foto Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Da li neko moze da mi objasni zasto je poezija Ministra poljoprivrede zasluzila 11ipo minuta u emisiji?
Jerry Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Da li neko moze da mi objasni zasto je poezija Ministra poljoprivrede zasluzila 11ipo minuta u emisiji?Možda je ljubomora u pitanju ? Ipak je to lična stvar ministra poljoprivrede.Ko hoće da čita njegove pesme neka čita , a ko neće ne mora.
Кристофер Лумумбо Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Mozda zato sto se Ivan Colovic uvek sprda sa kvazi piscima?
foto Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Mozda zato sto se Ivan Colovic uvek sprda sa kvazi piscima?Malo mi cudno da necije 'sprdanje' zasluzi vise od 10% prostora u emisiji.No, dobro.
Кристофер Лумумбо Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Malo mi cudno da necije 'sprdanje' zasluzi vise od 10% prostora u emisiji.No, dobro.Mozda zato sto ne slusas Pescanik redovno?
melankolic Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Malo mi cudno da necije 'sprdanje' zasluzi vise od 10% prostora u emisiji.No, dobro.Ne zanima te književna kritika a možda te i smara književnost na ovim vrućinama. Možda je tu problem?
Sludge Factory Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Najnoviji Pescanik, poslednji u ovoj sezoni, jer krece letnja sema <_< :http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2008-06-27-09-30.mp3
John Coltrane Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Malo mi cudno da necije 'sprdanje' zasluzi vise od 10% prostora u emisiji.No, dobro.to je (manje-vishe) redovna "rubrika" koju "uredjuje" Ivan Colovic...
3opge Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Najnoviji Pescanik, poslednji u ovoj sezoni, jer krece letnja sema <_< :http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2008-06-27-09-30.mp3de idu C&C na plazu umesto prijateljske Grcke?
omnamah Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 (edited) Ne pricaju o korupciji. To je osnovno cega se treba ratosiljati u Srbiji. Pogotovu u drzavnoj bransi- u zdravstvu i prosveti. ..u sudstvu, u policiji, svuda. U zemlji Srbiji korupcija vlada. Pljacka bez pardona, do smrti. Edited July 15, 2008 by omnamah
dare... Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 (edited) Samo bih skrenuo pažnju da je tekst Miše Brkića o Jat Tehnici glupost neopevana i pretpostavljam da je rezultat iritiranosti pomenutog novinara količinom medijskih članaka o nameštenosti tendera i eventualnom štrajku zbog toga...Teza: "štrajk protiv Agencije za privatizaciju, Države, Tenderske komisije ili kako god... " na prvi pogled deluje glupavo u današnjoj Srbiji...Međutim, sa obzirom da mu nije dostupan scenario cele priče, Miša bolje da se suzdržao laičkog baratanja sa činjenicama, čime je samo izazvao smeh svakoga ko se razume u avijaciju... Ovako je sebi priuštio luksuz da izvuče pogrešne konkluzije iz poluistina koje su mu bile na raspolaganju...Vrlo se lako može dogoditi da se Jat Tehnika privatizuje po višoj ceni od Jat Airways-a. A ciljani pritisak na Vladu, Agenciju za privatizaciju i "Poštenje" dotičnih, samo normalna procedura drmanja kaveza pred privatizaciju, ne bi li se ista u što je većoj mogućoj meri učinila javnom. A da li će i kolko će ta medijska kampanja uroditi plodom u oba Jatova slučaja, videće se već za par meseci....Dotle je i Miša Brkić kao "ekonomski novinar opšte prakse" mogao da se uzdrži, jer ovakve paušalne izjave o nečemu o čemu nema pojma... Bude u meni i drugima sumnju u kredibilitet njegovih prošlih i budućih članaka i procena...Ako nekog interesuje priča, insajderski stojim na rasolaganju ali ne bih davio više...Poenta je u rasprostranjenoj zaraznoj bolesti ovih prostora, o davanju paušalnih izjava o nečemu u šta nismo upućeni... Uz pljuckanje naravno...Za to smo velemajstori... <_< Edited August 15, 2008 by dare...
John Coltrane Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ja jedino znam da je podatak koji sam procitao o nepokretnostima koje su u JAT-ovoj imovini jeziv i da mnogi pricaju o nerealnoj ceni (neshto poput NIS-a)...a shto se tice Brkica do sad se neshto nesecam da je "greshio" u svojim "paushalnim" ocenama...
Recommended Posts