Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

Samo da podržim namenskog, pa odo'!

Posted

Wow, kakav neočekivani obrt! 

Posted

Btw, ja zaista ne znam kakva je veza Lane Budimlić i Peščanika. Znam da ne piše za sajt i ne govori u emisijama, je l možda finansira?

heh, ja je samo po tome i znam. ona je tamo producent neki, ili tako nesto... i naravno, bikin bff. prvi put sam cula za nju kad se biljana s. nesto zesce izblamirala na b92 blogu (pre emigracije na twitter) i tad je i ova pomenuta kao njen partner in crime pa sam zapamtila ime.

sad tek saznajem da je bila i popovicev lejdi frend (nadam se da ovo sme tj. da ne vuce na mizoginiju). naaaaajs.

sto se ovog ostalog tice, kapiram sto lukovic poteze to rovarenje po privatnim zivotima, zato sto je totalna dileja, ali mi ovde valjda nismo 'taki, te:

mozda da to ostavimo njima. srdja popovic je zasluzio makar tolko postovanja. 

Posted

heh, ja je samo po tome i znam. ona je tamo producent neki, ili tako nesto... i naravno, bikin bff. prvi put sam cula za nju kad se biljana s. nesto zesce izblamirala na b92 blogu (pre emigracije na twitter) i tad je i ova pomenuta kao njen partner in crime pa sam zapamtila ime.

sad tek saznajem da je bila i popovicev lejdi frend (nadam se da ovo sme tj. da ne vuce na mizoginiju). naaaaajs.

sto se ovog ostalog tice, kapiram sto lukovic poteze to rovarenje po privatnim zivotima, zato sto je totalna dileja, ali mi ovde valjda nismo 'taki, te:

Ja sam prvi put čula za nju kad mi je Mp40 poslao neki link na njen tviter ili instagram uz opasku tipa 'Pogle kolke sise ima od Srđe Popovića žena!' (to je bilo za njegovog života). Posle sam počela da je primećujem kad čitam Bikin tviter i nigde više nisam videla njeno ime.

Posted

Ja sam prvi put čula za nju kad mi je Mp40 poslao neki link na njen tviter ili instagram uz opasku tipa 'Pogle kolke sise ima od Srđe Popovića žena!' (to je bilo za njegovog života). Posle sam počela da je primećujem kad čitam Bikin tviter i nigde više nisam videla njeno ime.

eh, ja propustila to sa sisama na shitteru (ali ja skoro sve propustim/otkrijem kad je uveliko prosao hajp).

hebiga, ni pescanik ne slusam minimum dve godine. al' sto rece neko, ima i dalje povremeno sta pametno da se procita.

Posted

moze i ovo koga interesuje

slika_257342.jpg

Odlična stvar. Demitologizacija.

Posted (edited)

kad se biljana s. nesto zesce izblamirala na b92 blogu

ona i lana su na blogu tada pisale gadarije o vrhu demokratije u srbiji pod nikom boban pa se onda biki nepažljivo izlajala nekoj ekipici od poverenja kako ona njima na blogu sve po spisku i u brk a pod tim nikom 

naravno biki je procenila kao i obično jer se neko iz ekipe izlajao dalje i kada se to saznalo ovih dveju koza jedno vreme nije bilo u javnosti  :fantom:

Djindjic je prezirao Sapera i Krstica,

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 17:09.

smatrao ih je klovnovima i mutnim ljudima i kada su dosli da se ponude, odbio ih je vrlo surovo i otvoreno, pred svima.

Obojica su se organizovala i novcem od pokojnog Rase Sapera i od Milorada MIskovica, preko Milke Forcan - najbolje Saperove drugarice, pripremali rusenje Djindjica. Strane diplomate su na vecerama za Kostunicu redovno vidjale Sapera, koji se predstavljao kao politicki analiticar. Kada je jedan od tih stranaca slucajno prepoznao Ćoru iz reklame za englesku Visa karticu od pre petnaest godina, trazio je da mu manekena vise ne dovode. Ljudi iz protokola su tu rec bukvalno shvatili - i sa liste zvanica SKINULI TADICA, tadasnjeg ministra odbrane!!!

