Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

01. jun 2014. | 23:41 → 00:22 | Izvor: Beta

Lukićeva: Portal Peščanik oboren zbog teksta o Stefanoviću

BEOGRAD - 

Urednica portala Peščanik Svetlana Lukić izjavila je danas da je taj sajt oboren pošto je objavio tekst u kojem se ukazuje na ozbiljne indicije da je deo doktorata ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića plagijat.

"Peščanik.net je oboren hakerskim DOS napadom koji se odvija velikim brojem pristupa na sajt istovremeno. Neuobičajeno velika poseta počela je od kada smo objavili tekst, negde između 16 i 17 sati, i napad traje sve vreme, podignemo sajt, oni ga obore i tako stalno", rekla je Svetlana Lukić agenciji Beta.

Ona je navela da je napad bio najozbiljniji kada je doktorski rad pomenut u emisiji "Utisak nedelje" na televiziji B92.

Urednica Peščanika navela je da će biti obavljena detaljna analiza koja bi trebalo da ukaže na odgovorne za obaranje sajta.

"Preduzećemo mere i dostavićemo podatke i odeljenju policije za borbu protiv sajber kriminala. Ovo nije prvi put da je 'Peščanik' pod DOS napadom, ali nikada nije bilo ovako", rekla je Svetlana Lukić.

Nebojša Stefanović je u junu 2013. godine odbranio doktorat na Megatrend univerzitetu s temom "Nova uloga strategijskog menadžmenta u upravljanju lokalnom samoupravom (primer grada Beograda)".

Posted

ko je "lana budimlić"?

inače sam pod stresom zbog njihovog sajta... not

Nisi citao PZD, enovine?

Posted

ko je "lana budimlić"?

Doticna je bila poslednja - nemam pravi izraz ovde, a ne bih da budem ... - pokojnog Srdje Popovica, sa sve pretenzijama na njegovo duhovno nasledje i nastavak nosenja baklje lika i dela pokojnikovog, onako kako ih ona vidi, dakle u fensi varijanti.

Pored zakonite supruge i dece, poprilicno agresivno, dotle da je ceremonija sahrane bila zamisljena u dve ture, jednu za lanu, a drugu za porodicu; srecom, koliko znam, neko dovoljno pametan je uspeo da ujedini ozaloscene i da ih sve skupa dozove rudimentarnom dobrom ukusu.

Doticna se, naravno, ne mirise ni sa Vecom Ambasadorkom, a znajuci pokojnika, verujem da se, gledajuci sve to od nekud gore, dobro zabavljao.

Kad vec pomenusmo dobar ukus: 

Lana_Budimlic_zps5c9bb662.jpg

Obicaj javne demonstracije ozaloscenosti, 1 transparent, parola tako reci, jos ne vidjen ni u delovima Srbije u kojoj se na sahranama sljoka rakija, slikaju se sa pokojnikom, glasaju za naprednjake/radikale i jos uvek grade one monumentalne komforne grobnice sa sve televizorima, jos uvek bez wifi, twiter i facebook naloga doduse....

I naravno, nasla krpa zakrpu:

Srbljanovic_Budimlic_zpsae1fb00c.jpg

Stil pre svega.

Doticna inace ima neke veze s Pescanikom.

Posted

Ali zakonita supruga  :0.6: Budimlić je valjda bila ilegalna, šta li. 

Posted

Od jutros sajt radi normalno. Lana je poznata i kao twiterasica, al nisam bas upucen u njeno gostovanje u Pescaniku, ne pratim sve tako pomno kao nekad.

Ono sto mi je uvek bilo tuzno je odnos pojedinih forumasa prema Pescaniku od postanja pa do sad.

Posted

@namenski:

što nam prenosiš navode Perinog etil-novinarstva?

to bre toksično.

kad hoću da se trujem, pijem sa izvora tj. nikada.

Posted

@namenski:

što nam prenosiš navode Perinog etil-novinarstva?

to bre toksično.

kad hoću da se trujem, pijem sa izvora tj. nikada.

Ne citam e-novine.

Doduse, ne slusam ni pescanik.

Tako da...

Posted

onda ili radis u informeru ili u db-u

Posted

onda ili radis u informeru ili u db-u

To nije nikakva tajna, mislim ovo oko bezbednosnih struktura, ono specijalci, kapuljace, taj rad, mogao si, uostalom, i sam da se uveris:

0001_Namenski_Screen_zps2852bdce.jpg

Nego, primecujem li ja to lahko mrstenje i podizanje obrva na nevoljenje Pescanika?

Posted

Namenski je samo jedan dobar 'googler' sa viškom slobodnog vremena.

Posted

Namenski je samo jedan dobar 'googler' sa viškom slobodnog vremena.

takve sluzba najvise voli :ph34r:

Posted

Bio sam na mnogim sahranama na kojima se, u slučaju da pokojnik nije vernik, umesto krsta ispred odra stavlja fotografija. Kakve to ima veze s ukusom?

Posted

Ali zakonita supruga  :0.6: Budimlić je valjda bila ilegalna, šta li. 

Ima smisla. Sad moze i nevencana da bude.