Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted
  On 25. 4. 2014. at 7:38, Aion said:

Zna li neko ko je zasluzan za ovo?

verovatno pare koje su izmuzli od nekih stranaca na ime narastajućeg neonacizma

(naravno mi ovde znamo da su se upravo peščaničke šabančine  zalagale za strateške promene  u vidu izglasavanja neonacista ali megaglupavim inozemcima je lakše gurnut metar u dupe nego santim u glavu) :fantom:

Posted
  On 25. 4. 2014. at 8:06, Hella said:

(naravno mi ovde znamo da su se upravo peščaničke šabančine zalagale za strateške promene u vidu izglasavanja neonacista ali megaglupavim inozemcima je lakše gurnut metar u dupe nego santim u glavu) :fantom:

homofobu :fantom:

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted (edited)

A i Prokić je blenta. Hoće da se valja u govnima a da se ne umaže. Oće to.

Edited by Turnbull
Posted

Inace ta desnicarska bagra je lupala prozore kamenjem na kuci Mirka Djordjevica u Simanovcima. Ovaj sto ima spiskove nema pojma koliko je sam Djordjevic uradio za tu istu crkvu i teologiju svojim sjajnim prevodima mnogih dela, te pisanjem obimnih eseja na tu temu.

Posted

Sećam se tog lomljenja prozora. Ma za Ivanovića i njemu slične, crkva je samo ideološka podrška države, jebe se njemu za hrićanstvo.

Posted (edited)

Inače, od 23:30 počinje šou. Deca od tri godine rukuju mačevima!

Edited by Turnbull
Posted
  On 25. 4. 2014. at 8:06, Hella said:

(naravno mi ovde znamo da su se upravo peščaničke šabančine  zalagale za strateške promene  u vidu izglasavanja neonacista ali megaglupavim inozemcima je lakše gurnut metar u dupe nego santim u glavu) :fantom:

megaglupavi inozemci su i izveli strateške promene u vidu izglasavanja neonacista kooperativnih potpisivača svega što je potrebno :fantom:

Posted
  On 25. 4. 2014. at 15:16, notenoughreasonsforclaire said:

https://www.youtube.com/watch?v=lHyQG4AmSGs&feature=player_detailpage&list=UUAt0oAyVRPqd4DplcZcE_1A#t=446

Od 7:25 I.I. govori o Mirku Đorđeviću. Ja sam i dalje u potpunom šoku i ne znam šta to treba da se dogodi da bi bilo ko konačno reagovao.

Edit: M.M. lakonski odgovara.

ako, i treba da govori Ivanović, kad već ostali pristaju da mu daju legitimitet.

• 1 month later...
Posted

Treba utvrditi da li ima vode u kablu,ako nema, onda je verovatno u pitanju "prirodna smrt". U Srbiji u proseku dnevno padne 1.75 sajtova.

Posted

ko je "lana budimlić"?

inače sam pod stresom zbog njihovog sajta... not

Posted

Idi uteši Hellu, i on se jako potres'o.

Elem, udova Srđe Popovića, ali ne onog što ga Pajtić zove u koaliciju.