September 12, 200816 yr Korać je dobro razumeo šta će Tomina stranka značiti na političkoj sceni Srbije. Oportunisti i ništa više.
September 12, 200816 yr odlichan peshchanik, bash su mi nedostajali.i crnogorac je bio odlichan, kogod da je :)
September 13, 200816 yr Moraš priznati i da je tema (raspad SRS - a) bila inspirativna inače bi emisija bila prosek.
September 13, 200816 yr drugovi, molim vas recite mi da je u emisiji bilo i pljuvanja borisa broza tadića. nije valjda da su cece revidirale?
September 13, 200816 yr naravno da je bio pljuvan i boris broz. teofil je bio dobar, ali korac je bio the best, as usual.EDIT- ako na sledecim izborima budem glasam za ldp, to ce biti zbog gosn zarka. Edited September 13, 200816 yr by kojot
September 13, 200816 yr Moraš priznati i da je tema (raspad SRS - a) bila inspirativna inače bi emisija bila prosek.To je ona moja omiljena poslovica: "Не пада снег да покрије брег, већ да свака звер покаже свој траг". Ovi događaji oko Tome su baš taj sneg. Situacija vrhunski secirana. Čas anatomije. Al sam ga reko!drugovi, molim vas recite mi da je u emisiji bilo i pljuvanja borisa broza tadića. nije valjda da su cece revidirale? Jadan predsednik, pljuju ga u petak ujutro... EDIT- ako na sledecim izborima budem glasam za ldp, to ce biti zbog gosn zarka.Budalo.
September 19, 200816 yr ne mogu da downloadujem pescanik. kad kliknem na ovaj link otvara se u windows media player i mogu samo da ga slusam. jel zna neko kako da ga downloadujem? Edited September 19, 200816 yr by kojot
September 19, 200816 yr Ja skinuo bez problema.Je l imas neki program za brzo skidanje tipa DAP ili ReGet Deluxe? Ako imas probaj da copy/paste-ujes link u njih, pa onda d/l-uj. Edited September 19, 200816 yr by Sludge Factory
September 20, 200816 yr ne mogu da downloadujem pescanik. kad kliknem na ovaj link otvara se u windows media player i mogu samo da ga slusam. jel zna neko kako da ga downloadujem?Klik desnim tasterom misa pa save target as ili save link as.