Time Crisis Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Šta je onda uopšte vest, npr. svi znamo da je u Ukrajini nestabilna situacija i da se nešto Amerika i Rusija prepucavaju, to se podrazumeva i šta ima da se piše? Ili svi znamo da je Real osvojio LŠ i šta ima o tome da se piše? Itd. Ne moraju ni da izlaze novine :)
garcia Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 ni meni nije jasan. u poslednje vreme voli da očepi Vučića u uvodniku pa to ti je. možda su mu dali ponudu koju nije mogao da odbije.
Turnbull Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 I meni je to čudno, oni su jasno i nedvosmisleno kritičn prema Vučiću. Pa ipak, mislim da postoji razlika između mišljenja, kako god ono oštro bilo (poput Đoke&Slobe prošli put, npr.) i objavljivanja nepobitnih činjenica. Na ono prvo se ipak može odmahnuti rukom i napraviti neka šala o somovim šniclama, or whatever, a s ovim drugim se ipak ne izlazi na kraj tako lako. Bruka je pukla, i sad nema nazad. A inače su najluđi delovi Žarkovićevog obrazloženja (najgluplje obrazloženje za neobjavljivanje obrazloženja plagijata, koje sam u životu video!) kad kaže da je otkriće trojice naučnika nezanimljivo i nebitno, jer je Neša slina preisivao od nekih doktora nauka, za koje nikad nismo čuli! A što biste pa vi čuli za doktore nauka koji se bave lokalnom samoupravom, i kakav je uopšte to argument?
Budja Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Jako glup argument i to od Vremena koje, sa vremena na vreme, izbacuje istrazivacke tekstove. I jos jedna stvar o Megatrendu, sasvim je drugacija tvrdnja tipa "zna se" (da je Djilas lopov, na primer) od dokumenta crno na belo. Prvo u nas sluzi za DBovsko politicarenje, drugo je ozbiljan argument. Da nije tako ne bi, recimo, Piketi postao slavan pokazavsi ono "zna se" da nejednakost raste. Ponekad je narodnu intuiciju potrebno potkrepiti dokazima.
Frank Pembleton Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Najgore od svega je, što u ovoj kloaki od zemlje, to najgluplje objašnjenje zapravo i istinito.Reče neko, da su sns iskulirali ceo tekst, ovo pi potonulo u opšti živi pesak... Послато тетејцем
John Coltrane Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 ni meni nije jasan. u poslednje vreme voli da očepi Vučića u uvodniku pa to ti je. možda su mu dali ponudu koju nije mogao da odbije. Slazem se, jer nema drugog opravdanja za coveka koji postao javni advokat No.1 cika Miska kad ga je uhapsilo i koji je u svakom uvodniku (a i u onom pisanju za Blic jednom nedeljno) pominjao Vucica u negativnom kontekstu. Ili je toliko zauzet likom i delom Vucica pa ga njegovi saradnici ne zanimaju <_< Inace samo da dodam da ovo sto pise Namenski nema veze sa zivotom, Pescanik nije osnovan da nekog "smenjuje s vlasti" niti je ikada isao u tom pravcu, da sebi daje tu ulogu. Verovatno se ovde prihvata matrica kojekakvih "pokreta" koji prerastaju u stranke (kako Otpor tako i Obraz) i gase se poput palidrvceta sibice, istom brzinom. Svi Pescanikovi saradnici nisu grupa huligana, niti su patriJote po zadatku, uglavnom nisu ni u jednoj stranci, niti su se zbog Pescanika "ogrebali" za par stotina evra, vec ozbiljni ljudi sa svojim profesijama koji izdvoje 2-3 sata svog slobodnog vremena da bi pricali u emisiji ili objavili neki tekst na sajtu. Na kraju krajeva Cece su dzukacki sutnute sa B92 i nastavile su da traju, bas kao i Ljuba Zivkov i mnogi drugi koji su u jednom trenutku bili nepodobni establismentu i njihovim medijima. A ove Krsticeve price su odraz njega samog. Neopevani smrad, isto u jednom trenutku stavljen u Danas da tamo siri hvalospeve Tadicu. Sta je sledece? Mirko Djordevic je sam sebi bacao kamenje na prozor, Anastasijevic je sam sebi bacio bombu na prozor, Cece su same organizovale huligane da im upadaju na tribine i napadaju ih pa su i Zandarmeriju postavljale same ispred ustanova gde su gostovale?
hattori Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 dana popovic napisala tekst u politici i pozvala dr slinu na tv duel.
Аврам Гојић Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) A ove Krsticeve price su odraz njega samog. Neopevani smrad, isto u jednom trenutku stavljen u Danas da tamo siri hvalospeve Tadicu. Sta je sledece? Mirko Djordevic je sam sebi bacao kamenje na prozor, Anastasijevic je sam sebi bacio bombu na prozor, Cece su same organizovale huligane da im upadaju na tribine i napadaju ih pa su i Zandarmeriju postavljale same ispred ustanova gde su gostovale? Taton je sam skočio. Šta čovek neće učiniti za malo publiciteta. Edited June 5, 2014 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) ne mogu da ukačim šta se dešava sa Politikom. sve piše, Peščanik, Megatrend, plagijat, neka buncanja Miše Djurkovića o krugovima moći koji su odbacili Vučića isto kao Slobu... razna mišljenja, ima šta da se pročita. Edited June 5, 2014 by Грешни Василије
Singer Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 cenim da anestezija koju su zgutali polako slajka a telo se i dalje povremen trgne i bori, refleksno...
MancMellow Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) ^ sps, dss veze nesto muljaju...? neam pojma, lupam. Edited June 5, 2014 by MancMellow
Takeshi Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 ne mogu da ukačim šta se dešava sa Politikom. sve piše, Peščanik, Megatrend, plagijat, neka buncanja Miše Djurkovića o krugovima moći koji su odbacili Vučića isto kao Slobu... razna mišljenja, ima šta da se pročita. sustina je u razmeri. -_- kao sto vucic kaze da je to sto ga nazivaju somom (kod kesica) dokaz demokratije. samo se u taj koncept ne uklapa histericno reagovanje na svaku kritiku i ovo peglanje preko interneta.
gospa buba Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 ne mogu da ukačim šta se dešava sa Politikom. sve piše, Peščanik, Megatrend, plagijat, neka buncanja Miše Djurkovića o krugovima moći koji su odbacili Vučića isto kao Slobu... razna mišljenja, ima šta da se pročita. nishta, ceo svoj vek su bili niz. reshili da probaju malo kako je uz. 1 radoznalost ^_^
Apdajk Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Zanima me da li će Luković ponovo da se detonira ko prošli put kad ga je Corax nacrtao kao dvorsku ludu. https://www.facebook.com/corax0905/photos/a.366760406777925.1073741828.366753436778622/562409837212980/?type=1
Recommended Posts