Аврам Гојић Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) kul je to, ali je u tom obracunu upotrebio, po mom misljenju, nedozvoljena sredstva. nervira me taj gadljivi odmak od tehno muzike, uz repetitivnu nezdravu ironiju (ok brate ne svidja ti se tehno, shvatili smo), a narocito me nervira ona sipljiva fraza, upucena dvadesetogodisnjacima, "mi u toj nelagodi zivimo ceo vas zivot".trens nema nikakve veze sa ratom, ja koji imam 37 godina (ne 20) to jako dobro znam, za razliku od Sase Ilica koji je ocigledno saznao za trens tek kada je procitao vest o hapsenju DJ Maksa. Edited September 20, 2012 by Marko M. Dabovic
Turnbull Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) Ja stvarno ne vidim da se u Ilićevom tekstu na bilo koji način ogleda bilo kakav stav autora prema transu kao estetskom i kulturnom fenomenu. Ja takav stav nisam nigde uočio. Teza "Mi u njoj živimo cijeli vaš život" nije iz Ilićevog, već iz Dežulovićevog teksta. Pretpostavljam da je tu zabuna - kod Dežulovića se zaista vidi odojsnost prema muzici o kojoj se redi.Teza Ilićevog teksta nije da trans ima veze sa ratom, nego da u zemlji koja nije raščistila sa ratnom prošlošći - sve ima veze sa ratom. Nema bezbednog utočišta u koje se možeš skloniti - loša prošlost prožima sve apekte srpske stvarnosti. Mislim da i Dežulovićev tekst valja čitati u tom ključu - onda njegova rečenica znači - ne možete pobeći, niko nije oslobođen istorije. Trans klinci su tu kao oni bezbrižni američki klinci iz horor filmova koji odjednom shvataju da je svet postojao i pre njih i da ih pohode aveti prošlosti. Edited September 20, 2012 by Syme
Аврам Гојић Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Cini mi se da je problem u tome sto sam ja pobrkao Dezulovicev i Ilicev tekst i da zapravo nemam pojma sta i koga kritikujem :frust:idem da pijem zero kolu, mozda mi se ukljuci mozak, i prastaj.
Mp40 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 ocemol mrzit tehno pizde ili necemo??? Nemojte sad razvodnjavati!
Аврам Гојић Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) ... Edited September 20, 2012 by Marko M. Dabovic
Strucnjak Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 ocemol mrzit tehno pizde ili necemo??? Nemojte sad razvodnjavati!budi precizan, rec je o trance pizdama, a ne tehno. Znacajna razlika.
Mp40 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ja bi da mrzimo one sto onako dodju pa se napiju i najedu droge pa igraju rukama. Onako kao umotavaju sake u vazduhu, stanu pored neke ribe. PRODAAAADZIIIII!!!
stoka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 1) Kad počinje nova sezona radio-emisija "Peščanika"?2) Hoće li dve Cece da prošire krug svojih sagovornika sa sadašnjih pet na 6, možda čak i 7?3) Da li možemo da očekujemo povratak Dečaka Vase?4) Ima li uopšte smisla započinjati novu sezonu? Ja lično mislim da nema ...
koksy Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 2) Hoće li dve Cece da prošire krug svojih sagovornika sa sadašnjih pet na 6, možda čak i 7?najzanimljivije su emisije u kojima postoji 1 saglasje. niti očekuješ iznenađenja niti ih ko nudi.u tom smislu, ja sam potpuno uveren da će da ide još jedna sezona mrmota.
Aion Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Danas pocinje. Mada mi nije jasno zasto se rapitujes, odnosno nije mi jasno zasto bi neko slusao emisiju za koju smatra da nesma smisla da se emituje.
Miralem Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) to sto ne sluzi ni kurcu i sto je eklatantni* primer nepotizma na mikronivou ne znaci da nije zanimljiv za posmatranje. plus sto su meni su mekikar, decak brka i webmaster milos postali nesto ko imaginarni prijatelji. kad god treba da donesem neku bitnu odliku u glavi se konsultujem sa njima.*ovo ne znam ni sta znaci Edited September 21, 2012 by Miralem
stoka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) Danas pocinje. Mada mi nije jasno zasto se rapitujes, odnosno nije mi jasno zasto bi neko slusao emisiju za koju smatra da nesma smisla da se emituje.To je zato što sam mazohista, što je jedna od osnovnih crta srpskog naroda ... Uostalom, i sama Ceca se danas zapitala ima li smisla započeti novu sezonu ... I iskren da budem, već duže vreme čekam "Peščanik" samo zbog Cecinog uvoda, ovo posle me i ne interesuje osim ako sagovornici nisu analitični Žarko Korać, neurotična Biki Srbljanović i razbarušeni Teofil Pančić ... Edited September 21, 2012 by stoka
Verterdegete Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Meni nedostaje Pera Lukovic kao gost. :(
bergasa19 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Dejan Ilić je odrzao pravi ozbiljan politicki govor.
Recommended Posts