MancMellow Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 http://www.njuz.net/sajt-pescanika-se-ugasio-prirodnim-putem/ dosta puta promase, ali ovo su bas uboli :D
Hella Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Inače je Peščanik još uvek oboren. makar im ne napadaju kola ko za vreme demokratije
hefestus Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Low dos attack sa 1 (jednog) megatrend servera ip:217.24.24.185 lol jesu li ovi culi za firewall! Pa svaki pristojan Linux server ima csf+lfd. Mogu i rucno da ubiju IP ili da postave tcp:80 filter koj to sam radi.
Frank Pembleton Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Evo i Vucic priznao da je bilo napada... Sad ce lepo da opamprci po megatrendu i Mici finansijeru Dacicevom...win-win za PV...
Vapad Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 ha, tamo treba da je msl portal, ali na portovima nema više ništa, oboren je, ako napad i dalje traje onda ga je neko verovatno preuzeo mazgovima...hahahahaha
MancMellow Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Evo i Vucic priznao da je bilo napada... Sad ce lepo da opamprci po megatrendu i Mici finansijeru Dacicevom...win-win za PV... da znas da mi bilo palo na pamet...
Prospero Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Dr Nebojša Krstić @Krle22 2m Pošto živimo u zemlji u kojoj nema nikakvih problema, zanima me koliko će još trajati ova neopisiva drama zvana "napad na sajt Peščanika".
ficfiric Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Dr Nebojša Krstić @Krle22 · 3m Peščanik svom "napadaču" može da da spomenicu. Zbog besplatne reklame, mislim.
Turnbull Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Pa Krstić zna, on se bavi PR-om. Smradina. Manje zlo.
Vapad Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 (edited) Pa Krstić zna, on se bavi PR-om. Smradina. Manje zlo. Nema ovde više manjih zala, nestalo, ostalo samo L, XL i XXL tlista dinala Edited June 4, 2014 by Vapad
ficfiric Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Dobro de, pre ovih tvitova, napisao je ovo Ne mogu da se odlučim šta je bolje: da nemaš stav ili da imaš glup stav. i onda se odlucio i tvitnuo
akibono Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Ne mogu da se odlučim šta je bolje: da nemaš stav ili da imaš glup stav. ... ili da imaš najgluplji stav neviđen gmaz od čoveka.... zaslužio je ambasadorsko mesto
Filipenko Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Baš me zanima da murija upadne njemu u firmu, sve izbaci, konfiskuje i rasturi, da li bi im se zahvaljivao na besplatnoj reklami i zašto bi ga iko u takvoj situaciji trebao pominjati.
Takeshi Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 taman je krle krenuo da forsira poplavnu sabornost i sjebase mu koncept pescanikovci.
Recommended Posts