Bakemono Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Bas me zanima sta ti mislis o celoj ovoj ujdurmi sa sporazumom u Briselu? Nesto te nema na gornjem topiku.
bokki Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Zapisi iz srpske lajaonicePrvo nismo verovali, ali smo proverili i tako je – slavni vođa SPO je zaista poredio Gospodara Vučića sa svetim apostolom PavlomOsećao je apostol tuđe meso u svom mesu i to zove kobni žalac koji ga je mučio celoga života. Postoji ravno trideset i šest teorija i pretpostavki šta je taj žalac – akademik Alen Deko sve to navodi i analizira Druga jedna izjava je još komplikovanija i s njom tek ne znamo šta ćemo. Ovih dana je sam Gospodar Vučić izjavio od reči do reči – „Ja nisam zadovoljan s onim što imam u glavi“. Ovo je već za Lazu kazao nam je sagovornik koga znamo kao ozbiljnog čoveka – mislio je valjda na kliniku „Dr Laza Lazarević“ u kojoj psihoanalitičari rešavaju ovakve probleme.
John Coltrane Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Umro Srdja Popovic :(http://pescanik.net/2013/10/srda-popovic-farewell/
ficfiric Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 PAZNJA!!! PAZNJA!!! PAZNJA!!! PAZNJA!!! Govore Dejan Ilić i dečak Vasa http://pescanik.net/
beatakeshi Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Niko nije preneo onaj Dežulovićev tekst o splitskim četnicima.
Turnbull Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ladno sam i ja doš'o da najavim DEČAKA VASU!A Dežulovićev tekst je kačen na nekoliko različitih topika, ako ne grešim, samo ne na ovom.
MayDay Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Koliko meni glupa ta njegova teza sa uzinom, boze me sacuvaj.
MayDay Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 To budala tako neke ljude koji su danas na javnoj sceni stavi u fijoku kako su bili pacenici u skoli kojima su otimali uzinu, pa sada istresaju frust sa svoje nove pozicije na ostale smekere.
Аврам Гојић Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 (edited) A, da, jeste ima on tu tezu, koja valjda podrazumeva i kontra tezu, da se skolski nasilnici magicno pretvore u pristojne ljude, umesto da nastave da budu olos.ali sta ga znam, nemam uzorak. iz moje osnovne skole samo par ljudi je postalo zaista uspesno, jedna cura je postala ugledni arhitekta u Rusiji, ona nije ni otimala uzinu niti su joj otimali, vec je zivela skromno i tiho i pravila veoma slozene diorame, ukljucujuci i metar sa metar veliku dioramu koja je detaljno prikazivala stradanje 47 ronina u ambijentu vile samuraja Kire Josinake, rekonstruisane do poslednje grede. u osmom jebenom razredu je napravila ovo. Edited December 6, 2013 by Marko M. Dabovic
ficfiric Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 A u mojoj osnovnoj se niko nije bavio otimanjem uzina (samim tim nije bilo ni onih kojima je otimana). al' zato danas bar 50% decaka iz mog odeljenja ima nekakav staz po robijama i bar 25% ima iskustva sa herionskom zavisnoscu... Medju devojcicama su ti procenti nizi
crtamOrasi Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Uhm, mislim da nije rec o otimanju uzine vec o dobrovoljnom odricanju od iste zarad viseg cilja. I tu je u pravu, znam dva lika koji su radili isto, jedan je bio u mom odeljenju u gimnaziji i za 4 godine ne verujem da je kupio dorucak dvocifren broj puta. Stedio je za studio, ne znam da li ga je napravio na kraju. Drugi je sa faksa, najveci streber koga sam u zivotu video, uz sve negativne stereotipe koji bi isli uz to. Isao sa mojom bivsom u isto odeljenje u gimnaziji tako da imam iskustvo, sto licno, sto iz druge ruke o desetogodisnjem netrosenju ni dinara. Mada sam ga jednom video u studentskom klubu na kafi - sok! On je pak punio kasicu nadajuci se da ce jednoga dana kupiti stan od toga. Ono sto im je bilo zajednicko je da su iz dobrostojecih porodica i da, iz mog i samo iz mog ugla gledanja, stvarno nije bilo potrebe za time. Drugo, obojica za 25+ godina zivota nisu stekli valjanog prijatelja. Ne vidim da empejac pokusava da kaze nesto drasticno drugacije.
Recommended Posts