Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted
nisam ja tu pozvan da postavljam pravila, tako da je to bilo samo "razmisljanje na temu". prihvatimo li to sto pera radi kao satiru (sprdanje sa svim sto moze da smisli, pa i fizickim izgledom politickog protivnika, neobjektivnost, pljuvacina, izmisljanje gluposti, objavljivanje imena i prezimena nekih, kao i optuzba da su dbovci, samo zato sto su se sprdali na njegov racun (boli, a?), etc), onda bi i kurir spadao medj dnevne humoristicke listove. i njima, eto, nista im ljudsko nije strano, a ponekad imaju zaista duhovite naslove. sto da ne?
S tim što se u Kuriru ne radi o humori, ali ko će još da se bavi tim sitnicama...
Posted
MP, ako budu 'apsili Biki, 'oces da ides da je branis? :D
Branicu je telima!
Posted

jutros je Ceca pocela vrlo agresivno prema Miljenku Dereti koji pokushava da opravda DS-SPS argumentom da ce se i sam Dacic reformisati jer nema kud i prica o stabilnosti Vlade koja je proevropski orijentisana, a Ceca samo poliva "pa dokle kompromisi, pa shta ce nam ti ljudi u Vladi, pa kakvu viziju ima BoTa" itd...sad B.K.Vuco objashnjava ono shto vas je zanimalo u vezi the Izveshtaja (HO)...

Posted (edited)

Miljenko tu pricu o reformi SPS-a prica vec unazad nekoliko godina, kad nam ni u malom mozgu nije bila ideja o nekoj koaliciji DS-SPS. On polazi od toga da se u svim ex-komunistickim zemljama istocne Evrope komunisticka partija reformisala i cesto takva vraala na vlast, sto je, kao, bila kljucna stvar (ili jedna od kljucnih stvari) za napredak tih zemalja (politicki, ekonomski, drustveni). Naravno, nasa ex-komunisticka partija, iliti SPS, ima nesto sto druge kom. partije po Evropi nisu imale, a to su krvave ruke i to krvave od genocida (u susednoj zemlji). Otud problem (izmedju ostalih drugih stvari) sa SPS-om i njegovom "reformom".

Edited by Sludge Factory
Posted

Sad tek video sliku... Fala. Mikrofon ko moj! Ne, stvarno... imam takav mikrofon.

Posted

dodajem i Mishu Brkica sa pricom kako bi reshio problem vojnih obveznika sa juga Srbije..."treba nam lova za kiseli kupus, ajmo u Beograd ispred Vlade" :) ...

Posted

A jel istina da se Samardžić odreko sekte preko novina? Mislim, da znam vredi li trpeti smaračinu sutradan?

Posted
A jel istina da se Samardžić odreko sekte preko novina? Mislim, da znam vredi li trpeti smaračinu sutradan?
stav mu je slican Biljaninom...odslushaj, na kraju krajeva, on je zadnji sagovornik...
Posted
stav mu je slican Biljaninom...odslushaj, na kraju krajeva, on je zadnji sagovornik...
Aha, jednako dosledan, dakle. :rolleyes:
Posted
Uf, sve je u pravu! :D
drago mi je da si ga odslushao :) ...
Posted

Samardzic je Max Striner LDP-a... Sve sem drkanja mu je kolektivizam!

Posted
drago mi je da si ga odslushao :) ...
Ma OK je bilo, zapravo mi se učinilo da su njegove bombastične ocene ovoga puta zaista iskrene, a ne pripremljene pred ogledalom, što ga donekle diže u mojim očima pošto kao da je čovek stvarno razočaran nekim stvarima. U pravu si, stav sličan Biljaninom, no zanimljivo da je Biljanin stav iznesen na promociji Peščanika bio poprilično drugačiji nego ono što je ispričala u emisiji. Malo nekonzistentno, kao da joj je teže da neke stvari kaže kada je pred njom hiljadu ljudi. No saltka je, bez obzira.