Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

Korać je dobro razumeo šta će Tomina stranka značiti na političkoj sceni Srbije. Oportunisti i ništa više.

Posted

Teofil i Zarko odrzali predavanja!

Posted

odlichan peshchanik, bash su mi nedostajali.i crnogorac je bio odlichan, kogod da je :)

Posted

Odličan početak, odličan. Korać i Teofil, šta ćeš više?

Posted

Moraš priznati i da je tema (raspad SRS - a) bila inspirativna inače bi emisija bila prosek.

Posted

drugovi, molim vas recite mi da je u emisiji bilo i pljuvanja borisa broza tadića. nije valjda da su cece revidirale? :unsure:

Posted (edited)

naravno da je bio pljuvan i boris broz. teofil je bio dobar, ali korac je bio the best, as usual.EDIT- ako na sledecim izborima budem glasam za ldp, to ce biti zbog gosn zarka.

Edited by kojot
Posted
Moraš priznati i da je tema (raspad SRS - a) bila inspirativna inače bi emisija bila prosek.
To je ona moja omiljena poslovica: "Не пада снег да покрије брег, већ да свака звер покаже свој траг". Ovi događaji oko Tome su baš taj sneg. Situacija vrhunski secirana. Čas anatomije. Al sam ga reko!
drugovi, molim vas recite mi da je u emisiji bilo i pljuvanja borisa broza tadića. nije valjda da su cece revidirale? :unsure:
Jadan predsednik, pljuju ga u petak ujutro...
EDIT- ako na sledecim izborima budem glasam za ldp, to ce biti zbog gosn zarka.
Budalo.
Posted

potpis za svaku rec Srdje Popovica, uz jedan "standard" PeroLuka...

Posted
Budalo.
savetujesh mu da ne glasa? biranim rechima?ili shta? :unsure::rolleyes:
Posted (edited)

ne mogu da downloadujem pescanik. kad kliknem na ovaj link otvara se u windows media player i mogu samo da ga slusam. jel zna neko kako da ga downloadujem?

Edited by kojot
Posted (edited)

Ja skinuo bez problema.Je l imas neki program za brzo skidanje tipa DAP ili ReGet Deluxe? Ako imas probaj da copy/paste-ujes link u njih, pa onda d/l-uj.

Edited by Sludge Factory
Posted

Srdja Popovic :Hail:Petar Lukovic :Hail:

Posted
ne mogu da downloadujem pescanik. kad kliknem na ovaj link otvara se u windows media player i mogu samo da ga slusam. jel zna neko kako da ga downloadujem?
Klik desnim tasterom misa pa save target as ili save link as.