Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

više nego do kraja peščanika, njanjanja. :P

Posted

Dimitrije Boarov je objasnio jasno i glaso na pitanju nezaposlenosti shta znaci ulazak u EU, kao i "efekat" ulaska FIAT-a u Zastavu...jednostavno ljudima ne znace predstsvnishtva stranih banaka, osiguravajucih drushtava i slicno, ljudi moraju da vide neshto (proizvedeno) pa makar to bila i Zastava 10 :) ...takodje prica za prugu Beograd-Nish :whistle: ...stvarno me je odushevio covek...Vasic standardno :rolf: ...

Posted

Otimas lebac iz usta drugu Sludgu <_<

Posted

Drugu Sludgu da se plate objavljivacka prava :P

Posted
Drugu Sludgu da se plate objavljivacka prava :P
Prava se placaju Svetlanama i B92. Meni mozete samo neku sicu za mukotrpan rad :D U stvari, ja necu nista, a vi ako me se setite, na dan radio-difuzije i interneta, setite... -_-
Posted

Kakav danasnji Pescanik! :Hail:Ne zna se ko je jaci, a ono sto su pustale stare snimke Milosevica i Djindjica je :ph34r: Jeza!

Posted (edited)

Jel sam ja to dobro cuo (provlacio se kroz guzvu u Kneza milosa posto su pokvarene trole blokirale saobracaj pa nisam najpazljivije slusao) da su C&C u uvodniku spocitale/prebacile nesto Cedomiru Jovanovicu? Ako jesu to je mozda cornerstone u pescanome satu koji pozdravljam.

Edited by Atreid
Kad vec ne vrijedjamo Borisa Tadica, necemo ni Cedomira Jovanovica.
Posted
Ako jesu to je mozda cornerstone u pescanome satu koji pozdravljam.
A sta, sada mu zelis smrt ili sta? Posmrcujes ga? I valjda bi bilo najzdravije pozdravljati nesto sto nije sasvim zdravo i savrseno. Taj tvoj savrseni Pescanik ne bi bilo potrebe pozdravljati. Ali je i to valjda stvar dusevne konstitucije.
Posted

Cece su Čedi J. prebacile što se ne oglašava , a bio je poznat kao žestoki branilac reči i dela Zorana Đinđića.Stvarno šta se to događa sa LDP ?

Posted
Cece su Čedi J. prebacile što se ne oglašava , a bio je poznat kao žestoki branilac reči i dela Zorana Đinđića.Stvarno šta se to događa sa LDP ?
sa ldp se desava to da za tu vladu nece glasati. Nenad Canak hoce. I prestani vise da smaras.
Posted

Ćutim, ne govorim .. :whistle:

“Ako ima istine u tvrdnjama koje stižu iz DSS - da je zeleno svetlo za ovu količinu divljenja i zajedništva koje DS upućuje Miloševićevoj SPS, Palmi i Krkobabiću, stiglo iz jedne strane ambasade, što je i razlog gromoglasnoj horskoj tišini koja ovim povodom vlada Beogradom (čast izuzecima) - utoliko gore.“Nataša B. Odalović, Ko šiša Brehta, petak, 13. jun 2008.http://www.danas.co.yu/20080613/dijalog1.html#2

Posted
sa ldp se desava to da za tu vladu nece glasati. Nenad Canak hoce. I prestani vise da smaras.
Samo da citiram:
O ovima koji brane Tadićeve pomiriteljske gestove kao državničke, nemam šta da kažem, ali imam samo jednu rečenicu o onima od kojih se očekivalo da nešto kažu. Reagovali su Vesna Pešić, žarko Korać, Nikola Samardžić, ali gde je da nešto kaže Čedomir Jovanović, koji se kleo u Đinđića, koji je o svemu imao nešto da progovori, a sada je zanemeo. Ta tišina odjekuje.

Posted

@ Sludgeshto se tice prava na Peshcanik znate i sami da na omotu pishe: Sva prava nisu zagarantovana, umnozavanje nije kaznjivo ali je pozeljno :) ...Boris I Ujedinitelj :Hail: ...prica Srdje Popovica o "smuvacemo mi to s bogom jer je bog srbin" kao i Mishe Brkica o radnicima Zastave u 5 do 3 tera na smeh, al od muke...takodje i Korac sa pricom kako je na austrijskim diplomama pisalo "dobar za Balkan" za one slabije strucnjake koje su "shutirali"...