Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted
Nije li bilo reči o Pravnom u Kragujevcu ?
Link
Posted
Onda se poserem na pravne nauke !Ko sve nije neki doktor pravnih nauka u ovoj zemlji?!
Posted

Sludge, baš ti hvala na ovim redovnim javljanjima petkom popodne. Toliko si me razmazio da me mrzi da odem na sajt peščanika, nego uvek dođem na forum, i pogledam koji je poslednji post na radiju. :D Doduše, svake nedelje se sve kasnije javljaš, kriziramo :lol: Posted Today, 16:36May 23 2008, 16:35 May 2 2008, 16:33 Apr 25 2008, 15:08 Apr 18 2008, 14:24

Posted
Sludge, baš ti hvala na ovim redovnim javljanjima petkom popodne. Toliko si me razmazio da me mrzi da odem na sajt peščanika, nego uvek dođem na forum, i pogledam koji je poslednji post na radiju. :D Doduše, svake nedelje se sve kasnije javljaš, kriziramo :lol: Posted Today, 16:36May 23 2008, 16:35 May 2 2008, 16:33 Apr 25 2008, 15:08 Apr 18 2008, 14:24
Nema na cemu! :DJa kasnim zato sto B92 svake nedelje sve kasnije postavlja emisiju na svoj sajt. A jednom se desilo da su postavili emisiju tek u subotu. Tesko im da stave 10 MB na sajt <_<
Posted

Takodjer. Ja odavde izkljucivo damski Canikpes.

Posted
Pera Lukovic :pera:
Čak je i mene zasmejao posle mnogo vremena.
Posted

@ Jerry & Adam-

zasto tako pricate o onome sto ste linkovali?Stevan Lilic je jedan od najboljih profesora na Pravnom u Beogradu, on je jedan od retkih na faxu, koji su hardline proevropski orijentisani.Osnivac je YUCOM-a, btw, zajedno sa BKV.Informisite se pre nego sto pocnete da,d'izvinite na izrazu, serete.

Posted
Čak je i mene zasmejao posle mnogo vremena.
Najjace je bilo za Dinkica i soljice za kavu... :lol:
Posted
I naravno za jubilarnog gosta Kaziprsta: Dobar dan, gospodine Ljajicu. - Dobar dan. :lol:
Posted
Da, genijalno. :lol:
Posted

A najvise mi se svidja onaj deo gde Pera kaze "zar ne moze niko na ovom svetu da neko kaze nesto o nama a da mi odma ne porucimo kako je on djubre, govno, idiot, DBovac, komunista..." :rolleyes:

Posted (edited)

Koliko jos utakmica ima do kraja kosarke?edit: i jebenog fudbala, naravno

Edited by Mp40