Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

Meni ta metafora ™ sa uzinom je vise ono, ko je ko u jkra. Tipa taj koji se nesto sad pita je u kraju uvek mali indijanac. To je vidjene one ekipe iz kraja od 7 do 77 sto, zapravo, nikad ni ne napuste kraj.

Posted

Briljantan povratak dečaka Vase! Doduše, nije više dečak, već momak sa svojih 17 godina, mada mu je glas ostao isti ... Pretpostavljam da će posle ovog javnog ogovaranja školskih drugova i profesora proći kroz "vrelog zeku" na ulazu u učionicu ...

Posted
mada mu je glas ostao isti ...
Krajnje vreme mu je da mutira. Ima nas koji slusamo preko slusalica :mad:
Posted

ja se divim svakom ko ovo moze da slusa. prvo je cenjeni dejan ilic pominjao fasizam u svakoj recenici, a onda je jos cenjeniji decak vasa izgovarao gluposti u istim intervalima. amerika je suvise liberalna jer dozvoljava da jedan covek preuzme grad i proglasi ga nacistickim... i to namerno onakvim glasom, siguran sam da ga svaki dan vezba da bi iritirao ljude.

Posted

Jel bio mekikar?Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted
A, da, jeste ima on tu tezu, koja valjda podrazumeva i kontra tezu, da se skolski nasilnici magicno pretvore u pristojne ljude, umesto da nastave da budu olos.ali sta ga znam, nemam uzorak. iz moje osnovne skole samo par ljudi je postalo zaista uspesno, jedna cura je postala ugledni arhitekta u Rusiji, ona nije ni otimala uzinu niti su joj otimali, vec je zivela skromno i tiho i pravila veoma slozene diorame, ukljucujuci i metar sa metar veliku dioramu koja je detaljno prikazivala stradanje 47 ronina u ambijentu vile samuraja Kire Josinake, rekonstruisane do poslednje grede. u osmom jebenom razredu je napravila ovo.
nemoj da si u frci, jer i ona sigurno priča kako jedan njen iz razreda ima 36.000 postova na parapsihopatologiji. :fantom:
Posted

jebote sad sam odsluso, i mnogo sam srecan zbog decka vase.jako interesantna prica o petnici, da sam umro juce i nisam saznao uzasno bih bio nesrecan, sjajna analiza dnevnih USA prilika, perfektno naglasavanje raznih reci, divna jedna pricica o africkom plemenu koje bi on preselio u veliki grad da imaju internet, posto je 'veliki obozavaoc civilizacije'.super su mu i fore na relaciji kupine - maline.pravi buduci veliki intelektualac.

Posted

ajde pustite malog, ne razmišljaju svi ko vi (isto sa 17 i 40). :fantom:

Posted

sta mislite, kako se decak vasa oblaci? jer™ zeldi, hipster, panker, metalac ili nosi ono sta mu mama stavi na stolicu tog jutra? sta slusa?

Posted

ako me bas vuces za jezik, mislim da je isti ti sa one slike sto smo je videli kod tebe na gajbi. i frizura na taj fazon, i cvikeri.

Posted (edited)
jebote sad sam odsluso, i mnogo sam srecan zbog decka vase.jako interesantna prica o petnici, da sam umro juce i nisam saznao uzasno bih bio nesrecan, sjajna analiza dnevnih USA prilika, perfektno naglasavanje raznih reci, divna jedna pricica o africkom plemenu koje bi on preselio u veliki grad da imaju internet, posto je 'veliki obozavaoc civilizacije'.super su mu i fore na relaciji kupine - maline.pravi buduci veliki intelektualac.
Mene je potreslo to sto ga nastavnici teraju da uci gde je Ljig :(e: I kad ce bre da se registruje ovde? Ima vec 17 godina. Kuda to luta po netu kad se jos nije registrovao na PPP? Edited by ficfiric
Posted
Mene je potreslo to sto ga nastavnici teraju da uci gde je Ljig :(e: I kad ce bre da se registruje ovde? Ima vec 17 godina. Kuda to luta po netu kad se jos nije registrovao na PPP?
Jesi li siguran da se već nije registrovao? Neki ovde već propagiraju apstraktni liberalizam, apstraktni pacifizam i autošovinizam, kao da su Vasa lično ...
Posted

Nisam sto godina slušao Peščanik, i nešto me neobjašnjivo privuklo danas, kad ono odjednom Tinejdžer Vasa, Antropolog Extraordinaire! :Hail: Kao da sam znao!Highlight #1: Neprepričljivo razočaranje Amerikom, previše su liberalni jer svašta dozvoljavaju kao npr. nacistički gradovi belaca, Tea Party i Republikanci... "A ima li razlike danas između njih? Ima li razlike?" :Hail:Highlight #2: "Ja sam veliki obožavalac civilizacije :Hail: i ne mogu da radim sa nekim ko misli da treba očuvati kulturu nekog tamo afričkog plemena, kad ja prosto mislim da to nije tako i da bi to pleme trebalo da se preseli u neki veliki grad i nauči da koristi internet." :Hail: