Caligula Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Jače je to čak i od njihova opjevanog i pomalo precijenjenog slobodarskog i državotvornog duha, jer nijednu državu nisu Hrvati, Srbi i Bošnjaci baš toliko sanjali da je ne bi prevarili. I radije će Hrvat položiti život na oltar domovine nego tisuću kuna poreza na njen šalter.Dezulovic, ne znam gde ta okacim pa ajd ovde. Ceo tekst
Caligula Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 (edited) bem ti novi skin, greska Edited August 4, 2012 by CowBoy
Аврам Гојић Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 (edited) tekst ima samo jednu gresku, ali bitnu. Eplova zastita i postoji da bi se probila: jailbreak, rockbox i tako dalje. ovde mentalitet igra Eplovu igru, regionalni specifikum je postao deo marketinga ekipe iz Kupertina. Edited August 4, 2012 by Marko M. Dabovic
Caligula Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 e, sad. <_<Ja ga citam onako kako pise, Ejpl je ovde tek statista.
Аврам Гојић Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 pa znam, ali Dezulovic je mogao da se osvrne, bar u jednoj recenici, da lomljenje zastite nije nikakva regionalna specificnost nego zabava mladih nerdova sirom sveta i deo IT igre, i da taj momak nije nista kriv sto ga malogradjanska zajednica shvata pogresno.
Filipenko Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Zaštite koje postoje da bi se probile? Zvuči...zanimljivo.
Аврам Гојић Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 (edited) Zaštite koje postoje da bi se probile? Zvuči...zanimljivo.Ne, nego zastite za koje su tvorci apsolutno sigurni da ce biti probijene u odredjenom vremenskom roku, ne zato sto tako zele nego zato sto ne postoji zastita koja se ne moze probiti. Mislis da u Eplu svaki put sede i kukaju "joj vidi sta su nam uradili, a mislili smo da ce zastita trajati vecno?"Sve je to deo igre. Edited August 4, 2012 by Marko M. Dabovic
Turnbull Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 noubodi lisnd spešl edišn? Special edition in broken EnglishGuests: Srdja Popovic, Biljana Stojkovic,teenager Vasa Kad sam ovo video, stvarno nisam mog'o da se nateram da odslušam.
teacher Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Kad sam ovo video, stvarno nisam mog'o da se nateram da odslušam.dajte link, žrtvovaću bar malo olimpijade zarad dečaka tinejdžera vase... još ako je bio mekeekar...
Turnbull Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 http://audio.pescanik.info/audio/12/Pescanik-radio_show-03-08-2012.mp3?
sailorman Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Kad sam ovo video, stvarno nisam mog'o da se nateram da odslušam.Moraš, mooooraš odslušati! Tinejdžer Vasa nervira jebeno više i od Dečaka Vase! A garant niko nije verovao da je to uopšte moguće. Pitam se šta će tek biti kad ga budu najavljavali kao Adolescenta Vasu i Čoveka Vasu..
Turnbull Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Moraš, mooooraš odslušati! Tinejdžer Vasa nervira jebeno više i od Dečaka Vase! A garant niko nije verovao da je to uopšte moguće. Pitam se šta će tek biti kad ga budu najavljavali kao Adolescenta Vasu i Čoveka Vasu..Stvarno zanimljiv način da me ubediš da slušam :)
Recommended Posts