Jump to content

Pescanik

Featured Replies

Jerry said:
Nije li bilo reči o Pravnom u Kragujevcu ?
Link
  • Replies 2.7k
  • Views 269.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Jeste, krenuo je 2000. Znam da je Svetlana Lukić imala emisiju, isto na B92, Fantom slobode za vreme rata kada je otišla sa Radio Beograda. Imaš tu emisiju, i još neke (Jutopija npr) na sajt

adam weisphaut said:
Onda se poserem na pravne nauke !Ko sve nije neki doktor pravnih nauka u ovoj zemlji?!

Sludge, baš ti hvala na ovim redovnim javljanjima petkom popodne. Toliko si me razmazio da me mrzi da odem na sajt peščanika, nego uvek dođem na forum, i pogledam koji je poslednji post na radiju. :D Doduše, svake nedelje se sve kasnije javljaš, kriziramo :lol: Posted Today, 16:36May 23 2008, 16:35 May 2 2008, 16:33 Apr 25 2008, 15:08 Apr 18 2008, 14:24

pacey defender said:
Sludge, baš ti hvala na ovim redovnim javljanjima petkom popodne. Toliko si me razmazio da me mrzi da odem na sajt peščanika, nego uvek dođem na forum, i pogledam koji je poslednji post na radiju. :D Doduše, svake nedelje se sve kasnije javljaš, kriziramo :lol: Posted Today, 16:36May 23 2008, 16:35 May 2 2008, 16:33 Apr 25 2008, 15:08 Apr 18 2008, 14:24
Nema na cemu! :DJa kasnim zato sto B92 svake nedelje sve kasnije postavlja emisiju na svoj sajt. A jednom se desilo da su postavili emisiju tek u subotu. Tesko im da stave 10 MB na sajt <_<

Takodjer. Ja odavde izkljucivo damski Canikpes.

• Author

Pera Lukovic :pera:

Atreid said:
Pera Lukovic :pera:
Čak je i mene zasmejao posle mnogo vremena.

@ Jerry & Adam-

Reveal hidden contents

• Author
  Eraserhead said:
Čak je i mene zasmejao posle mnogo vremena.
Najjace je bilo za Dinkica i soljice za kavu... :lol:
  Atreid said:
I naravno za jubilarnog gosta Kaziprsta: Dobar dan, gospodine Ljajicu. - Dobar dan. :lol:
  Atreid said:
Da, genijalno. :lol:

A najvise mi se svidja onaj deo gde Pera kaze "zar ne moze niko na ovom svetu da neko kaze nesto o nama a da mi odma ne porucimo kako je on djubre, govno, idiot, DBovac, komunista..." :rolleyes:

Koliko jos utakmica ima do kraja kosarke?edit: i jebenog fudbala, naravno

Edited by Mp40