Sramota me je da pricam jos detalja, kojima savetnici brukaju

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 17:25.

Srbiju, jer su tako glupi da deluju apsolutno neverovatno.

Evo, samo jos ovoliko: Kada je Tadic isao u posetu Zaku Siraku, poveo je "jedinog glupljeg od sebe" na put. Toliko su zdrali u najskupljem francuskom restoranu, da su Krsticu, dok je izlazio iz automobila na susret sa Zakom Sirakom - PUKLE PANTALONE!!! Kada je shvatio sta se dogodilo, bilo je kasno da bilo sta urade, pa je savetnik citavo vreme ostao ne skidajuci zimski kaput, da sakrije pocepani sav kroz koji su mu virile gace! Sirak je bio prilicno iznenadjen i stalno se osvrtao da vidi u cemu je problem, a obezbedjenje je cak posumnjalo da savetnik nesto krije u kaputu. Ne pomerio se sa mesta ako nije istina!!! Uostalom, slike sa ove zvanicne posete to i pokazuju - Krstic je stalno u kaputu.

Drugo, Vuk Jeremic je u svojoj "ofanzivi na EU" uz veliku muku dobio prijem kod nizih cinovnika Kej D'Orseja, pred kojima se razbacivao svojim oksfordskim engleskim - sto se smatra uvredom u frankofonskoj diplomatiji - ali kada je rekao "Mister Milosevic was not Mister Hitler", domacin mu je objasnio da u toj zemlji Hitlera ne zovu gospodinom i da je sastanak zavrsen.

Mala korekcija Bobane

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 17:38.

Akcenat je iz Cambridge-a.Sve ostalo je tacno cak i zapete.

Istina.

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 17:40.

Kembridz je u pitanju, ali nikada nije bio doktorat, tamo je taj nadobudni decko od tatinih para platio osnovne studije koje jedva zavrsio i odmah dosao na politicki polozaj u Srbiji.

Edited by Hella
Posted

:thumbsup:

Meni takodje, i to jos pre nego sam ga iskuckao.

Ali mi je jos degutantnija ili, da se ne lazemo, odvratnija jalovost Pescanika, sa sve pripadajucim stajlingom, imidzom i cime god hoces.

Ne slazem se.

Radio emisija jeste sranje.

Kao portal sa levicarksim tendencijama je vrlo zanimljiv i ima se sta procitati. Po kvalitetu kopljima iznad svog desnicarkog pandana Standarda koji je mnogo vise jedno propagandisticko djubre.

Posted

Tim pre što nije isključivo levičarski - imaš plejadu neoliberala koji pišu za Peščanik: Brkić, Gligorov, Lakićević. I u principu, solidno pišu, posebno Gligorov, a i Lakićević ume da bude jako dobar.

Posted (edited)

Ne slazem se.

Radio emisija jeste sranje.

Kao portal sa levicarksim tendencijama je vrlo zanimljiv i ima se sta procitati. Po kvalitetu kopljima iznad svog desnicarkog pandana Standarda koji je mnogo vise jedno propagandisticko djubre.

Ovo je ko kad bi ja uzeo da hvalim NSPM, i kao tresnju na sladoled stavio kako je sto put bolji od drugosrbijanskog pandana E novina.

Edited by Verterdegete
Posted

Nisam siguran da su e-novine drugosrbijanski pandan.

Posted

Ovo je ko kad bi ja uzeo da hvalim NSPM, i kao tresnju na sladoled stavio kako je sto put bolji od drugosrbijanskog pandana E novina.

Stanovnici Vučićeve bulje spadaju u drugosrbijansku varijantu? Zanimljivo.

Posted

pod nikom boban 

daj jos, meni je super.