Jump to content

Pescanik

Featured Replies

"Пешчаник" се данас није емитовао, а како видим - и сајт је у нокдауну. Био бих захвалан када би неко објаснио разлог.
Juce je na sajtu pisalo (a pise i sad) da ce nova emisija ici tek 23. maja, a ne danas, kako je prvobitno bilo najavljeno. Zasto je tako, ne znam.Meni sajt otvara bez problema.:)
  • Replies 2.7k
  • Views 268.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Jeste, krenuo je 2000. Znam da je Svetlana Lukić imala emisiju, isto na B92, Fantom slobode za vreme rata kada je otišla sa Radio Beograda. Imaš tu emisiju, i još neke (Jutopija npr) na sajt

Meni sajt otvara bez problema.:)
:mellow: Па на коју фору, шинко, када се још људи жали? Хоћу "Пешчаник"!
:mellow: Па на коју фору, шинко, када се још људи жали? Хоћу "Пешчаник"!
Pa ne znam! Na foru www.pescanik.net :P

i meni radi sajt

Juce je na sajtu pisalo (a pise i sad) da ce nova emisija ici tek 23. maja, a ne danas, kako je prvobitno bilo najavljeno. Zasto je tako, ne znam.
Zbog bolesti autorki "Peščanika", tako su rekli.
Zbog bolesti autorki "Peščanika", tako su rekli.
:(Zelim im brz oporavak!
  • Author

To sa bolesti sam ja dosta cesto koristio u skoli, a i kasnije... :)

Možda bude sledećeg Peščanika negde na Terazijama ili u Nemanjinoj? :rolleyes:

Edited by melankolic

Stvarno jeste zbog bolesti.Bice sledece nedelje Pescanika.:)

Vesna Rakić Vodinelić o doktoru Miletu Iliću, doglavniku pekaru Bata Banetu, njegovom naučnom radu i tome da se njegov udžbenik koristi na Pravnom u BG :s_w:

Mnogo dobro ono Petrovićevo "utišaj muziku" kao i ono što reče o bezdušnosti naših medija (i društva uopšte) gde se najmanje vremena na vestima izdvaja za katastrofe u svetu (Kini npr.) dok se najviše prostora posvećuje Dačiću, Palmi i ostalim likovima.

dobro je bilo danas, falilo je samo ridanje.

ODLICAN!

Vesna Rakić Vodinelić o doktoru Miletu Iliću, doglavniku pekaru Bata Banetu, njegovom naučnom radu i tome da se njegov udžbenik koristi na Pravnom u BG :s_w:
Nije li bilo reči o Pravnom u Kragujevcu ?