John Coltrane Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 razocarani BG koaliciom uz sva obecanja LDP da nece sa SPS, jer po toj logici onda bolje da su ushli i u rep. vlast, a ne da su samo spasavali Beograd...i nisu, shto je najgore, samo Biki i Samardzic takvog mishljenja...
uros_s78 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Biki i Samardzic su u lagodnoj poziciji, jer mogu da seru, bez preuzimanja odgovornosti.Biki lagodno zivi u Parizu, a Samardzic je neoliberalncina i kulturfasista, kome je, kao sto MP40 kaze, kolektivizam sve sem drkanja.Dok je LDP bio vanparlamentarna stranka, to je bilo jedno.Sada je drugo, i, bez obzira na prisustvo SPS-a u vlasti, LDP treba da podrzava ovu Vladu glede EU i da podrzava koaliciju u Beogradu.S obzirom na cinjenicu da je LDP imao 5, nesto%, a SPS 8%.Tako da je manje lose da ZEVS-SPS formiraju Vladu, nego da su to uradili SPS-SRS-DSS.Tad bi i ovo malo sto je uradjeno za ovih 8 godina otislo u qratz krasni.
Atreid Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 (edited) ZEVSU, jebote, ni manje ni vise do: Edited October 5, 2008 by Atreid
Zabalujev Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 razocarani BG koaliciom uz sva obecanja LDP da nece sa SPS, jer po toj logici onda bolje da su ushli i u rep. vlast, a ne da su samo spasavali Beograd...i nisu, shto je najgore, samo Biki i Samardzic takvog mishljenja...Da, i Pera Luković...OK, razočarani, principi, ma za respekt... No, kažem, priča BS na radiju i priča na promociji u JDP su poprilično drugačije, a pre mesec i nešto BS dade kudikamo pragmatičniji intervju
Sludge Factory Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 (edited) http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2008-10-10-09-29.mp3Zarko Korac opet objasnio!Mislite vi o njemu sta hocete, ali Kuzminovic, takodje, bio odlican. Edited October 10, 2008 by Sludge Factory
John Coltrane Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 pripadnik Helsinshkog odbora...Ivan Kuzminovic je dr. svaka mu cast ...a Kazimir sav u nekom sivilu...
kgmr Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 mislila sam da je kuzminovic prestao da saradjuje sa pescanikom, sto sam smatrala jednim od mudrih poteza svetlana. a ono, vratio se duzi i besmisleniji nego ikada.
vinska musica Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 mislila sam da je kuzminovic prestao da saradjuje sa pescanikom, sto sam smatrala jednim od mudrih poteza svetlana. a ono, vratio se duzi i besmisleniji nego ikada.A šta je to besmisleno danas rekao?
Sludge Factory Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 mislila sam da je kuzminovic prestao da saradjuje sa pescanikom, sto sam smatrala jednim od mudrih poteza svetlana. a ono, vratio se duzi i besmisleniji nego ikada.Naprotiv, bio je smiren i odlican. Jaci opis Jeremica odavno nisam cuo. Cak mislim da bi se i L'arku dopao. :o :D
Musharaf Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 jel revidirao oko mekika ili i dalje jede samo bifteke?
Sludge Factory Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 jel revidirao oko mekika ili i dalje jede samo bifteke?Kak'e mekike i bifteci? Mora da sam to propustio.
vinska musica Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Kak'e mekike i bifteci? Mora da sam to propustio.E, sad ste i mene zantrigirali. Larko, o cemu se radi?
Musharaf Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 kuzminoviću su mekike simbol nemaštine i odvratnih devedesetih. nadam se da će neko od ljubitelja uspeti da iskopa mp3 zabilježbu tirade koju je prosuo na tu odurnu hranu za plebs.
Hella Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 nadam se da će neko od ljubitelja uspeti da iskopa mp3 zabilježbu tirade koju je prosuo na tu odurnu hranu za plebs.Нема MП3, чак ни на сајту "Пешчаника", али постоји транскрипт који, руку на срце: а) јесте лош сурогат аудио доживљајаб) не садржи никакве бифтекеImao sam 6 godina kada je taj čovek došao na vlast tako što je pobedio na VIII sednici Ivana Stambolića. Kada sam imao 10 godina, on je započeo sa nekom grupom nekih zlih čika najveći rat u Evropi posle II svetskog rata. Kada sam imao 12 godina, moji roditelji i ja nismo imali zaista bukvalno ništa da jedemo, 93. godine, tada sam otkrio da postoji neko jelo koje se zovu mekike, od brašna, vode i kvasca, koje se prže na ulju, jezivo.Мали трол, да Кузминовићи не задрже монопол на брашњаве трауме: У Босни су нам их (мекике, не Кузминовиће) послуживали као деликатес откад знам за себе, само што их нису пеглали као у вас незнабожаца којима је тек пожаревачки месија открио рецептуру, него се смеса захватала из вангле кашиком, отресала на врело уље у тигањ и пржила док се не потклобучи и поприми изглед надувеног чира. Елем, та хрпа тустих, масних и гумастих приштева наслаганих у лимену зделу је имала и свој подгрмечки назив: "колачићи" Јебем ти, сад ми се приједоше... враћам се мајци у Босну.
Recommended Posts