Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

srđa p. odličanali luković... veseli t. bernhard, hejter pun entuzijazma. istina je, mioba je zaslepljena obožavateljka :wub:

Posted
savetujesh mu da ne glasa? biranim rechima?ili shta?
Da.
ali luković... veseli t. bernhard, hejter pun entuzijazma. istina je, mioba je zaslepljena obožavateljka
Car. I sve je u pravu.
Posted
Da.
ok, to je 1 stabilna probirljivost glede birachkog tijela. i daje odlichne rezultate ^_^
Posted
ali luković... veseli t. bernhard, hejter pun entuzijazma. istina je, mioba je zaslepljena obožavateljka :wub:
da. zaista je drazesan. oprosticemo mu svinjarije i totalni nedostatak ikakvog smisla za realnost, sta to ima veze. 1 je on :wub:
Posted
da. zaista je drazesan. oprosticemo mu svinjarije i totalni nedostatak ikakvog smisla za realnost, sta to ima veze. 1 je on :wub:
Ne bih baš rekao da on nema nikakvog smisla za realnost. Samo ga treba posmatrati kao satiričara.
Posted
Ne bih baš rekao da on nema nikakvog smisla za realnost. Samo ga treba posmatrati kao satiričara.
za uspesnu satiru je potrebno imati izvesnu distancu prema subjektu, koju, recimo, poseduju zivkov ili ivancic. kad te distance nema, pa se vidi da "satiricar" iz dna duse mrzi one o kojima pise, i na to se nadoda neka doza paranoje i totalno neosnovanih optuzbi, onda se dobije nesto drugo.
Posted
za uspesnu satiru je potrebno imati izvesnu distancu prema subjektu, koju, recimo, poseduju zivkov ili ivancic. kad te distance nema, pa se vidi da "satiricar" iz dna duse mrzi one o kojima pise, i na to se nadoda neka doza paranoje i totalno neosnovanih optuzbi, onda se dobije nesto drugo.
To ti je sad ad hoc izmišljeno pravilo da bi potvrdio svoju tezu. Imaš puno satiričara u raznim oblicima koji su bili vrhunski a koji su mrzeli one o kojima su pričali ili pisali (Bill Hicks npr) Pera ima svoj stil koji se nekome sviđa nekome ne. Ja ga već godinama ne pratim, ali nije loš i zna da bude jako duhovit.
Posted
To ti je sad ad hoc izmišljeno pravilo da bi potvrdio svoju tezu. Imaš puno satiričara u raznim oblicima koji su bili vrhunski a koji su mrzeli one o kojima su pričali ili pisali (Bill Hicks npr) Pera ima svoj stil koji se nekome sviđa nekome ne. Ja ga već godinama ne pratim, ali nije loš i zna da bude jako duhovit.
nisam ja tu pozvan da postavljam pravila, tako da je to bilo samo "razmisljanje na temu". prihvatimo li to sto pera radi kao satiru (sprdanje sa svim sto moze da smisli, pa i fizickim izgledom politickog protivnika, neobjektivnost, pljuvacina, izmisljanje gluposti, objavljivanje imena i prezimena nekih, kao i optuzba da su dbovci, samo zato sto su se sprdali na njegov racun (boli, a?), etc), onda bi i kurir spadao medj dnevne humoristicke listove. i njima, eto, nista im ljudsko nije strano, a ponekad imaju zaista duhovite naslove. sto da ne?
Posted
kako ja volim Biljanu Srbljanovic. Jako.
Solidarnošć!
Posted
kako ja volim Biljanu Srbljanovic. Jako.
MP, ako budu 'apsili Biki, 'oces da ides da je branis? :D
Posted
MP, ako budu 'apsili Biki, 'oces da ides da je branis? :D
ufff, Biki s lisicama, wubwubwubwubwubwub