posted

Da li je neko slušao juče reemitovanje Peščanika na radiju 021? Taj je mogao da primeti da je iz emisije izbačen deo sa Markom Vidojkovićem.Da li je to neka vrsta cenzure na tom radiju?

Posted
Ražljuti se Vidojkoviću Marko,Pa govori Mirku Kovaču:Ja sam sebi dokazao da ja mimo njih da mi oni ne trebaju. Tako da ne treba shvatiti da sam ja najviše napredovao u doba Vojislava Koštunice tako da je vlada Vojislava Koštunice bila dobra, nego treba shvatiti da sam ja jedan veliki car! :lol:
Posted

Dobro, na kraju te recenice se nasmejao. Valjda je i sam ukapirao kol'ko glupo zvuci. :lol:Ono zasto je njegov nastup u zadnjem Pescaniku vazan jeste sto lepo pokazuje stanje "svesti" u kojem se nalazi veliki broj ljudi u Srbiji (kao i ceo put koji su presli od pocetka ovog sranja pre 20ak godina, pa do danas). Ne u tom smilu "ja sam im jebo kevu, i ja cu sam da ih pobedim/vec sam ih pobedio", nego u smislu dizanja ruku od svega vezanog za politiku i, u opste, drustvena pitanja, a to vodi, do pojave onih idiota sto su hteli da marsiraju pre neki dan po Beogradu. Apatija.

Posted

U pravu si:Ma digni ruku digni obadvedigni ruke od svegane moš glasaš ni za el de pe!

Posted
U pravu si:Ma digni ruku digni obadvedigni ruke od svegane moš glasaš ni za el de pe!
:lol: Apsolutno.
Posted

sutra od 15-17 Peshcanik i Svetlana na Sajmu knjiga...

Posted
Ne u tom smilu "ja sam im jebo kevu, i ja cu sam da ih pobedim/vec sam ih pobedio", nego u smislu dizanja ruku od svega vezanog za politiku i, u opste, drustvena pitanja, a to vodi, do pojave onih idiota sto su hteli da marsiraju pre neki dan po Beogradu. Apatija.
Volim ovu savremenu demokratiju, građani jedva čekaju da se oslobode odgovornosti za sudbinu zemlje, hoće dosadnu politiku i dosadne, nepolitilčke živote. Pa će tako pametni i sposobni carevi poput Mareka da zarađuju pare, a nesposobni i glupi će da se bave politikom. I onda će sve super da bude. :rolleyes: Eto nama Mareka za koju godinu kako psuje u sve 116.
Posted
Volim ovu savremenu demokratiju, građani jedva čekaju da se oslobode odgovornosti za sudbinu zemlje, hoće dosadnu politiku i dosadne, nepolitilčke živote. Pa će tako pametni i sposobni carevi poput Mareka da zarađuju pare, a nesposobni i glupi će da se bave politikom. I onda će sve super da bude. :rolleyes: Eto nama Mareka za koju godinu kako psuje u sve 116.
pa naravno.evo ja od 5.10. vodim nepoliticki zivot (osim kafanskih razgovora i piskaranja po forumu), zaradjujem pare i ne psujem u sve 116.i, naravno, da ce sve da bude bar dobro, ako ne i super.